•    
  Planetpositioner
  23-Feb-2018, 13:15 UT/GMT
  Sol452' 8"9s43
  Måne737'29"16n47
  Merkur957'11"9s16
  Venus1544'24"6s56
  Mars170'40"22s26
  Jupiter2255'59"17s22
  Saturn653'54"22s23
  Uranus2541'19"9n25
  Neptun1335'28"7s17
  Pluto2028'57"21s30
  Sand Månek.1447'30"16n24
  Chiron2655'49"1n57
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Februar 2018
for Tiger Woods [Adb], født 30 December 1975
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da du sædvanligvis føler dig tryg i ideernes verden, vil nogle ændringer i din indstilling og livsanskuelse i det kommende år sandsynligvis blive meget indbringende. Måske vil du opleve en kraftig stimulation af din tænkning og din evne til at kommunikere, og der vil sikkert også foregå megen bevægelse - fysisk i form af rejser eller mentalt i form af en udforskning af nye ideer og idealer. Selvom du måske oplever, at din tankegang til tider bliver for kritisk eller negativ, så besidder du ikke [...]

Gensyn med fortiden

prog. Merkur konjunktion Merkur: Midten af november 2016 indtil midten af august 2019

Du træder ind i en periode, hvor du kan genopdage anlæg og evner, som du måske føler, at du har mistet for længe siden. Du kan også opleve, at dine holdninger og meninger fjerner sig fra din aktuelle, normale referenceramme. Måske begynder de at genlyde af nogle opfattelser, [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du besidder den nødvendige objektivitet og selvberoenhed til at håndtere oplevelser af adskillelse eller forandring uden at henfalde til apati eller blive deprimeret. Og selvom der indtræffer begivenheder, som overfladisk set volder dig smerte, så vil [...]

En presset periode

Uranus kvadrat Saturn: Slutningen af april 2018 indtil midten af februar 2020

[..] Måske skal nogle af dine mål eller ambitioner ændres, før du er fri nok til at gå videre. Dit arbejde passer måske ikke til den person, som du er ved at udvikle dig til, eller måske har du brug for større uafhængighed og kan blive nødt til at skabe dig et arbejdsliv, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

At føle sig alene mod hele verden

Saturn kvadrat Pluto: Slutningen af marts 2018 indtil midten af januar 2019

[..] Dit liv forandrer sig, fordi din indre natur forandrer sig, og du kommer i kontakt med nogle dybere lag og behov i dit indre, som du måske ikke tidligere har anerkendt tilstrækkeligt. Dit egentlige slag kan foregå mellem det i dit indre, som ved, at [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Et åbent hjerte

Jupiter konjunktion Venus: Midten af oktober 2018 indtil begyndelsen af november 2018

[..] Situationen kan forekomme særligt behagelig i samværet med dem, der deler dine interesser, og du vil sikkert føle en tilfredshed, som kan have unddraget sig dig på andre tidspunkter i tilværelsen. Selvom der er tale om en kortvarig periode, er den ikke desto mindre [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Forandringer i forholdet til andre

Uranus konjunktion prog. Descendant: Slutningen af maj 2017 indtil begyndelsen af februar 2020

[..] Du har altid været tilbøjelig til at relatere dig til andre på en selvbehersket og ansvarlig måde. Nu opdager du måske behovet for større følelsesmæssig åbenhed og sårbarhed. Måske møder du en person, som synes at legemliggøre disse egenskaber og [...]

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Usynlige verdener

Jupiter konjunktion Neptun: Slutningen af december 2018 indtil midten af januar 2019

[..] Du vil sikkert også føle dig mere forstående over for andre, intenst opmærksom på lidelsen i verden omkring dig og tilbøjelig til at engagere dig i et arbejde, som bidrager til den menneskelige velfærd på en eller anden måde. Denne periode kan bibringe dig en form [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

En kamp mod udmattelse

Neptun kvadrat Mars: Midten af april 2018 indtil begyndelsen af februar 2021

[..] Der kommer et tidspunkt i hvert eneste menneskes liv, hvor dette at tage stilling eller bevæge sig ind i fremtiden kræver, at man gør det uden andres hjælp, støtte og sympati. Måske har en skjult frygt for ensomhed gjort dig langt mere afhængig, end du var klar [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt