•    
  Actuele planetaire posities
  18-feb-2018, 20:33 UT/GMT
  Zon08'12"11s25
  Maan432' 0"1s53
  Mercurius113'27"12s49
  Venus952'14"9s13
  Mars1411'49"22s04
  Jupiter2242' 9"17s20
  Saturnus630'41"22s24
  Uranus2530'15"9n21
  Neptunus1324'56"7s21
  Pluto2021'22"21s31
  Ware Knoop1454'51"r16n22
  Cheiron2640'10"1n52
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Edith Stein [Adb], geboren op 12 oktober 1891
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Edith's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Edith al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Daar kan zij maar moeilijk mee overweg, maar het grote punt is, dat zij deze emoties waarschijnlijk meer en meer zal proberen te verbergen achter de beminnelijke en redelijke kant van haar karakter, zo groot is haar verlangen om het de mensen die iets over haar te zeggen [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Edith's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Maar zij is zeker niet oppervlakkig, en ondanks haar uiterlijk gemakkelijke en vlotte manier van doen ontgaat er haar maar weinig. Zij is iemand die anderen voortdurend observeert, en zij kan heel veel tijd besteden aan het zich afvragen waarom iemand doet wat hij doet, [...]

[..] Dat soort dingen maken haar heel erg bang, en doen haar al haar zelfvertrouwen verliezen. En sta altijd klaar om van alles en nog wat met haar te bediscussiëren ­ hoe gênant het onderwerp ook mag zijn. Natuurlijk moet zij als zij groter wordt met alleen-zijn om leren gaan. Maar de [...]

Verborgen trekjes

[..] Zij is iemand die het niet uitmaakt welk gezelschap zij om zich heen heeft, zolang het maar gezelschap is, en zij kan heel moeilijk "Nee" zeggen, ook al weet zij dat dit haar opbreekt. Haar levendige geest met al zijn talent heeft naast het groepsgebeuren beslist tijd nodig [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

In overeenstemming met het feit dat zij ruim van opvatting is, wil Edith het liefst dat zij mentaal gezien met anderen op één lijn zit, en dat er wederzijds respect voor elkaar is. Zij wil dat haar relaties zich afspelen binnen een stabiele en betrouwbare structuur, zonder [...]

[..] Zij kan er absoluut niet tegen als zij ziet dat haar moeder gekwetst wordt, en zij zal als vanzelfsprekend haar kant kiezen als er conflicten binnen het gezin ontstaan. Deze uiterst gevoelige relatie kan Edith echt het gevoel geven van er bij te horen, want de emotionele [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst