•    
  Actuele planetaire posities
  28-mei-2018, 02:20 UT/GMT
  Zon643'45"21n26
  Maan1929'21"12s49
  Mercurius265' 7"18n28
  Venus1011'31"24n51
  Mars412'12"21s46
  Jupiter161'16"r15s27
  Saturnus755'38"r22s19
  Uranus038'16"11n12
  Neptunus1621'42"6s15
  Pluto2059'41"r21s34
  Ware Knoop749' 9"r18n19
  Cheiron148'12"3n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Christian Napieras [Adb], geboren op 24 maart 1953
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Christians geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Christian al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zijn ouders en de rest van het gezin moeten voor deze behoefte begrip opbrengen, en respect tonen voor wat hij geheim wil houden. De sombere stemmingen waaraan hij soms lijdt en de periodes waarin hij zich terugtrekt van anderen, vormen een noodzakelijke tegenwicht voor

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Christians innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij vergeet ook nogal eens om andermans grenzen te respecteren, omdat hij gewoon pakt wat hij wil hebben, zonder eerst om toestemming te vragen. Toch moet men goed onthouden dat hij niet probeert om moeilijk of provocerend te doen. Hij heeft een realistisch ingesteld karakter, [...]

[..] Alles wat lekker smaakt, ruikt en voelt, alles wat er mooi uitziet en goed klinkt bevalt hem niet alleen goed, maar roept ook onveranderlijk de wens naar meer op. Hij kan op een onbeschaamde manier laten merken dat hij gesteld is op luxe en comfort, en zal snel zijn afkeuring [...]

Verborgen trekjes

[..] Het maakt niet alleen dat hij rekening houdt met anderen, maar het betekent ook dat hij een link kan leggen naar een diepere en zinvoller werkelijkheid. Christian houdt echter helemaal niet van het gevoel dat hij niet stevig met beide benen op de grond staat, en het is heel [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Er is kans dat hij in emotioneel opzicht vaak gerustgesteld moet worden ­ hoewel het niet waarschijnlijk is dat hij daar openlijk om zal vragen. Het ligt meer voor de hand dat hij juist zal proberen om aan te voelen wat anderen nodig hebben. Door op hun gevoelens te reageren [...]

[..] Ook al kunnen er omstandigheden zijn, zoals drukke werkzaamheden of conflicten binnen het gezin, die afwezigheid of scheiding veroorzaken, de kracht en de intensiteit van wat Christian voor zijn vader voelt is er niet minder om. Het is belangrijker dat de tijd die Christian [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst