•    
  Planetpositioner
  19-Feb-2018, 05:06 UT/GMT
  Sol029'46"11s18
  Måne98' 9"0n19
  Merkur152'39"12s34
  Venus1018'58"9s03
  Mars1424'40"22s06
  Jupiter2243'20"17s20
  Saturn632'30"22s24
  Uranus2531' 4"9n22
  Neptun1325'43"7s21
  Pluto2021'58"21s31
  Sand Månek.1454' 0"r16n22
  Chiron2641'21"1n52
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Adrien Duvillard [Adb], født 7 November 1934
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Adriens fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Adrien med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] I skolen vil han sikkert reagere langt mere positivt på de personlige forhold, han får til lærere og venner, end på de aktuelle skolefag; for det er andres interesse og omsorg for ham, der mest effektivt kan inspirere ham til at udvikle sin evne til at lære noget. Når Adrien

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Adriens indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Idet han er i stand til at gå igennem de forskellige udviklingsstadier med en medfødt fornemmelse for nødvendigheden af grænser, har han en vældig indre styrke, der sætter ham i stand til at klare sig igennem vanskeligheder, som ville skræmme mange andre børn. Selv om han [...]

[..] Adrien kan være en hård dommer, for han er med sit intense blik en omhyggelig iagttager, og han vil afskrive dem, hos hvem han sporer hykleri. Han kan derfor sommetider skabe utilpashed hos mere udadvendte personer, for han registrerer motiver og følelser hos dem, som de [...]

Skjulte træk

[..] I hans hemmelige fantasiverden er alle gode og venlige hele tiden, og intet smertefuldt, lavt, grimt og brutalt trænger ind og ødelægger den paradisiske tilstand. Da han normalt er mere pragmatisk med hensyn til virkelighedens beskaffenhed, kan han for det meste kun få afløb [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Han er meget subjektiv og har meget svært ved at forstå et andet emotionelt sprog end sit eget, og han vil hellere skabe furore end lide under en følelse af adskilthed. Hvis forældrene er travle og stressede, vil de sikkert engang imellem finde ham meget krævende. Han kan [...]

Adrien opfatter sin far som en legemliggørelse af struktur, orden og varighed i tilværelsen ­ herre over uforgængelige love og regler for livsførelse, der kan skabe en følelse af tryghed og stabilitet. Dette behov for faderen som den, der skaber en fast struktur, vil sikkert [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt