•    
  Actuele planetaire posities
  20-jan-2018, 12:16 UT/GMT
  Zon023'12"20s04
  Maan84' 0"10s28
  Mercurius134'46"23s27
  Venus34' 0"20s33
  Mars2617' 7"18s35
  Jupiter1953'14"16s40
  Saturnus336'55"22s30
  Uranus2442'33"9n03
  Neptunus1224'46"7s44
  Pluto1926'30"21s36
  Ware Knoop1455'25"16n21
  Cheiron2515'57"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
en
en

Astrologie voor Geliefden

Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Ram met Weegschaal

Uitdaging, verandering en gepassioneerde idealen vindt u fascinerend in elkaar. Het initiatief en de impulsieve eigenschappen van Ram zijn mooi in balans met de kalme rationaliteit en gevoeligheid voor de rechten en behoeften van anderen die Weegschaal kenmerken. Hoewel Weegschaal meer diplomatiek is ingesteld, bent u beiden sterk ... lees meer

U bent een Ram

image
U heeft een doel, een missie, een gevecht nodig waarin u de vijand kunt afstraffen. Bij de kleinst mogelijke uitdaging stelt u zich meteen strijdbaar op. Het harnas, dat zorgvuldig en glanzend gepoetst bewaard wordt enkel voor het geval dat, komt meteen tevoorschijn. Gepassioneerde overtuiging, moed, heroïsme, visie, een vleugje fanatisme; al deze aspecten behoren tot de ziel van Ram. U voelt zich niet compleet zonder iemand waarmee u de winnende strijd aan kunt gaan. Mocht de wereld ooit een ware utopie worden, dan zal elke Ram zich vreselijk voelen. U ademt, eet, leeft en slaapt namelijk voor de grote strijd.

Ram is een vuurteken en alle vuurtekens hebben de neiging om van hun leven en van zichzelf een mythe, een legende te maken. Klinkt dit wellicht een beetje te snel, wild en theatraal voor het gewone alledaagse leven? Ach, u gelooft uiteindelijk toch niet in het "gewone alledaagse leven". Toegegeven, er zijn enkele behoorlijk treurige Rammen die maar wat ronddolen en hun vechtlust hebben verloren. Dit komt meestal doordat eerdere ervaringen deze personen bang hebben gemaakt voor de kracht en de gevolgen van hun onstuimige concurrerende energie. Elke Ram moet leren omgaan met de protesten van andere mensen. Hoezo, gulden middenweg? U? De strijd opgeven? Nooit. Het idee of nieuwe project laten varen omdat iemand anders het niet goed vindt? Echt niet!

Het is niet dat u onbeschaafd bent. Sommige van de meest beschaafde, intellectueel ontwikkelde mensen zijn onder Ram geboren. Diep in de ziel zijn de grote middeleeuwse romantische legendes echter nog altijd aanwezig. Voor Ram betekent liefde jonkvrouwen die de armen en benadeelden redden. En schone jonkvrouwen kennen geen liefde die middelmatig of halfslachtig is. Soms houdt u echter meer van het schitterende ideaalbeeld dan van de persoon in kwestie.

De helft van het plezier in de liefde is voor u de jacht. De jacht IS voor veel Rammen de liefde, eerder nog dan het overbekende ze "leefden nog lang en gelukkig". Wanneer die trofee aan de muur hangt wordt het eigenlijk een beetje saai. Sommige Rammen volgen dit patroon hun hele leven, zowel in hun relaties als op het werk. Wat u niet kunt krijgen is namelijk zo onweerstaanbaar begeerlijk.

Natuurlijk kunt u betrouwbaar zijn en een standvastige relatie opbouwen. Het is alleen zo dat u een beetje zenuwachtig wordt wanneer binnen de relatie geen geheimzinnigheid, uitdagingen en conflicten voorkomen. En ondanks uw vasthoudendheid en uw ik-heb-gelijk-en-dat-is-wat-telt houding, zult u geneigd zijn bij een partner te blijven hangen die zich niet laat domineren.

U gedraagt zich doorgaans eervol tegenover zowel vrienden als vijanden. U kunt edelmoedig en loyaal zijn en u zult zich zelden overgeven aan humeurigheid. U zult mensen tegen u in het harnas jagen omdat u nogal onbezonnen en impulsief kunt zijn. Ook kunt u nu en dan ongevoelig overkomen. Als u echt uw vurige aard laat zien kunt u zelfs mensen jaloers maken, omdat u net dat beetje groter bent dan het leven zelf.

U kunt echt enorm ongeduldig zijn. En u zult zich niet snel inzetten voor mensen die wat minder snugger zijn. Sterker nog, u offert zich helemaal niet graag op, tenzij het een edelmoedig offer is met een heel goede reden. Net als alle vuurtekens bent u romantisch van aard. De meer dichterlijke aspecten van de liefde zijn niet echt inspirerend en wanneer de routine er in sluipt, begint u te klagen. U kunt diepgaande gedachten hebben en heel liefhebbend zijn, maar net zo plotseling, zonder waarschuwing, springt u op om een andere kruistocht te aan te vangen.

Als u geen crisis kunt vinden, creëert u er zelf één. En u kunt ook een onheilsstoker zijn door correcte personen en degelijke situaties net zo lang te irriteren tot de hele boel explodeert. Uiteraard bent u als eerste bij de deur waardoor u nooit uw vingers brandt, althans, bijna nooit. Uiteraard heeft u een rustige, verstandige partner nodig, maar meer dan dat heeft u iemand nodig die een onafhankelijk leven leidt en onafhankelijke ideeën heeft. Met andere woorden, een partner die weigert om als vanzelfsprekend beschouwd te worden. Geheimzinnigheid en uitdagingen zullen de vuren in het hart altijd brandende houden.

De Weegschaal partner

Op een bepaalde manier zijn Weegschalen altijd geliefden, zelfs wanneer ze computers programmeren, politieke speeches schrijven of tuinen ontwerpen. Alles wat ze doen, doen ze met spitsvondigheid, gratie en stijl. Ze laten hun beste kwaliteiten zien in een beschaafde relatie die veel harmonie, compromissen en duidelijke, open ... lees meer

De mannelijke Weegschaal

Mannelijke Weegschalen hebben vaak een goede smaak. Ze bezitten ook vaak een heleboel ijdelheid. Dit is geen stoer macho type die zijn shirt eens in de drie weken in de was gooit en die zo af en toe eens in de spiegel kijkt of hij zich gesneden heeft bij het scheren. Mannelijke Weegschalen vinden het belangrijk dat ze er ... lees meer

Tekst gebaseerd op het boek
"Astrology for Lovers",
Liz Greene, Paperback - 368 pagina's, 1990
© Liz Greene / Astrodienst AG

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst