•    
  Planetpositioner
  18-Feb-2018, 07:36 UT/GMT
  Sol2935'32"11s37
  Måne2736'59"4s14
  Merkur014'17"13s12
  Venus911'44"9s28
  Mars1352'21"22s02
  Jupiter2240'18"17s19
  Saturn627'55"22s24
  Uranus2529' 2"9n21
  Neptun1323'44"7s22
  Pluto2020'28"21s31
  Sand Månek.1456' 3"r16n21
  Chiron2638'24"1n51
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Februar 2018
for Oscar Pistorius [Adb], født 22 November 1986
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden har tendens til at kredse om dine følelsesmæssige bånd til andre, vil du måske finde nogle af dine oplevelser i det kommende år temmelig udfordrende. Det skyldes, at du sikkert bliver konfronteret med nogle emner vedrørende grænsedragning og selvberoenhed, og det er netop de områder i livet, som du plejer at gøre dit bedste for at undgå. Selvom du kan være uhyre stærk og stædig, så snart dit hjerte er berørt, eller du kæmper på andres vegne, så bliver du måske nødt til at udholde en [...]

Livshjulet drejer

Jupiter konjunktion Saturn: Midten af december 2018 indtil begyndelsen af januar 2019

[..] Der er tale om en periode, hvor du kan foretage nogle konstruktive ændringer i din indre og ydre tilværelse og tillige få et glimt af nogle virksomme dybere eller højere mønstre, som bibringer dit liv orden, mening og sammenhæng. Det er værd at gøre en indsats for [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Lad være med at forsøge at neddæmpe denne periodes mulige glæde og ekspressive udfoldelse ved at bekymre dig om, hvorvidt andre vil acceptere dig, hvis du definerer dine egne behov og værdier tydeligere. Hvis nogen i dit liv protesterer imod, at du virkelig [...]

En mere solid følelse af identitet

Chiron trigon Sol: Midten af april 2017 indtil begyndelsen af januar 2020

[..] Du kan også føle dig draget mod helbredelsesområdet på et alment såvel som et personligt plan, og du kan blive tiltrukket af forskellige former for helbredelseskunst eller ønske at komme til at arbejde inden for et af omsorgsfagene. Selvom du måske [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Følelseståger

prog. Måne kvadrat Neptun: Slutningen af december 2018 indtil slutningen af februar 2019

Du går gennem en magisk skov fuld af eventyr og kan føle dig dybt fortryllet - selvom det kan være svært at skelne mellem de smukke prinser og prinsesser og mangfoldigheden af tudser og andet kryb. Dine følelsesmæssige grænser er muligvis mere løse og åbne, end de nogensinde [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Der er ingen grænser

Jupiter kvadrat Jupiter: Slutningen af december 2018 indtil begyndelsen af september 2019

[..] Du befinder dig i en flydende sindstilstand, og selvom der kan dukke nye ideer og nye visioner op, er der formentlig ikke noget, der på kort sigt vil antage en mere fast form. Undersøg de områder, hvor du har behov for nogle grønnere græsgange og en bredere horisont. Rejseaktivitet kan [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Fantasiens opvågnen

Neptun trigon Merkur: Midten af april 2016 indtil begyndelsen af februar 2019

Dette kan vise sig at blive en umådeligt kreativ og gunstig tid, for din forstand og din fantasi samarbejder harmonisk, og du er formentlig i stand til at udtrykke dig flydende og umådelig rigt. Hvis du er engageret i kreativt arbejde, kan denne periode blive et højdepunkt [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Illusionernes ophør

Saturn konjunktion Neptun: Slutningen af december 2017 indtil midten af november 2018

I denne tid kan du blive nødt til at justere dine drømme efter virkeligheden og forvandle dine foretrukne illusioner til funktionsdygtige idealer. På de områder af dit liv, hvor du har haft blikket rettet mod det ideelle i stedet for det faktisk forekommende, kan du [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

At høste hvad man sår

Saturn konjunktion prog. Sol: Midten af marts 2017 indtil slutningen af oktober 2018

[..] Dybest set er din egentlige identitet ved at udkrystallisere sig og antage en mere fast og ægte form. Alt, som grundlæggende ikke stemmer med den person, du inderste inde er, kan begynde at gnave eller ligefrem forsvinde ud af dit liv ved hjælp af dine egne eller [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt