•    
  Actuele planetaire posities
  25-feb-2018, 14:33 UT/GMT
  Zon656' 7"8s58
  Maan652'14"20n01
  Mercurius1349'58"7s35
  Venus1818'17"5s55
  Mars1814'10"22s35
  Jupiter230'48"17s23
  Saturnus73'35"22s22
  Uranus2546'24"9n27
  Neptunus1340' 7"7s15
  Pluto2032' 8"21s30
  Ware Knoop1449'28"16n23
  Cheiron272'47"2n00
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
en
en

Astrologie voor Geliefden

Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Vissen met Leeuw

U heeft beiden de zeldzame gave om samen een magische wereld van sprookjes te creëren. U bent allebei romantici en u hecht groot belang aan de innerlijke wereld van de verbeelding. Op creatief gebied kunt u elkaar enorm inspireren. De vurige heroïsche benadering van het leven die Leeuw bezit is prima in balans met de aardige, waterige ... lees meer

U bent een Vissen

Het is onmogelijk om uw echte motivaties te begrijpen omdat ze wisselen als de getijden van de zee. Vissen gaat over een grenzeloos rijk. U zoekt niets minder dan de bron van het leven zelf. Als u daar niet in slaagt is het geen wonder dat uw desillusies en wereldmoeheid zo groot kunnen zijn als uw aspiraties. Het wordt vaak gezegd ... lees meer

De Leeuw partner

image
Voor Leeuwen draait het in het leven om de liefde. Net als elke ervaring in het leven is de liefde voor een Leeuw mystiek en iets dat tot het uiterste gedramatiseerd moet worden. Comfortabele dwaasheid en affectie zijn niet de stijl van de Leeuw. Leeuwen houden ervan om verliefd te zijn en om de geliefde te spelen. Als u de ontvanger bent, dan heeft u waarschijnlijk nog niet eerder zoiets meegemaakt.

De verliefde Leeuw is romantisch en grootmoedig. Een manier om liefde te uiten is om de geliefde te overstelpen met cadeautjes. En dit zijn geen standaard dozen met saaie chocolade. Ze zullen waarschijnlijk duur, exotisch en zeldzaam zijn. Vaak zijn het cadeautjes die gedragen kunnen worden zodat iedereen het kan zien. Toon in hemelsnaam luid en duidelijk uw dankbaarheid en laat het aan de wereld zien. Een Leeuw die veel moeite heeft gedaan om iets te vinden kan heel gekwetst en vernederd zijn als dit niet met bijpassend enthousiasme wordt ontvangen. Leeuw is beter in geven dan in ontvangen.

Voor Leeuw is liefde een creatief spel. Soms kunt u, temidden van al die romantiek, het rare gevoel besluipen dat Leeuw zo verliefd is om het verliefd zijn en zo betoverd door een mystiek beeld van de liefde, dat u op de één of andere manier zelf niet bent opgevallen. Dit is een veel voorkomend probleem in de relaties van een Leeuw. U voelt zich een beetje buitengesloten als u niet de slag te pakken hebt gekregen om zelf in en uit deze sprookjeswereld te stappen.

Maar ondanks de moeilijkheden is Leeuw de ideale geliefde. De gave om een liefdesaffaire magisch en speciaal te maken is één van de mooiste kwaliteiten van de Leeuw. De leeuw partner kan u het gevoel geven dat niemand in de wereld ooit verliefd is geweest. Hij kan met stijl en zonder beperkingen liefhebben en het ligt ook in de aard van de Leeuw om loyaal te zijn. Ondanks het feit dat Leeuw ijdel is en het heerlijk vindt om bewonderd te worden, zijn Leeuwen enorm trouwe partners met een idealistische visie die zegt dat liefde alles overwint. Wanneer ze echt verliefd zijn zullen ze hemel en aarde voor u bewegen. Uiteraard willen ze voor al die passie wel iets terug.

De Leeuw is een jaloerse kat die niet zal toestaan dat minderwaardige wezens zijn gekozen maatje achterna zitten. Leeuwen vinden een beetje competitie niet erg. Wanneer u zo speciaal bent dat u veel bewonderaars trekt is dat een bevestiging van de goede smaak van Leeuw. Wat ze niet kunnen uitstaan is ontrouw en verraad. Dit laat diepe wonden achter en zal zelden vergeven worden. Leeuw heeft een naïef en idealistisch hart en het schaden van vertrouwen is oneervol. Dit betekent trouwens niet alleen seksuele ontrouw, maar ook verraad aan zijn ideeën, zijn waardigheid en zijn zelfvertrouwen.

De Leeuw partner verwacht niet alleen loyaliteit en trouw. Hij wil ook behandeld worden als een koning. Nou, dat mes snijdt aan twee kanten. Leeuw kan zo liefhebbend zijn dat u hem toch wel met waardigheid behandeld. Aan de andere kant, die dwingende veronderstelling van zelfverering kan een beetje vermoeiend zijn, omdat het soms samengaat met een dubbele standaard. Het is soms moeilijk voor een Leeuw om er aan te denken dat anderen ook speciaal zijn. Hij heeft de neiging dit te vergeten.

In ruil voor al die liefde, loyaliteit en aanbidding, biedt Leeuw een prachtig beschermende kwaliteit aan. Leeuw heeft een groot hart en zal heroïsch vechten voor diegenen die hij liefheeft. Hij kan onvermoeibaar aanmoedigend en vreselijk bezorgd zijn. Het staat hem niet tegen om een aantal erg grote opofferingen te maken in naam van zijn geliefden. Het zijn de kleine alledaagse opofferingen die echter moeilijker zijn. Hij is in staat alles op te geven en niemand ooit iets te misgunnen.

Het leven met een Leeuw partner is altijd opwindend en levend, maar zelden rustig. Hij is te lichtgeraakt en temperamentvol. Zijn visies en idealen zijn te groot om onvermijdelijke conflicten in het leven uit de weg te gaan. Leeuwen kunnen niet opschieten met de tegenstrijdigheden en beperkingen van de menselijke natuur. Wat ze willen is de totale liefde, de mystieke liefde, de liefde die zes eeuwen geleden geprezen werd in de liederen van de troubadours.

Op het ene niveau bestaat dit soort liefde niet en om deze reden zal Leeuw in zijn leven meestal teleurgesteld worden. Toch is er op een ander niveau wel die mystieke liefde en geen enkel dierenriemteken is meer in staat om deze wereld van de mythe in het dagelijkse leven te integreren. Hij is in staat om u er aan te herinneren dat u ook een heldin of een prinses bent. Wanneer u tijd doorbrengt met iemand die altijd een wandelende mythe probeert te zijn, begint u ook oog te krijgen voor de mythes om u heen. Een relatie met een Leeuw kan u er van overtuigen dat sprookjes uiteindelijk toch bestaan.

De mannelijke Leeuw

Mannelijke Leeuwen zijn groter dan het leven zelf. Zelfs meer bescheiden Leeuwen stralen dit uit. De mannelijke Leeuw straalt vaak charisma uit en of u hem nou leuk vindt of niet, u kunt niet om hem heen. Er zijn ook mannelijke Leeuwen die stiller zijn en die niet brullen dat ze zo speciaal zijn. Maar wanneer u een dergelijke ... lees meer

Tekst gebaseerd op het boek
"Astrology for Lovers",
Liz Greene, Paperback - 368 pagina's, 1990
© Liz Greene / Astrodienst AG

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst