•    
  Actuele planetaire posities
  16-jan-2018, 17:43 UT/GMT
  Zon2632'40"20s50
  Maan2240'15"19s34
  Mercurius737'19"23s25
  Venus2819'22"21s29
  Mars2357' 7"18s00
  Jupiter1922'28"16s32
  Saturnus311'51"22s31
  Uranus2439'24"9n02
  Neptunus1218' 7"7s47
  Pluto1918'52"21s37
  Ware Knoop1455'48"r16n21
  Cheiron257'21"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
en
en

Astrologie voor Geliefden

Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Waterman met Waterman

Hoeveel passie er ook is in uw relatie, het is eigenlijk, diep van binnen, een band tussen beste vrienden. Luchtige Waterman begrijpt dat alle emoties door de tijd heen veranderen, maar dat waar respect, gedeelde idealen en goede communicatie veel langer meegaan dan de meest flamboyante seksuele aantrekkingskracht. U heeft ... lees meer

U bent een Waterman

image
U bent oprecht geïnteresseerd in en bezorgd om uw medemens en u heeft een sterke behoefte om op de één of andere manier bij te dragen aan het verbeteren van de wereld. Een relatie met een enkel individu kan een beetje moeilijk zijn, vooral wanneer er sterke emoties bij betrokken zijn. Waterman heeft belang bij idealen en de idealen van liefde en gelijkheid zijn er twee van vele die constant in uw vernieuwende en vooruitziende geest geformuleerd worden. Waterman gaat ook over wetenschap en kennis, uitvindingen en ontdekkingen. De meest nobele menselijke visies komen voort uit dit laatste luchtteken. Uw idealen zijn uw tijd echter vaak vooruit en botsen frontaal met de realiteit van de menselijke natuur.

Zonder een ideaal kan geen vooruitgang plaatsvinden. Maar het verankeren van een ideaal kost tijd, flexibiliteit en gevoeligheid door de grenzen van het menselijk hart. Ondanks uw sterke intelligentie, bent u niet al te zeer begaafd in deze dingen. U bent vaak ongeduldig en wilt uw ideaal meteen gerealiseerd zien. U bent een liefhebber van de waarheid, maar niet erg flexibel wanneer de waarheid bekend is. U bent soms verbazend weinig begripvol en geduldig wat betreft de beweeglijke diepten van het menselijk hart, vooral die van uzelf.

U bent de echte democraat van de dierenriem. Een van uw meest aantrekkelijke kwaliteiten is uw gevoel voor eerlijkheid en integriteit. U heeft een fijn geslepen geweten en een afkeer van wat u "egoïstisch" noemt. Dat is nobel maar niet altijd psychologisch gezond. Ongeacht uw persoonlijke voorkeuren is de toewijding voor waar u in gelooft onwrikbaar.

Soms kan dit moedige gefixeerd zijn op idealen omslaan in koppig fanatisme op wetenschappelijk, politiek of spiritueel vlak. Politieke correctheid kan enkel verzonnen zijn door een Waterman, omdat dit een paradigma is voor de oprechte intenties van dit teken gekoppeld aan een complete intolerantie van de individuele menselijke emotionele behoeften en verschillen.

De subtiliteiten van menselijke relaties kunnen een groot probleem voor u zijn, omdat emotionele conflicten niet opgelost kunnen worden door enkel logica en hoge idealen. Watermannen schamen zich vaak voor emoties en hebben een afkeer voor zichzelf en anderen. U bent trots, heeft uzelf onder controle en het uiten van emoties wordt gezien als een zwakte. Dit betekent niet dat u gevoelloos bent. Verre van dat. U heeft een enorm vermogen voor toewijding en loyaliteit. Maar uiteindelijk zal logica, zelfcontrole en idealisme meestal winnen en dat kan het meedogenloos onderdrukken of losmaken van vervelende emoties als jaloezie, agressie, behoeftigheid en woede betekenen.

Watermannen hebben vaak de gave om het menselijk temperament te analyseren en velen krijgen een goede naam in het psychologische vakgebied. Alles over menselijke motivatie is zo klaar als een klontje voor uw doordringende geest. U heeft ook vaak een bijzonder vermogen om compassie te tonen voor zelfs het meest beangstigende gedrag van anderen. Daarom kunt u praten met allerlei soorten mensen uit alle windstreken en in iedereen altijd iets interessants en waardevols vinden.

Het probleem is dat, hoe intiemer de relatie, hoe moeilijker het voor u wordt om uw persoonlijke gevoelens te uiten. U weet wat u denkt te voelen, wat u denkt te moeten voelen, wat u denkt wel en niet te moeten voelen en wat u denkt dat anderen denken over wat u denkt te voelen... Ja, het kan allemaal erg bedrieglijk worden in de sfeer van intieme relaties. U bent in staat uw leven op te offeren voor een geliefde, terwijl u toch kunt vergeten "ik hou van je" te zeggen. De behoefte van een partner aan complimenten, sentimentele uitingen van affectie en emotionele en seksuele bevestiging kan uw briljante maar vaak blinde intellect ontgaan.

Sommige dierenriemtekens hebben een handigheid met persoonlijke relaties en anderen niet. Watermannen hebben hier meer moeite mee dan welk teken ook omdat u vaak zo weinig waardering heeft voor het persoonlijke, inclusief uw eigen persoon. Maar dat is makkelijk te verhelpen. Neem gewoon die fantastische, oprechte liefde voor de mensheid en breidt dit uit naar uw eigen menselijke zelf.

De Waterman partner

Luchttekens leven in de wereld van ideeën en zijn bang voor hevige emoties. Dit geldt meer voor Watermannen dan voor welk ander teken ook. Ze zijn niet de meest romantische of ontboezemende geliefden van de wereld. Ze zijn vaak buitengewoon naïef wat zaken van het hart betreft. Dit staat namelijk recht tegenover de geraffineerdheid ... lees meer

De mannelijke Waterman

De typisch mannelijke Waterman is een denker, dromer, filosoof, wetenschapper en sociale ziener. Hij zal de laatste zijn die zal verwachten dat zijn partner de traditionele rol in een relatie op zich neemt. Hij streeft echt naar gelijkheid en openheid. Maar niemand staat zo ver van zijn eigen natuurlijke gevoelens af dan de ... lees meer

Tekst gebaseerd op het boek
"Astrology for Lovers",
Liz Greene, Paperback - 368 pagina's, 1990
© Liz Greene / Astrodienst AG

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst