•    
  Planetpositioner
  23-Feb-2018, 03:05 UT/GMT
  Sol426'33"9s53
  Måne142'45"15n34
  Merkur99'23"9s37
  Venus1512'39"7s09
  Mars1645'28"22s24
  Jupiter2254'54"17s22
  Saturn651'52"22s23
  Uranus2540'17"9n25
  Neptun1334'31"7s18
  Pluto2028'17"21s30
  Sand Månek.1447'30"r16n24
  Chiron2654'23"1n57
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Mike Bloomberg [Adb], født 14 Februar 1942
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Mikes fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Mike med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Man bør gøre sig den største umage for at undgå enhver form for favorisering eller følelsesmæssige spil, der så ofte optræder ubevidst i familelivet. Hvis en ældre søskende f.eks. nyder særlige privilegier, så glem ikke at give Mike en fornuftig forklaring på, hvordan det

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Mikes indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hans behov for at udforske den store verden er også meget stærkt, og fjerne horisonter udøver en fascination, som drager ham ud over de velkendte og traditionelle grænser. Med sit lyse smil vil han vende sit nysgerrige blik imod enhver ny person, han møder, også hvis vedkommende [...]

[..] På grund af dette kan Mike synes at være meget heldig, skønt det i virkeligheden ikke så meget er held, men snarere hans venlighed og charme, der inspirerer andre til at hjælpe ham. Han virker tiltrækkende på grund af den, han er, og ikke så meget på grund af det, han gør. Uanset hvordan [...]

Skjulte træk

[..] Han vil måske også tillade andre at overskride sine grænser og udnytte hans venlige natur, fordi han foretrækker et hvilken som helst selskab fremfor at skulle være alene. Og han er måske ude af stand til at sige nej, selv når det ville være til hans eget bedste. Hans levende [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Det kan måske virke foruroligende, hvis han opfører sig på denne måde over for søskende eller andre familiemedlemmer, selv om det ikke betyder, at han ikke længere holder af dem. Men han har en bemærkelsesværdig tendens til at basere sin familiefølelse på åndsbeslægtethed [...]

[..] Det vil derfor være af stor værdi, hvis Mikes far vil kommunikere så meget som muligt med sin søn og lade ham få del i sine mest utraditionelle idéer samt vise, at han er stærk nok til at fastholde synspunkter, der ikke nødvendigvis er i overensstemmelse med det almindeligt [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt