•    
  Planetpositioner
  22-Jan-2018, 23:09 UT/GMT
  Sol253' 1"19s31
  Måne853'53"0n25
  Merkur1643' 6"23s19
  Venus69' 1"19s52
  Mars2747'57"18s57
  Jupiter2012'15"16s44
  Saturn352'58"22s30
  Uranus2444'58"9n04
  Neptun1229'14"7s43
  Pluto1931'26"21s36
  Sand Månek.1458'25"16n20
  Chiron2521'52"1n25
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Januar 2018
for Otto Friedrich Abetz [Adb], født 26 Marts 1903
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da du sædvanligvis føler dig tryg i ideernes verden, vil nogle ændringer i din indstilling og livsanskuelse i det kommende år sandsynligvis blive meget indbringende. Måske vil du opleve en kraftig stimulation af din tænkning og din evne til at kommunikere, og der vil sikkert også foregå megen bevægelse - fysisk i form af rejser eller mentalt i form af en udforskning af nye ideer og idealer. Selvom du måske oplever, at din tankegang til tider bliver for kritisk eller negativ, så besidder du ikke [...]

Tid til at lære nye ting

prog. Måne sekstil prog. Merkur: Midten af maj 2018 indtil slutningen af juli 2018

[..] Du har muligvis lyst til at koncentrere din energi om at definere dine idealer og blive mere engageret i den menneskelige velfærd, og jo mere tid og energi du bruger på disse områder af dit liv, desto gladere vil du sandsynligvis blive. Undgå at spilde denne [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du har ikke råd til at undvære din sunde fornuft, men du kan heller ikke undvære din tro på det magiske i livet. Så længe du undgår at identificere dig såvel med offer som med frelser, vil du sandsynligvis opleve en dyb, indre bekræftelse af din grundlæggende [...]

Forvirrede tanker

Neptun konjunktion Merkur: Begyndelsen af maj 2018 indtil slutningen af februar 2021

[..] Du kan skabe større klarhed, hvis du er indstillet på at tage hensyn til, at dine oplevelser og trosforestillinger i øjeblikket sandsynligvis er farvet af nogle ubevidste følelser og derfor ikke er helt pålidelige. Dette kan hjælpe dig med at undgå at binde dig eller [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Styrkelse af forholdet til andre

Saturn trigon Venus: Midten af december 2017 indtil slutningen af oktober 2018

[..] Din forestilling om romantisk selvopofrelse bliver formentlig noget neddæmpet i øjeblikket på en blid, men fast måde ved hjælp af en tydelig bevidsthed om, at livet ikke er et eventyr, og intet menneske er perfekt. Du kan skabe forsoning mellem dine [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Håndteringen af livets uforudsigelighed

Chiron kvadrat Uranus: Begyndelsen af april 2016 indtil begyndelsen af marts 2018

[..] Måske har du faktisk brug for at foretage nogle ændringer i dit liv, især i forbindelse med dine nære relationer. Det er muligt, at du kun er i stand til at finde ud af, hvad du ønsker, ved at få at vide, at du ikke kan få det, eller ved først [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Mørke tanker

Pluto opposition prog. Merkur: I flere år, indtil februar 2023

[..] I denne tid er du utvivlsomt i kontakt med nogle dybe og måske mørke lag af virkeligheden. Prøv at øge din forståelse ved at udforske dine egne skjulte motiver og holdninger, før du antager, at hele dette mørke tilhører andre mennesker. Hvis du frygter for, hvad du måtte [...]

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Trang til forandring

Uranus konjunktion Venus: Midten af maj 2018 indtil midten af marts 2020

[..] Måske har du et stærkt behov for at opleve en form for kærlighed, som er mystisk, hemmelighedsfuldt, og som åbner dørene til andre virkelighedslag, og det er muligt, at du møder en person, som synes at leve op til disse krav. Men det vil nok være klogt af dig at [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Frygt for mørket

Pluto konjunktion Chiron: Begyndelsen af februar 2018 indtil slutningen af december 2020

[..] Men forhåbentlig vil du indse, at du her har en afgørende mulighed for at ændre nogle destruktive holdninger, så du kan omgås andre mennesker og tilværelsen på en gladere, mere fleksibel og mere medfølende måde. Valget er dit. Prøv at indse, at sårede følelser ikke [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt