•    
  Actuele planetaire posities
  22-jan-2018, 15:34 UT/GMT
  Zon233'44"19s35
  Maan450'24"1s48
  Mercurius1614'45"23s20
  Venus545'11"19s57
  Mars2736'16"18s54
  Jupiter209'51"16s44
  Saturnus350'54"22s30
  Uranus2444'39"9n04
  Neptunus1228'39"7s43
  Pluto1930'48"21s36
  Ware Knoop1458' 5"16n21
  Cheiron2521' 5"1n25
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Cristel Carrisi [Adb], geboren op 25 december 1985
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Cristels geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Cristel al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Het stukje zin voor drama dat in Cristels karakter zit, hoewel dat beslist niet zo erg uitbundig hoeft te zijn, kan maken dat zij op een of andere manier graag de aandacht wil trekken ­ alsof zij de hoofdrolspeler is in een succesvol toneelstuk. Haar aangeboren gevoel voor [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Cristels innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het gevoel dat er allerlei opwindende mogelijkheden in de toekomst liggen, en dat er achter de horizon steeds iets nieuws te ontdekken valt, speelt niet alleen een rol in haar jeugd, maar ook tijdens haar leven als volwassene. Het idee dat er vlak om de hoek iets nieuws [...]

[..] Er bestaan allerlei manieren om op een indirecte te bereiken dat een kind zich ontmoedigd of in een hoek gezet voelt, dus zonder dat er aan de buitenkant sprake is van bruut optreden. Op haar dromen en enthousiasme reageren met een "natte deken" houding maakt Cristel terneergeslagen, [...]

Verborgen trekjes

[..] Haar hele jeugd zal Cristel er instinctief mee bezig zijn om het juiste evenwicht te zoeken tussen haar behoefte aan vrijheid en haar net zo sterke, maar minder bewuste behoefte aan materiële zekerheid. Het is onvermijdelijk dat deze twee kanten van haar karakter regelmatig [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij kan haar interesse heel gemakkelijk van de een naar de ander verplaatsen, waarbij zij ook kan laten blijken het gezelschap van sommige mensen ronduit vervelend te vinden. Maar mensen die haar aan het lachen kunnen maken, en haar nieuwsgierigheid naar alles en iedereen [...]

[..] Cristel wil ruim de tijd hebben om samen met haar moeder de wereld te verkennen. Soms moeten huishoudelijke plichten en traditionele rolpatronen aan de kant gezet worden om moeder en dochter in staat te stellen zich samen in het grote avontuur te storten. Het belangrijkste [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst