•    
  Planetpositioner
  22-Jan-2018, 06:24 UT/GMT
  Sol210'25"19s40
  Måne2958'24"3s27
  Merkur1540'35"23s22
  Venus516'23"20s04
  Mars2722' 8"18s51
  Jupiter206'55"16s43
  Saturn348'25"22s30
  Uranus2444'15"9n04
  Neptun1227'57"7s43
  Pluto1930' 2"21s36
  Sand Månek.1457'39"16n21
  Chiron2520' 9"1n25
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Januar 2018
for Ralph Nader [Adb], født 27 Februar 1934
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden i vidt omfang er uhåndgribelig og forankret i følelser og fantasier og fornemmelsen af livets enhed, vil nogle mystiske hændelser og møder gennem det kommende år sandsynligvis blive forstået og hilst velkommen og ikke frygtet. Det betyder ikke, at du ikke får nogle vanskelige udfordringer eller oplever en vis bedrøvelse eller skuffelse. Men den slækkelse af de personlige grænser, som gennemsyrer din udvikling i denne periode, er noget, som du har de nødvendige resurser til at kunne [...]

Fortryllelse og forvirring

prog. Måne konjunktion Neptun: Slutningen af marts 2018 indtil slutningen af maj 2018

I øjeblikket træder du ind i eventyrenes magiske skov, og måske er du en smule fortryllet - også selvom du føler, at du aldrig før har set livet så klart. Følelsesmæssigt er dine grænser sandsynligvis ret løse; musik, farver, berøring, dufte, natur og andre mennesker [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Prøv at undgå at blive overdrevet defensiv eller alt for teatralsk i reaktionen på andres egensindighed eller konkurrencelyst - du er sikkert lige så egensindig og konkurrencelysten selv. Og hold din egen vrede og aggression i balance ved hjælp af en [...]

Irritabilitet og utålmodighed

prog. Måne opposition Mars: Slutningen af oktober 2018 indtil slutningen af december 2018

[..] Du vil sandsynligvis være specielt pirrelig med hensyn til din ret til at klare dine økonomiske affærer på din egen måde uden hensyn til en ægtefælles eller partners følelser. Men samtidig med, at du formentlig er mere opmærksom på dine egne rettigheder, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Dramatisering af en krise

Jupiter kvadrat Måne: Begyndelsen af december 2017 indtil begyndelsen af september 2018

[..] Tidligere har du muligvis været lidt for afhængig af, at din partner skulle forsyne jeres forhold med den nødvendige følelsesmæssige "lim". Lige nu forsøger du muligvis at fremkalde en større fornemmelse af frihed og følelsesmæssig uafhængighed. Men du ønsker [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Muligheder for at udrette noget

Jupiter konjunktion MC: Slutningen af januar 2018 indtil midten af oktober 2018

[..] Du har muligvis brug for et arbejdsfelt, som giver dig mulighed for at udvikle og give fuldkommen udtryk for din intensitet, lidenskab og dybe indsigt, og hvis din aktuelle arbejdssituation ikke kan forsyne dig med en kanal for disse anlæg, så bør du [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

At grunde over det uudgrundelige

Jupiter opposition Chiron: Slutningen af oktober 2018 indtil midten af november 2018

[..] Og dybest set vil du måske få en intuitiv fornemmelse af en mening bag de ting, der er sket i dit liv, hvilket vil give dig mulighed for at tolke begivenhederne i lyset af et dybere mønster og et personligt behov for vækst. Hvis du kan se meningen med [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Et ønske om at gro

Jupiter kvadrat Sol: Begyndelsen af december 2018 indtil slutningen af december 2018

[..] Prøv at udvikle dit personlige image og din selvtillid, inden du træffer nogle hurtige beslutninger, som kan vende op og ned på din tilværelse. Det kan blive en spændende, frodig tid fuld af muligheder. Men du kan også gå fejl af tingene på grund af din uvilje mod [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Udtryk dig klart

prog. Ascendant kvadrat Sol: Slutningen af juni 2018 indtil begyndelsen af april 2020

[..] Efterhånden som du bliver mere bevidst om den virkning, din personlighed har på andre, har du mulighed for at optræde mere smidigt og følsomt, og dine budskaber vil blive klarere. Frem for alt har du formentlig i øjeblikket brug for at blive anerkendt som et klart [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt