•    
  Actuele planetaire posities
  20-maa-2018, 16:40 UT/GMT
  Zon01' 1"0n00
  Maan849'32"9n35
  Mercurius1632'52"9n18
  Venus170'58"5n51
  Mars142'50"23s30
  Jupiter230'53"r17s20
  Saturnus829'32"22s17
  Uranus2652'28"9n52
  Neptunus1432'21"6s56
  Pluto211'10"21s28
  Ware Knoop1356'15"r16n39
  Cheiron2824'13"2n30
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf maart 2018
voor Eleanor Mondale [Adb], geboren op 19 januari 1960
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Gewoonlijk schrikt u niet van situaties die iets dramatisch hebben, maar u zult de emotionele beproevingen die bepaalde ervaringen in het komende jaar u waarschijnlijk zullen brengen vermoedelijk niet altijd even aangenaam vinden. Dit betekent niet dat het een negatieve tijd is, maar eerder dat u zich niet thuis voelt in het type emotionele interactie waarmee u in deze periode te maken kunt krijgen. Voor een groot deel zal uw energie waarschijnlijk gericht zijn op uw hechte relaties en op gezins- [...]

Een poel van ellende

Chiron oppositie Maan: Begin april 2018 tot begin maart 2020

[..] Het diepste niveau van het proces dat u momenteel doormaakt is de ontdekking hoe u uw eigen ouder kunt zijn in de levensfases waarin anderen dat niet voor u kunnen zijn, omdat ze hun eigen leven moeten leven of omdat ze beperkt zijn in hun mogelijkheden of eenvoudig [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Misschien moet u anderen toestaan u te helpen of zelf bijzonder begripvol en medelevend zijn tegenover hen. Vermoedelijk bent u zich er ook intens van bewust dat u even menselijk bent als ieder ander, en dat u niet een soort "Superman" bent die is gevrijwaard [...]

Een identiteitscrisis

Chiron conjunct prog. Zon: Eind mei 2015 tot midden februari 2019

[..] Overweeg of uw huidige doelen, privé en beroepsmatig, werkelijk in overeenstemming zijn met uw behoefte om te schitteren en erkend te worden als een bijzonder individu. Misschien hebt u uzelf gevangen in structuren die op het materiële niveau bevredigend zijn [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Een open hart

Jupiter conjunct Venus: Eind januari 2019 tot eind oktober 2019

[..] Creatieve projecten die op uw pad komen, kunnen financieel lonend zijn of u helpen dichter bij de verwezenlijking van bepaalde lang geambieerde doelen te komen. Het is onwaarschijnlijk dat deze tijd voorbij zal gaan zonder een of andere kans te brengen, op het emotionele, [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Zich ontheemd voelen

Uranus conjunct Middernachtspunt: Midden mei 2018 tot begin maart 2020

[..] U verlangt waarschijnlijk naar meer vrijheid om een individu te zijn en hebt vermoedelijk behoefte om bevrijd te worden van oude gewoontepatronen en rollen die u al zo lang speelt. Als u weigert om uw innerlijke behoefte aan verandering te onderkennen, kunt u onbewust [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Verwarde gedachten

Neptunus conjunct prog. Mercurius: Begin april 2017 tot eind februari 2019

[..] U kunt meer duidelijkheid verkrijgen als u bereid bent om in aanmerking te nemen dat uw gewaarwordingen en overtuigingen momenteel waarschijnlijk gekleurd zijn door onbewuste gevoelens en daarom niet helemaal betrouwbaar zijn. Dat kan u helpen voorkomen dat u verplichtingen [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Een ander wereldbeeld

Jupiter vierkant Chiron: Midden februari 2018 tot eind oktober 2018

[..] Wat er momenteel ook gebeurt, probeer u ervan bewust te zijn dat het leven u niet vijandig is gezind. In feite is het omgekeerde waar: het leven biedt u de kans om te genezen. Het kan bijzonder veel opluchting geven als u het verband kunt leggen tussen huidige [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Uitdaging en verandering

Uranus vierkant Zon: Midden mei 2017 tot midden maart 2019

[..] U kunt uw eigen persoonlijkheid niet langer onderdrukken, hoe hard u dat ook probeert, en u moet waarschijnlijk bij uzelf te rade gaan om te bepalen wat u werkelijk wilt en gelooft. Waarschijnlijk ontdekt u op het moment dat u belangrijk bent als individu, [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst