•    
  Planetpositioner
  21-Maj-2018, 04:28 UT/GMT
  Sol05'21"20n10
  Måne1724'22"16n22
  Merkur1247'30"13n51
  Venus157'28"25n03
  Mars152'31"21s56
  Jupiter1649'49"r15s40
  Saturn817'43"r22s18
  Uranus017'28"11n05
  Neptun1616' 3"6s17
  Pluto215'40"r21s32
  Sand Månek.823'59"18n10
  Chiron134' 6"3n47
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Maj 2018
for Marti Caine [Adb], født 26 Januar 1945
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden har tendens til at kredse om dine følelsesmæssige bånd til andre, vil du måske finde nogle af dine oplevelser i det kommende år temmelig udfordrende. Det skyldes, at du sikkert bliver konfronteret med nogle emner vedrørende grænsedragning og selvberoenhed, og det er netop de områder i livet, som du plejer at gøre dit bedste for at undgå. Selvom du kan være uhyre stærk og stædig, så snart dit hjerte er berørt, eller du kæmper på andres vegne, så bliver du måske nødt til at udholde en [...]

Erkendelse af livets sørgelige sider

Saturn kvadrat Chiron: Slutningen af december 2017 indtil begyndelsen af november 2018

[..] Du oplever muligvis ikke så megen morskab i denne periode, men du vil komme til at gro, og kan du håndtere processen klogt, vil du dukke frem i den anden ende som et langt mere fleksibelt og forstående menneske. Frem for alt bør du forsøge at undgå [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du kan også få et mere uddybet syn på måden, hvorpå menneskelige problemer gives videre fra den ene generation til den næste. Du kan dukke frem som en generelt stærkere og mere realistisk person i de kommende måneder. Selvom dette skulle indebære en vis [...]

En udfordring af din tro

Chiron opposition Jupiter: Begyndelsen af maj 2016 indtil begyndelsen af februar 2019

[..] Du er almindeligvis tilbøjelig til at føle dig heldig i forbindelse med din situation og din baggrund og sandsynligvis nærme dig tilværelsen med en intuitiv følelse af, at heldet er med dig. Din gode tro er hovedsagelig blevet belønnet, til dels fordi optimisme [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Hjertets generøsitet

Jupiter trigon Måne: Midten af december 2017 indtil begyndelsen af september 2018

[..] Du føler dig sikkert rastløs og er på udkig efter nye oplevelser, og du kan have gavn af et ændret sceneri og en mulighed for at møde nye mennesker. Hvis du ikke aktivt udnytter den følelse af optimisme og eventyrlyst, som du sikkert oplever, vil denne periode blot [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Gode fremtidsudsigter

prog. Måne sekstil prog. MC: Begyndelsen af januar 2019 indtil slutningen af februar 2019

[..] Måske er du opsat på nye arbejdsmuligheder, så du kan få en større chance for at udfolde din visionære sans, fantasi og indføling i andre. Selvom din nuværende sindstilstand måske ikke kræver presserende forandringer af en mere radikal type, så kan det være et [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Nøgterne tanker

Saturn konjunktion Merkur: Midten af januar 2019 indtil slutningen af november 2019

[..] Hvis du føler, at du kun har skimmet overfladen, så prøv at tage udfordringen op og dyk dybere ned i områder, som interesserer dig, eller hvor din træning eller viden er utilstrækkelig. Trods denne periodes alvorlige stemning kan den være yderst velegnet til at uddybe [...]

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Trang til forandring

Uranus konjunktion prog. Venus: Begyndelsen af juni 2017 indtil midten af marts 2019

[..] Måske har du et stærkt behov for at opleve en form for kærlighed, som er forbundet med dine inderste mål og aspirationer, og det er muligt, at du møder en person, som synes at leve op til disse krav. Men det vil nok være klogt af dig at holde øjnene åbne og begge [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Kampen mod begrænsningerne

Saturn kvadrat prog. Sol: En transit der nærmer sig, fra slutningen af februar 2019, indtil midten af januar 2020

[..] Men samtidig opdager du formentlig nogle nye reserver af styrke og stædighed og kan føle dig fast besluttet på ikke alene at bevise, at du kan klare dine byrder, men også at du er i stand til at vende dem til noget konstruktivt. Du gennemgår en proces, som [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt