•    
  Actuele planetaire posities
  20-jan-2018, 05:23 UT/GMT
  Zon05'41"20s08
  Maan432'57"11s30
  Mercurius1239'30"23s28
  Venus242'22"20s37
  Mars266'29"18s33
  Jupiter1950'58"16s39
  Saturnus335' 2"22s30
  Uranus2442'17"9n03
  Neptunus1224'15"7s45
  Pluto1925'56"21s37
  Ware Knoop1455' 6"16n21
  Cheiron2515'17"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
en
en

Astrologie voor Geliefden

Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Ram met Stier

Het vurige hart van Ram kan de flegmatische, voorzichtige benadering van het leven van Stier verwarmen en inspireren. De stabiliteit en kalmte van Stier kan de rusteloze geest en de soms te gewaagde dromen van Ram bedwingen en kalmeren. Dit kan een prachtige combinatie zijn omdat elk teken de kracht bezit waar de ander tekort aan heeft. Maar pas ... lees meer

U bent een Ram

image
U heeft een doel, een missie, een gevecht nodig waarin u de vijand kunt afstraffen. Bij de kleinst mogelijke uitdaging stelt u zich meteen strijdbaar op. Het harnas, dat zorgvuldig en glanzend gepoetst bewaard wordt enkel voor het geval dat, komt meteen tevoorschijn. Gepassioneerde overtuiging, moed, heroïsme, visie, een vleugje fanatisme; al deze aspecten behoren tot de ziel van Ram. U voelt zich niet compleet zonder iemand waarmee u de winnende strijd aan kunt gaan. Mocht de wereld ooit een ware utopie worden, dan zal elke Ram zich vreselijk voelen. U ademt, eet, leeft en slaapt namelijk voor de grote strijd.

Ram is een vuurteken en alle vuurtekens hebben de neiging om van hun leven en van zichzelf een mythe, een legende te maken. Klinkt dit wellicht een beetje te snel, wild en theatraal voor het gewone alledaagse leven? Ach, u gelooft uiteindelijk toch niet in het "gewone alledaagse leven". Toegegeven, er zijn enkele behoorlijk treurige Rammen die maar wat ronddolen en hun vechtlust hebben verloren. Dit komt meestal doordat eerdere ervaringen deze personen bang hebben gemaakt voor de kracht en de gevolgen van hun onstuimige concurrerende energie. Elke Ram moet leren omgaan met de protesten van andere mensen. Hoezo, gulden middenweg? U? De strijd opgeven? Nooit. Het idee of nieuwe project laten varen omdat iemand anders het niet goed vindt? Echt niet!

Het is niet dat u onbeschaafd bent. Sommige van de meest beschaafde, intellectueel ontwikkelde mensen zijn onder Ram geboren. Diep in de ziel zijn de grote middeleeuwse romantische legendes echter nog altijd aanwezig. Voor Ram betekent liefde jonkvrouwen die de armen en benadeelden redden. En schone jonkvrouwen kennen geen liefde die middelmatig of halfslachtig is. Soms houdt u echter meer van het schitterende ideaalbeeld dan van de persoon in kwestie.

De helft van het plezier in de liefde is voor u de jacht. De jacht IS voor veel Rammen de liefde, eerder nog dan het overbekende ze "leefden nog lang en gelukkig". Wanneer die trofee aan de muur hangt wordt het eigenlijk een beetje saai. Sommige Rammen volgen dit patroon hun hele leven, zowel in hun relaties als op het werk. Wat u niet kunt krijgen is namelijk zo onweerstaanbaar begeerlijk.

Natuurlijk kunt u betrouwbaar zijn en een standvastige relatie opbouwen. Het is alleen zo dat u een beetje zenuwachtig wordt wanneer binnen de relatie geen geheimzinnigheid, uitdagingen en conflicten voorkomen. En ondanks uw vasthoudendheid en uw ik-heb-gelijk-en-dat-is-wat-telt houding, zult u geneigd zijn bij een partner te blijven hangen die zich niet laat domineren.

U gedraagt zich doorgaans eervol tegenover zowel vrienden als vijanden. U kunt edelmoedig en loyaal zijn en u zult zich zelden overgeven aan humeurigheid. U zult mensen tegen u in het harnas jagen omdat u nogal onbezonnen en impulsief kunt zijn. Ook kunt u nu en dan ongevoelig overkomen. Als u echt uw vurige aard laat zien kunt u zelfs mensen jaloers maken, omdat u net dat beetje groter bent dan het leven zelf.

U kunt echt enorm ongeduldig zijn. En u zult zich niet snel inzetten voor mensen die wat minder snugger zijn. Sterker nog, u offert zich helemaal niet graag op, tenzij het een edelmoedig offer is met een heel goede reden. Net als alle vuurtekens bent u romantisch van aard. De meer dichterlijke aspecten van de liefde zijn niet echt inspirerend en wanneer de routine er in sluipt, begint u te klagen. U kunt diepgaande gedachten hebben en heel liefhebbend zijn, maar net zo plotseling, zonder waarschuwing, springt u op om een andere kruistocht te aan te vangen.

Als u geen crisis kunt vinden, creëert u er zelf één. En u kunt ook een onheilsstoker zijn door correcte personen en degelijke situaties net zo lang te irriteren tot de hele boel explodeert. Uiteraard bent u als eerste bij de deur waardoor u nooit uw vingers brandt, althans, bijna nooit. Uiteraard heeft u een rustige, verstandige partner nodig, maar meer dan dat heeft u iemand nodig die een onafhankelijk leven leidt en onafhankelijke ideeën heeft. Met andere woorden, een partner die weigert om als vanzelfsprekend beschouwd te worden. Geheimzinnigheid en uitdagingen zullen de vuren in het hart altijd brandende houden.

De Stier partner

Stier is een heel fysiek teken. Stieren die geen sterke, intens behoeftige natuur hebben, zijn zeldzaam. Zelfs Stieren die bang zijn voor intimiteit (misschien omdat ze vroeger erg gekwetst zijn) zullen hun aangeboren gevoeligheid tonen. Dit uiten ze bijvoorbeeld door liefhebbende aanrakingen en een intense reactie op alles wat ... lees meer

De mannelijke Stier

De Stier is een extreem mannelijk dier en de mannelijke Stier voelt zich aangetrokken tot de macho kant van het mannelijke spectrum. Dit komt deels omdat dit teken zo fysiek is en deels omdat Stieren zo gevoelig zijn voor de collectieve rollen die de maatschappij hen oplegt. De mannelijke Stier is geneigd om alles te verzamelen ... lees meer

Tekst gebaseerd op het boek
"Astrology for Lovers",
Liz Greene, Paperback - 368 pagina's, 1990
© Liz Greene / Astrodienst AG

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst