•    
  Actuele planetaire posities
  23-maa-2018, 03:46 UT/GMT
  Zon227'45"0n59
  Maan1257' 2"17n54
  Mercurius1654'24"r9n41
  Venus203'51"7n05
  Mars36'38"23s32
  Jupiter2255' 1"r17s18
  Saturnus836' 0"22s17
  Uranus270'17"9n55
  Neptunus1437'46"6s53
  Pluto213'27"21s27
  Ware Knoop1343'23"r16n42
  Cheiron2833' 2"2n34
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf maart 2018
voor Helmut Newton [Adb], geboren op 31 oktober 1920
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat u zich doorgaans op uw gemak voelt in de wereld van ideeën zullen bepaalde veranderingen in uw houding en opvattingen het komende jaar waarschijnlijk bijzonder vruchtbaar blijken. Uw denken en communicatievaardigheden worden vermoedelijk sterk gestimuleerd en er is waarschijnlijk ook veel beweging, in letterlijke zin door reizen of in figuurlijke zin door kennismaking met nieuwe denkbeelden en idealen. Al hebt u misschien het gevoel dat u soms te kritisch of negatief bent in uw denken, u bent [...]

Verwarring en besluiteloosheid

prog. Mercurius vierkant Mercurius: Eind juli 2017 tot begin oktober 2018

[..] Momenteel hebt u waarschijnlijk veel tijd en ruimte nodig om de u vertrouwde veronderstellingen en meningen over het leven te onderzoeken, evenals uw manier van communiceren. Uw standpunten zijn aan het veranderen en waarschijnlijk is het nodig dat u [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Geduld en behoedzaamheid kunnen u het komende jaar veel ellende besparen, aangezien u geneigd kunt zijn te hoog en te vroeg te willen springen of om uw verantwoordelijkheden te verwaarlozen. In deze periode kunnen op veel levensvlakken en op veel niveaus [...]

In vervoering

Neptunus oppositie Jupiter: Midden april 2016 tot begin februari 2019

[..] Uw hart en visie zijn momenteel vermoedelijk bijzonder open en ontvankelijk, en u voelt waarschijnlijk diep medeleven voor de rest van de mensheid en een intens gevoel van verbondenheid met de eenheid van het leven. Dergelijke gevoelens kunnen diep helend werken, vooral [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

De emotionele horizon verbreden

Uranus sextiel Maan: Begin juni 2017 tot begin april 2019

[..] U hebt misschien ook het gevoel dat uw gebruikelijke emotionele interactie met uw partner ruimte maken voor een meer vrije, onafhankelijke en veerkrachtige manier van zelfexpressie. U voelt zich misschien erg onrustig in een bestaande relatie, maar de [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Liefde kan zwaar zijn

Saturnus vierkant prog. Venus: Midden december 2017 tot midden november 2018

[..] Probeer om zelf het hoofd te bieden aan gevoelens van eenzaamheid en gebruik uw energie om te ontdekken wat u van anderen wilt en wat u zelf kunt bieden als individu. U moet misschien leren om meer van uzelf te houden en om uzelf evenveel waarde toe te kennen [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Diepe gedachten

Chiron driehoek Mercurius: Begin mei 2017 tot begin februari 2020

[..] U hebt momenteel waarschijnlijk veel tijd nodig om alleen te zijn, omdat er bepaalde subtiele veranderingen plaatsvinden in uw gewoonlijke houding tegenover vrienden, sociale kring en de maatschappij in het algemeen. Deze veranderingen vereisen diep nadenken en ook [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Een open hart

Jupiter conjunct Venus: Begin december 2018 tot eind december 2018

[..] Alles verloopt waarschijnlijk bijzonder plezierig op een innerlijk, emotioneel vlak, en u bent vermoedelijk voldaan op een manier die in andere perioden van uw leven onbereikbaar leek. Het is een korte, maar belangrijke periode waar u nog meer uit kunt halen als u uw [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

De treurige kanten van het leven

Saturnus vierkant Chiron: Eind januari 2018 tot begin december 2018

[..] U hebt in deze periode misschien niet veel plezier, maar u groeit, en als u op een verstandige manier met dat proces kunt omspringen zult u een veel flexibeler en begripvoller iemand worden. Het is heel belangrijk dat u niet toegeeft aan overdreven [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst