•    
  Planetpositioner
  27-Maj-2018, 12:37 UT/GMT
  Sol610'51"21n20
  Måne1215'17"10s42
  Merkur2455'33"18n06
  Venus930'47"24n53
  Mars41'26"21s47
  Jupiter165' 8"r15s28
  Saturn757'34"r22s19
  Uranus036'35"11n11
  Neptun1621'17"6s15
  Pluto210'13"r21s33
  Sand Månek.755'18"r18n17
  Chiron147' 7"3n53
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Maj 2018
for Marion Jones [Adb], født 12 Oktober 1975
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da du stort set forholder dig til verden ved hjælp af stærke og klare sanseoplevelser og en værdsættelse af betydningen af den materielle virkelighed, vil nogle oplevelser af ustabilitet i de kommende tolv måneder måske nu og da gøre dig en anelse usikker. Selvom du er i stand til at håndtere forestillingen om forandring på en konstruktiv måde, så bliver selve virkeligheden måske ikke helt så nem at takle. Da du er vant til at have styr på både dig selv og omstændighederne i din tilværelse, ligger [...]

En presset periode

Uranus kvadrat Saturn: Midten af maj 2018 indtil begyndelsen af marts 2020

[..] Måske skal nogle af dine mål eller ambitioner ændres, før du er fri nok til at gå videre. Dit arbejde passer måske ikke til den person, som du er ved at udvikle dig til, eller måske har du brug for større uafhængighed og kan blive nødt til at skabe dig et arbejdsliv, [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du vil måske virke en smule tungsindig eller humorforladt på dine omgivelser, men din humor vil sandsynligvis blot være af den "sorte" type, som fanger ironien i alt, hvad der foregår. Tag dig ikke af, at din opfattelse af tingene måske er en smule dyster [...]

Kampen mod begrænsningerne

Saturn kvadrat Sol: Begyndelsen af februar 2019 indtil slutningen af december 2019

[..] Du er formentlig nødt til at stå fast i øjeblikket, og det kan være rigtigt af dig at slås for at nå et ønsket mål; men det betyder ikke, at du skal kæmpe imod dine egne dybere behov og din egen natur. Du bør muligvis tænke længe og dybt over, hvad det er, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Lykke og tilfredshed

prog. Måne sekstil prog. Venus: Slutningen af februar 2019 indtil slutningen af april 2019

[..] Der er også tale om en periode, hvor du kan hengive dig til solskinnet ved social fremgang eller offentlig eller professionel anerkendelse. Måske føler du, at du fortjener at være lykkelig lige nu, og det er sandsynligt, at dine ydre omgivelser på en eller anden [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

En udfordring af din selvkontrol

Chiron kvadrat Mars: Slutningen af marts 2017 indtil begyndelsen af marts 2019

[..] Du vil muligvis modsætte dig enhver form for kompromis lige nu, og dette kan til dels udspringe af, at du har indgået for mange kompromiser tidligere. Før du kan finde ud af, hvad du bør kæmpe for, og hvad du villigt må acceptere, skal du måske først [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Lyse ideer

Jupiter konjunktion prog. Merkur: Slutningen af oktober 2018 indtil midten af november 2018

[..] Du kan også være tilbøjelig til at stille nogle vigtige spørgsmål om betydningsfulde emner, for du er i stand til at hæve dig op over dine øjeblikkelige oplevelser og undersøge den dybere mening bag drømme, fantasier og mystiske oplevelser. Måske føler du dig også specielt [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Ændret tro

Pluto kvadrat Jupiter: Slutningen af januar 2017 indtil midten af december 2019

[..] Til en vis grad befinder du dig faktisk i en afgørende periode, for dit livssyn gennemgår en forvandlingsproces, og du bliver måske nødt til at justere den retning, som du har fulgt de senere år. Du kan også være nødt til at gå din egen religiøse, spirituelle, moralske og [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Gaver fra himlen

Jupiter konjunktion prog. Sol: Begyndelsen af november 2018 indtil slutningen af november 2018

[..] For virkelig at blive tilfreds i livet må du formentlig før eller siden udforske den indre verden ved hjælp af kunstnerisk udfoldelse, helbredelseskunst eller ad mystikkens vej, og du er sikkert klar over dette, selvom du måske ikke har været i stand til at handle [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt