•    
  Actuele planetaire posities
  26-mei-2018, 16:45 UT/GMT
  Zon523'11"21n12
  Maan139'41"7s19
  Mercurius2315'53"17n33
  Venus831'44"24n56
  Mars345'34"21s48
  Jupiter1610'47"r15s30
  Saturnus80'21"r22s19
  Uranus034' 9"11n11
  Neptunus1620'41"6s15
  Pluto210'59"r21s33
  Ware Knoop83'40"r18n15
  Cheiron145'31"3n52
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Bernard Chevallier [Adb], geboren op 4 oktober 1912
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Bernards geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Bernard al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dat moet hij als waardevol leren zien, zelfs als wat hij graag wil niet altijd strookt met wat de rest van het gezin wil. Er is een heel goede manier waarop zijn ouders en naaste familie Bernard kunnen helpen om meer in het reine te komen met zijn emoties. Dat is hem voldoende [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Bernards innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Dat kan zich speciaal voordoen als hij de schoolgaande leeftijd heeft bereikt, en een saaie onderwijzer eens even goed kennis laat maken met zijn kleurrijke persoonlijkheid. Hij heeft ook een grote behoefte aan vrijheid om te doen wat hij wil, en hij kan zich dan ook onttrekken [...]

[..] Het is mogelijk, dat deze opstandigheid de eerste jaren van zijn leven de vorm aanneemt van ronduit en ouderwets tegen de draad ingaan. Als hem iets wordt opgedragen om te doen zal hij dat steeds weigeren, alleen maar om dat zalige gevoel van macht te ervaren dat je eigen [...]

Verborgen trekjes

[..] Als hij groter wordt zal dit gevoel van afhankelijkheid vermoedelijk voor innerlijke conflicten zorgen. Een belangrijk deel van zijn persoonlijke ontwikkeling houdt namelijk in dat hij het gevoel moet hebben, zoals Frank Sinatra in zijn beroemde lied, dat hij het "op zijn [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zijn groot invoelend vermogen geeft hem de wijsheid om onderscheid te maken tussen een subtiel, maar heel zuiver gevoel van zich verbonden te weten, en het al te overdreven vertoon van plichtsgetrouwe zelfopoffering, dat zo dikwijls voor liefde doorgaat. Een dergelijke emotionele [...]

[..] Het is echter van groot belang dat vader beseft dat Bernard hem niet nodig heeft als een voorbeeld van agressie en geweld, maar als iemand die een eigen innerlijke bron kent, waardoor hij zelf bepaalt hoe zijn leven verloopt. Als hij weet dat zijn zoon bovengenoemde eigenschappen [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst