•    
  Planetpositioner
  21-Apr-2018, 03:50 UT/GMT
  Sol10' 7"11n49
  Måne757'34"20n26
  Merkur69'20"0n49
  Venus2541'39"19n35
  Mars1840'45"23s04
  Jupiter2032'46"r16s39
  Saturn98'28"r22s14
  Uranus2837'58"10n30
  Neptun1535'32"6s32
  Pluto2117'12"21s28
  Sand Månek.1115'53"r17n24
  Chiron012'18"3n13
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Cristel Carrisi [Adb], født 25 December 1985
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Cristels fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Cristel med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Det dramatiske element i Cristels personlighed vil, også selv om det måske ikke udadtil synes så stærkt, altid på en eller anden måde vise en tendens til selv-dramatisering ­ som var hun hovedpersonen i en succesforestilling. Denne teatralske side kan vise sig ved tilbøjelighed [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Cristels indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Men Cristel er i denne henseende et ret specielt barn, fordi hendes oplevelse af, at fremtiden er fuld af spændende muligheder og uudforskede horisonter, ikke alene vil følge hende op gennem barndommen, men også gennem hele hendes voksne liv. Denne vision af, at noget helt [...]

[..] Der er mange skjulte måder, hvorpå man kan underkue og tage modet fra et barn, uden at der tilsyneladende begås noget overgreb. I Cristels tilfælde vil en negativ og kølig holdning over for hendes begejstring og drømme gøre hende nedtrykt og underminere hendes selvtillid. Hun er [...]

Skjulte træk

[..] Gennem hele sin barndom vil Cristel instinktivt arbejde hen imod en balance mellem sit behov for frihed og sit lige så store, men mere ubevidste, behov for materiel tryghed. Disse to sider af hendes personlighed vil uundgåeligt støde sammen engang imellem, og derfor kan [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Med sin rastløshed og sit omskiftelige humør kan hun sommetider virke vankelmodig i sine følelser, med hyppige skift af interesse fra den ene ven til den anden, og nogle menneskers selskab keder hende simpelthen. Men mennesker, der kan få hende til at le og kan deltage i [...]

[..] Det betyder ikke noget, hvis moderen føler sig træt, stresset og alt andet end enrgisk ­ Cristel tror alligevel, at moderen på en eller anden magisk måde kan åbne døren til fremtiden for hende og give hende tro og inspiration i sit liv. Cristel behøver masser af tid sammen [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt