•    
  Actuele planetaire posities
  24-apr-2018, 09:29 UT/GMT
  Zon49'26"12n54
  Maan2331'58"14n41
  Mercurius80'42"1n06
  Venus2938' 9"20n37
  Mars2016'50"22s57
  Jupiter2010'21"r16s33
  Saturnus96'59"r22s14
  Uranus2849' 5"10n34
  Neptunus1541' 0"6s30
  Pluto2117'11"r21s28
  Ware Knoop1113'53"r17n24
  Cheiron022'26"3n17
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
en
en

Astrologie voor Geliefden

Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Waterman met Tweelingen

Uw aantrekkingskracht zit hem in de connectie tussen uw geesten, hoeveel romantiek of fysieke aantrekkingskracht er in het begin ook is. U bent beiden denkers met een grote behoefte aan communicatie. U bent ook allebei idealisten en heeft een intelligente partner nodig, die u waarschijnlijk in elkaar gevonden heeft. U heeft ... lees meer

U bent een Waterman

U bent oprecht geïnteresseerd in en bezorgd om uw medemens en u heeft een sterke behoefte om op de één of andere manier bij te dragen aan het verbeteren van de wereld. Een relatie met een enkel individu kan een beetje moeilijk zijn, vooral wanneer er sterke emoties bij betrokken zijn. Waterman heeft belang bij idealen en de idealen ... lees meer

De Tweelingen partner

image
Tweelingen hebben er soms moeite mee om te weten wat ze voelen en nog meer moeite om over hun gevoelens te praten. De Tweelingen partner heeft meestal veel kennis en is bruisend en geestig over elk onderwerp behalve over zijn eigen emoties. Verliefde Tweelingen kunnen heel poëtisch en welbespraakt zijn en geen ander dierenriemteken schrijft betere liefdesbrieven. Wanneer het gaat om praten over persoonlijke dingen dan doen Tweelingen dit liever via brieven, e-mails, de telefoon of fax dan in een directe één-op-één confrontatie.

Dring door in de meer complexe gevoelens van Tweelingen en u ontvangt in het beste geval stilte en in het slechtste geval wantrouwen. Het is niet zo dat hij met opzet tegen u liegt. Het is gewoon zo dat hij zelf ook niet weet waarom hij dat net gezegd of gedaan heeft. Veel Tweelingen zijn doodsbang voor emotionele moeilijkheden en diepten. Toch heeft Tweelingen een partner nodig die juist zijn grootste angsten aankan. Hij verlangt naar een veilige en emotioneel stabiele relatie zodat hij zich wat minder verdeeld voelt en wat meer met beide benen op de grond. De truc is om in staat te zijn te voorzien in intuïtief begrip en aanvaarding zonder dat u te emotioneel wordt.

Bezitterigheid is absoluut uit den boze dus als u makkelijk jaloers bent en snel beschuldigingen uit, kies dan een ander dierenriemteken. Wanneer Tweelingen zich gevangen en ongelukkig voelen in een relatie zullen ze dit meestal niet zeggen. Wanneer een relatie dan slecht eindigt zullen ze u alle beschuldigingen laten uiten. De Tweelingen partner is meestal niet hatelijk of wraakzuchtig. Maar wanneer zich meerdere relaties met een bezitterige, ontrouwe partner hebben voorgedaan zal het zelfvertrouwen van Tweelingen in zijn eigen betrouwbaarheid verdwijnen. En deze is om te beginnen al niet zo groot.

Tweelingen worden heel vaak aangetrokken tot iemand die eerder bemoedert dan echt communiceert of begrip toont. Het is natuurlijk hun eigen schuld, want ze denken dat dit is wat ze nodig hebben. Vooral wanneer ze het de laatste tijd niet makkelijk hebben gehad.

Omdat Tweelingen van nature een fijngevoelig teken met veel hersenen is, voelen ze zich vaak heimelijk heel erg kwetsbaar tegenover de wat zwaardere uitdagingen in het leven. Ze zoeken dan ook vaak de veiligheid van een toegewijde, stabiele partner. Dat is oké en u zult waarschijnlijk over veel gezond verstand en geduld moeten beschikken om uw Tweelingen partner op zijn aanzienlijke talenten te wijzen zodat ze iets blijvends kunnen creëren. Maar veiligheid en stabiliteit bieden is niet hetzelfde als moedertje spelen.

De Tweelingen partner mag dan soms kinderlijk zijn, hij heeft er een hekel aan om gekleineerd en gecontroleerd te worden. Veel Tweelingen leren al vroeg dat alle veiligheid in de wereld het verlies aan mentale en emotionele vrijheid niet kan compenseren. De Tweelingen partner kan het meest interessante, stimulerende en opwekkende gezelschap in de wereld zijn, mits er een goede open communicatie is. Een bekrompen of ongeïnteresseerde partner is een nachtmerrie voor de Tweelingen. Hoe interessanter en geïnteresseerder u bent hoe gelukkiger uw Tweelingen partner is. Praten over de laatste wedstrijd of het net uitgebrachte boek heeft absoluut de voorkeur aan praten over tekortkomingen van uw huisbaas of de hoogte van uw telefoonrekening.

Tweelingen hebben meestal hoge normen en waarden met betrekking tot hun relatie. Hoewel ze een hekel hebben aan onderzoeken onderworpen te worden zijn ze meestal eerlijk in hun antwoorden, vooral als u de vraag niet gesteld heeft. Maar ze zullen zich afwijkend gaan gedragen wanneer ze het gevoel hebben dat er geen andere manier is. En meestal is dit het geval wanneer u hen blootstelt aan een continu spervuur van emotionele eisen. Emotionele "dubbele boodschappen" en manipulerende technieken maken hen erg van slag.

Hoewel Tweelingen op het intellectuele vlak heel handig kunnen zijn, maakt hun afhankelijkheid van logica het moeilijk voor hen om de dubbelzinnigheid van gevoelens te begrijpen. En de tactiek van eindeloze stiltes maakt dat ze zich bedreigd en boos voelen.

Sommige Tweelingen zullen altijd kinderlijk blijven, in de goede en slechte zin van het woord. Verguld en charmant, opwekkend en toch onwerkelijk zullen ze zich onderdompelen in de wateren der liefde maar even plotseling zullen ze weer verdwijnen als het water te warm wordt. Als u een relatie krijgt met dit type Tweelingen, geniet er dan van, maar begin niet uw hele toekomst te plannen.

Zelfs Tweelingen die zichzelf onderzoeken hebben veel ruimte nodig om te ademen. Het duurt lang voor ze zich vastleggen omdat ze moeten weten of het geen val is waar ze met open ogen intrappen. Als u een erg emotioneel type bent, wees er dan zeker van dat u ook een eigen leven hebt zodat uw Tweelingen partner niet in al uw emotionele behoeften hoeft te voorzien. En u kunt uzelf gelukkig prijzen wanneer u een Tweelingen partner heeft gevonden die zichzelf echt goed begrijpt.

Hoewel Tweelingen altijd ontwijkend, uitdagend en onwillig zullen zijn wat betreft deelname aan dramatische emotionele scènes, zullen ze altijd een middenweg vinden. Dan kunnen Tweelingen de toverstaf tevoorschijn halen en er met u vandoor gaan om u die verre berghoogten te laten zien waar de lucht nog helder is.

De mannelijke Tweelingen

Mannelijke Tweelingen zijn constant in beweging. Hij heeft de neiging zenuwachtig te bewegen en zijn ogen zullen rusteloos door de ruimte bewegen om elk persoon en ding met enorme nieuwsgierigheid te observeren. Urenlang met passie in de ruimte staren is niet zijn stijl. Het komt niet vaak voor dat mannelijke Tweelingen ... lees meer

Tekst gebaseerd op het boek
"Astrology for Lovers",
Liz Greene, Paperback - 368 pagina's, 1990
© Liz Greene / Astrodienst AG

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst