•    
  Actuele planetaire posities
  17-jan-2018, 22:21 UT/GMT
  Zon2745'35"20s36
  Maan651'43"17s50
  Mercurius919'42"23s28
  Venus2949'23"21s12
  Mars2441'25"18s11
  Jupiter1932'23"16s34
  Saturnus319'50"22s31
  Uranus2440'19"9n02
  Neptunus1220'11"7s46
  Pluto1921'17"21s37
  Ware Knoop1454'20"r16n22
  Cheiron2510' 1"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Dewain Valentine [Adb], geboren op 27 augustus 1936
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Dewains geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Dewain al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Maar hij heeft ook een sterke verbeeldingskracht, en het is waarschijnlijk dat er een zekere spanning bestaat tussen deze beide kanten van zijn persoonlijkheid. Daarom heeft hij steun en begrip van de mensen om hem heen nodig. Het is mogelijk dat deze fantasierijke maar

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Dewains innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] " wel eens wat teveel van het goede vinden, in het bijzonder als ze geen antwoord kunnen geven. Maar ze zouden hem enorm helpen door te beseffen, hoe uiterst belangrijk het voor hem is om de wereld om hem heen te begrijpen. Hij vertrouwt niet echt op wat hij zomaar voelt [...]

[..] Dat is het resultaat van zijn zorgvuldig en rustig observeren van wat er om hem heen gebeurt. Het is ook waarschijnlijk dat hij over een heel goed geheugen beschikt, en op school heel goed is in vakken die geduld vragen, aandacht voor feiten en in schema's kunnen denken. Wel moet [...]

Verborgen trekjes

Achter het beheerste en ordelijke uiterlijk van Dewains karakter gaat een wereld schuil van vreemde dromen, buitenissige fantasieën en heftige emoties. Als hij groter wordt, en de werkelijkheid steeds meer leert indelen in feiten en begrippen, is er kans dat hij langzaam [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hoewel hij de boel soms behoorlijk kan ontregelen en teveel de aandacht wil trekken, weerspiegelt zulk gedrag meestal een diep gevoel van angst voor een omgeving die chaotisch dreigt te worden, voor veranderingen die voor de deur staan of voor een crisis die op handen is. Op emotioneel [...]

[..] Waar de zoon echt behoefte aan heeft is vriendschap met zijn vader, in de diepere betekenis van het woord ­ een band die aangegaan en in stand gehouden wordt niet uit plichtsgevoel of schuldgevoel, maar door een oprechte, brede en open belangstelling voor elkaar, die inspirerend [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst