•    
  Actuele planetaire posities
  24-maa-2018, 20:56 UT/GMT
  Zon49'49"1n39
  Maan75'23"20n11
  Mercurius1641' 7"r9n42
  Venus2211' 7"7n56
  Mars44'40"23s33
  Jupiter2250'18"r17s17
  Saturnus840'10"22s16
  Uranus275'49"9n57
  Neptunus1441'31"6s52
  Pluto214'57"21s27
  Ware Knoop1341'30"16n43
  Cheiron2839' 9"2n36
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
en
en

Astrologie voor Geliefden

Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Ram met Weegschaal

Uitdaging, verandering en gepassioneerde idealen vindt u fascinerend in elkaar. Het initiatief en de impulsieve eigenschappen van Ram zijn mooi in balans met de kalme rationaliteit en gevoeligheid voor de rechten en behoeften van anderen die Weegschaal kenmerken. Hoewel Weegschaal meer diplomatiek is ingesteld, bent u beiden sterk ... lees meer

U bent een Ram

U heeft een doel, een missie, een gevecht nodig waarin u de vijand kunt afstraffen. Bij de kleinst mogelijke uitdaging stelt u zich meteen strijdbaar op. Het harnas, dat zorgvuldig en glanzend gepoetst bewaard wordt enkel voor het geval dat, komt meteen tevoorschijn. Gepassioneerde overtuiging, moed, heroïsme, visie, een vleugje fanatisme; ... lees meer

De Weegschaal partner

Op een bepaalde manier zijn Weegschalen altijd geliefden, zelfs wanneer ze computers programmeren, politieke speeches schrijven of tuinen ontwerpen. Alles wat ze doen, doen ze met spitsvondigheid, gratie en stijl. Ze laten hun beste kwaliteiten zien in een beschaafde relatie die veel harmonie, compromissen en duidelijke, open ... lees meer

De mannelijke Weegschaal

image
Mannelijke Weegschalen hebben vaak een goede smaak. Ze bezitten ook vaak een heleboel ijdelheid. Dit is geen stoer macho type die zijn shirt eens in de drie weken in de was gooit en die zo af en toe eens in de spiegel kijkt of hij zich gesneden heeft bij het scheren. Mannelijke Weegschalen vinden het belangrijk dat ze er goed uit zien. Dit kan zowel een goed geklede, aantrekkelijke man zijn die er goed uitziet, goed ruikt en kwaliteit belangrijk vindt, of hij kan een uitsloverige pauw zijn. Waarschijnlijk ziet u een beetje van beiden. Maar dat is begrijpelijk, omdat schoonheid in zowel ideeën als in vormen, altijd belangrijk is voor een Weegschaal. Zijn huis zal over het algemeen smaakvol zijn ingericht, vaak met luxe en vol met hoogstaande technologie. Hij vindt het heerlijk om complimentjes te krijgen. Mannelijke Weegschalen zijn ook niet vies van het geven van complimentjes.

De mooiste kant hiervan is dat u zich heel erg gewaardeerd kunt voelen. Een vervelende kant hiervan is dat de mannelijke Weegschaal soms niet voorbij zijn obsessie naar perfectie heen kan. Hij is vaak degene die voor het vrouwelijk schoon valt en hij wordt vaak voor de gek gehouden of erg gekwetst omdat dat waarvan hij dacht dat Goed, Waar en Mooi is, dat niet is. Het kan lang duren voordat Weegschaal herkent dat het uiterlijk niet altijd veel zegt over het karakter.

Deze man houdt van de stijl en de aantrekkingskracht van een partner. Hij houdt zo van stijl dat hij er veel voor uit wil geven. Weegschaal is meestal gul, er van uitgaande dat u er geen misbruik van maakt, eerlijk is eerlijk. Hij wil ook graag weten dat hij gewaardeerd wordt. Dit kan vermoeiend worden wanneer hij waardering van te veel bewonderaars nodig heeft. Een Weegschaal die vaak op de versiertoer gaat is, of een Weegschaal die wegrent van te veel emotionele scènes aan het thuisfront, of een Weegschaal die wanhopig onzeker is.

De meer gebalanceerde Weegschaal is vaak voorbereid om hard te werken om een goede relatie te creëren. Dit zal hij eerder doen dan zich overgeven aan allerlei affaires, omdat hij van gezelschap houdt en hij meer wil dan een paar opwindende nachten met goede seks. Hij heeft namelijk een goed ontwikkeld stel hersenen en heeft ook vriendschap en intelligent gezelschap nodig.

Ook al heeft hij een afkeer van hevige emotionele scènes en zal hij meestal zijn eigen gevoelens onderdrukken met als reden harmonie en verstand, toch is de mannelijke Weegschaal een echte romanticus. Hij begrijpt dingen als bloemen, zachte muziek en rustige avonden in intieme restaurants. Hij kan een partner, die geen tijd heeft voor zijn dromen of een emotioneel egoïstische partner die niet geïnteresseerd is in zijn ideeën, niet uitstaan.

Beschouw hem nooit als vanzelfsprekend. Hij zal u meestal ook niet als vanzelfsprekend beschouwen, tenzij u zijn geest lam geslagen heeft door emotioneel alle aandacht op te eisen, of te vastberaden en prozaïsch te zijn. Dan zal hij de koelere, meer berekenende kant van zijn natuur laten zien, de kant die een relatie in stand houdt omdat hem dat goed uitkomt.

Dit is geen simpel en makkelijk karakter om te leren kennen. Hij heeft de neiging om zich zover in zijn hoofd terug te trekken dat u zich erg afgesneden en alleen voelt. Maar hij zal dit enkel doen wanneer hij zich emotioneel bedreigd voelt. Hij heeft veel adempauzes nodig tussen emotionele interacties. Deze man begrijpt en waardeert als geen ander de betekenis van balans. Ontmoet hem halverwege en hij zal vaak genoeg uit zijn ivoren toren komen om elke verstandige partner tevreden te houden.

Tekst gebaseerd op het boek
"Astrology for Lovers",
Liz Greene, Paperback - 368 pagina's, 1990
© Liz Greene / Astrodienst AG

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst