•    
  Planetpositioner
  22-Jan-2018, 06:29 UT/GMT
  Sol210'37"19s40
  Måne01' 2"3s26
  Merkur1540'53"23s22
  Venus516'39"20s04
  Mars2722'15"18s51
  Jupiter206'57"16s43
  Saturn348'27"22s30
  Uranus2444'15"9n04
  Neptun1227'58"7s43
  Pluto1930' 2"21s36
  Sand Månek.1457'39"16n21
  Chiron2520'10"1n25
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Henry Wallace [Adb], født 7 Oktober 1888
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Henrys fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Henry med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Disse intuitive evner, der inden for dybdepsykologien beskrives som opfattelse gennem det ubevidste i modsætning til opfattelse ved hjælp af logikken og sanserne, vil sandsynligvis blive et stort plus for Henry, når han bliver større og finder nogle interesser, som han lidenskabeligt [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Henrys indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

Elskværdighed og forfinelse er dominerende egenskaber i Henrys natur. Meget tidligt vil han være udpræget følsom over for skønhed og orden i sine omgivelser ­ eller mangel herpå. En rolig og fredelig omverden er næsten lige så nødvendig for ham som føde og kærlighed. Som helt [...]

[..] Hans medfødte ømfindtlighed og temmelig indadvendte behov for ro kan få ham til at undgå legepladsens uro og tummel, og han er tilbøjelig til at være ret genert, når det drejer sig om at skaffe sig nye venner. Han er både følsom og kritisk og viger tilbage for mere aggressive [...]

Skjulte træk

I kontrast til sin i det store og hele jordnære og velfunderede natur har Henry også en stor følsomhed og en skjult romantisk tilbøjelighed, som han ­ på grund af stolthed og et ønske om altid at være bedst og i forreste række ­ sikkert meget tidligt vil forsøge at skjule [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Frem for alt er følelsesmæssig nærhed af afgørende betydning for hans velbefindende, og han vil derfor altid søge at holde fast ved dem, han holder af og behøver. Nu kan ingen naturligvis hele tiden være i følelsesmæssig nærkontakt med et andet menneske, for den menneskelige [...]

Henry opfatter sin far som en legemliggørelse af struktur, orden og varighed i tilværelsen ­ herre over uforgængelige love og regler for livsførelse, der kan skabe en følelse af tryghed og stabilitet. Dette behov for faderen som den, der skaber en fast struktur, vil sikkert [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt