•    
  Planetpositioner
  16-Jan-2018, 15:55 UT/GMT
  Sol2628' 5"20s51
  Måne2146'54"19s38
  Merkur730'55"23s25
  Venus2813'43"21s30
  Mars2354'20"17s59
  Jupiter1921'50"16s32
  Saturn311'21"22s31
  Uranus2439'21"9n02
  Neptun1218' 0"7s47
  Pluto1918'43"21s37
  Sand Månek.1455'57"r16n21
  Chiron257'12"1n21
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Bernard Chevallier [Adb], født 4 Oktober 1912
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Bernards fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Bernard med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Bernard har en tendens til at belaste sig selv med et krav om at skulle være god, og derfor har han i hvert fald ikke brug for, at forældrene yderligere indgiver ham skyldfølelse. Tværtimod har han brug for så megen hjælp og opmuntring som muligt til at anerkende og påskønne [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Bernards indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Dette vil især kunne vise sig, når han kommer i skolealderen og spiller sin farverige personlighed ud over for mere fantasiløse lærere. Han har også et stærkt behov for handlefrihed, og kan stejle over regler og pligter i hjemmet, som indskrænker hans bevægelsesfrihed. Han vil [...]

[..] I den tidlige barndom vil denne oprørstendens ofte vise sig som god gammeldags genstridighed. Hvis han får besked på at gøre noget, vil han nægte det bare for at opleve den salige fornemmelse af magt, som en manifestation af hans vilje giver ham. Den bedste måde at gribe [...]

Skjulte træk

På trods af Bernards stærke sans for individualitet bør man aldrig undervurdere hans afhængighed af andres accept og godkendelse. Efterhånden som han bliver større, vil denne afhængighed kunne skabe konflikter i ham, for en vigtig del af hans personlighedsudvikling indebærer, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Selv om han måske kræver dette for sig selv, vil han nok ikke være meget for at tilstå sine nærmeste den samme ret. Hans dybt indfølende emotionelle natur sætter ham i stand til at skelne imellem en stille, men ægte følelse af nær forbundethed og den prangende, pligtbetonede [...]

[..] Vredesudbrud eller indestængt krænkelse kan i så fald være det eneste, han er i stand til at vise. Men det er vigtigt, at faderen er opmærksom på, at Bernard i ham ikke søger et forbillede på aggression eller voldsomhed, men på en mand, der er i stand til at finde de indre [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt