•    
  Actuele planetaire posities
  20-maa-2018, 15:34 UT/GMT
  Zon2958'17"0n01
  Maan811'56"9n24
  Mercurius1632' 0"9n17
  Venus1657'33"5n50
  Mars141'16"23s30
  Jupiter230'59"r17s20
  Saturnus829'25"22s17
  Uranus2652'19"9n52
  Neptunus1432'15"6s56
  Pluto211' 7"21s28
  Ware Knoop1356'35"r16n38
  Cheiron2824' 4"2n30
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
en
en

Astrologie voor Geliefden

Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Stier met Steenbok

U bent beiden aardetekens en op zekerheid gericht. U bent niet geneigd om materiële, intellectuele of emotionele risico's te nemen welke uw idee van een stabiel leven verpesten. Uw waarden zijn in harmonie en u bent allebei realistisch genoeg om te weten dat perfectie niet bereikt kan worden in deze wereld. De behoefte van Steenbok ... lees meer

U bent een Stier

Het leven van een Stier kan in het teken staan van genieten. U vermaakt zich door aan bloemen te ruiken, naar vogels te luisteren en te genieten van een zomers briesje. U bent snel tevreden en voelt zich thuis in uw weide. Dan, op een dag, gaat u op een bloem zitten waar net een bij is geland... de rest laat zich raden. Het verhaal ... lees meer

De Steenbok partner

image
Relaties zijn voor Steenbokken niet makkelijk. U kunt dit verwachten omdat controle altijd belangrijk is voor deze bok en het neerlaten van het stevige harnas kost veel moeite. Steenbokken dragen hun harnas zo lang dat het roestig wordt aan de scharnieren en u hoort een luid gekraak als het dan eindelijk loslaat. Ongeacht hoeveel ze liefhebben, er is binnenin altijd een laatste heimelijke plek die Steenbokken niet prijsgeven. Ze gaan vaak alleen terwijl ze hun eigen privé-bergen beklimmen. Soms gunnen ze zichzelf geen hulp of sympathie als het wat moeilijker gaat. Dank u wel, ze redden zich zelf wel.

Ze zullen vaak hard werken om vrienden en geliefden in nood te helpen. Ze weten hoe ze moeten geven, vooral als het gaat om de dingen van de wereld. Ze weten soms echter niet goed hoe ze zelf moeten ontvangen. Steenbok is onmetelijk trots en geen bok kan een situatie van zwakte en afhankelijkheid uitstaan. Dat zou betekenen dat ze geen controle meer hebben.

Steenbokken zijn heimelijke romantici, maar ze zullen romantiek nooit hun beslissingen laten beïnvloeden. Ze zullen vaak de grote romantische liefde opofferen voor een veilige, geschikte partner die ook sociaal van waarde is. Ze kunnen alles weggooien voor een ideaal, voor familie, of uit naam van dienstbaarheid. Maar liefde? Niet waarschijnlijk. Steenbok wil een stabiel leven en neemt plechtige geloften en beloften serieus. Beter geen beloften dan overhaast trouwen, zichzelf geen pleziertjes gunnen en achteraf grote onderhoudskosten hebben.

Sommige Steenbokken trouwen vroeg en storten zich in het familieleven op een jonge leeftijd. Meestal is dit omdat ze een vader zoeken of er één willen zijn. De meeste doen er lang over om een verbintenis aan te gaan. Als u haast heeft kies dan een ander teken. Toch is dit geen slechte manier van zijn. Steenbokken hechten meer waarde aan diep respect, plicht, loyaliteit en de kracht van familiebanden dan een paar maanden vurige passie. Niet dat ze passie de rug toekeren. Dit is een aardeteken en de seksuele drift is vaak sterk. Vele Steenbokken houden deze kant van zichzelf echter buiten hun serieuze relaties, omdat ze hun passies vaak niet vertrouwen.

Bereidt u voor op een uitdaging, tenzij u het kinderlijke type bent die op zoek is naar surrogaat ouders. Steenbok zal altijd proberen om aan het roer van een relatie te staan. Hij is niet geïnteresseerd in onderdanigheid, afhankelijkheid of afstand doen van macht. Als u zijn trots gekrenkt heeft of zijn zelfrespect heeft weggenomen, dan zal hij niet vergeten of vergeven. Door de aardse, gecontroleerde natuur, vindt hij het vaak moeilijk om liefde en affectie spontaan te uiten. Seksuele aantrekkingskracht, ja, maar liefde kan hem kwetsbaar maken. De Steenbok partner kan intens van u houden, maar zal het misschien nooit zeggen. Toch wordt hij sterk aangetrokken tot iemand die hem wat losser kan maken.

De reden dat veel Steenbokken heimelijk spirituele zoekers zijn is ook de reden dat ze zoeken naar mensen die hun romantische fantasierijke kanten van het leven voor hen kunnen openen. Deze oude-jonge man heeft een partner nodig die hem kan helpen zijn innerlijke kind te bevrijden. Het probleem is dat, wanneer Steenbok een dergelijke partner vindt, hij vaak de rol op zich neemt van strenge ouder met een kind die spontaniteit eerder onderdrukt dan aanmoedigt. Toch, wanneer Steenbokken die strenge, stijve kant laten ontdooien door de gaven van liefde en vertrouwen, dan ligt de wereld aan hun voeten. Dan is er geen loyalere en meer toegewijde partner en geen partner die meer levenslang respect verdient dan deze Steenbok.

De mannelijke Steenbok

Als u deze man ontmoet wanneer hij nog in de twintig is, dan zult u niet de echte Steenbok zien. Als hij jong is kan hij overkomen als ongedurig en onzeker over zijn richting in het leven. Of het lijkt er op dat hij het heeft opgegeven en zichzelf heeft opgezadeld met een niet hoopvolle toekomst in een baan die hij niet leuk ... lees meer

Tekst gebaseerd op het boek
"Astrology for Lovers",
Liz Greene, Paperback - 368 pagina's, 1990
© Liz Greene / Astrodienst AG

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst