•    
  Planetpositioner
  26-Apr-2018, 16:23 UT/GMT
  Sol623' 3"13n39
  Måne250'26"5n11
  Merkur943'25"1n31
  Venus225' 4"21n17
  Mars2123'30"22s52
  Jupiter1954' 0"r16s29
  Saturn95'18"r22s14
  Uranus2856'55"10n37
  Neptun1544'44"6s28
  Pluto2116'59"r21s28
  Sand Månek.116' 4"r17n26
  Chiron029'26"3n20
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Lisa Bonet [Adb], født 16 November 1967
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Skorpionen, Månen i Tyren *Ascendanten i Krebsen, Månen i 11. hus *Venus i 4. hus *Solen i 5. hus *Mars i opposition til Ascendanten *Saturn står i 10. hus *Månen i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 16 November 1967 kl. 20:51 i San Francisco, California.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Krebs, og din Måne står i Tyr.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen i Skorpionen, Månen i Tyren

Du har en fast kurs i livet og er sjældent plaget af ubeslutsomhed. Din muntre adfærd sørger for, at du er selvskreven til sociale og forretningsprægede foretagender. Dit temperament og din vedholdenhed forsyner dig med en evne til at tiltrække interessante forehavender og gennemføre dem. Du søger sikkerhed, både økonomisk og privat, for det tiltaler din praktiske natur.

Tyrens beslutsomhed kan pege på en almindeligvist sløv og noget statisk personlighed. Heldigvis vil Skorpionens forkærlighed for at brillere udgøre en modvægt til de langsomme og passive elementer i din personlighed.

I forbindelse med kærlighed retter du dit begær mod din valgte partner med jordnærhed og stor seksuel lidenskab. Nøglen til et mere harmonisk selv ligger i at lære at tilgive. Du bør også forsøge at være mindre stædig vedrørende dine ideer og de mennesker, som du omgås.

til top

Ascendanten i Krebsen, Månen i 11. hus

På det tidspunkt, hvor du blev født, steg tegnet Krebsen op i horisonten. Dets hersker, Månen, er placeret i 11. hus.

Krebsen er det fjerde tegn i Dyrekredsen, og dets børn er styret af Månen. Dit liv vil være fuldt af forandringer og perioder med skiftevis arbejde og afslappelse. Din modtagelighed over for ydre påvirkning får dig ubevidst til at efterligne adfærden og omgangstonen hos de mennesker, du er sammen med.

I mange tilfælde vil omstændighederne kræve, at du spiller verdensmandsagtig og sofistikeret, men bag din maske vil der stå et meget følsomt menneske, som nemt bliver krænket, og som også er yderst sensitivt over for mere skjulte påvirkninger og indtryk såvel som psykiske vibrationer.

Krebsen giver dig en tendens til fuldkommen at trække dig, når du bliver såret eller skræmt af en situation. Dette vil ske for dig ofte, for du er tilbøjelig til at blande dig i andres affærer, selvom du hverken er behøvet eller ønsket. Gennem hele livet vil dine reaktioner være følelsesmæssige frem for rationelle.

Krebsen giver også en tendens til, at tilværelsen bliver centreret om hjem og familie; din tilknytning til dine private og hjemlige vaner er så stærk, at du næppe kunne klare dig uden dem. I kærlighedsanliggender er du følelsespræget og blid.

Med hensyn til de vanskelige aspekter skal du advares mod at blive alt for optaget af trivielle detaljer af en psykologisk karakter. En anden tendens, du kan have, er at smigre eller kritisere andre unødigt uden hensyn til den andens følelser.

Skæbnen vil muligvis anbringe dig i nogle omgivelser, hvor dine medfødte træk kan udfolde sig bedst. Du bliver mest lykkelig, hvis du får mulighed for at kaste dig ud i en søgen efter en person eller en ting, om end ikke nødvendigvis i form af en vigtig arbejdsopgave.

Annoncering
Din livsbane vil være orienteret mod virkeliggørelsen af nogle vigtige bekendtskaber og venskaber.

Du ejer en medfødt forkærlighed for selskabelige forbindelser, fornøjelser, underholdning og såkaldt folkelige aktiviteter.

Denne placering begunstiger dit familieliv og den selskabelige side af din natur og gør dig ret nem at omgås, ligesom du er et menneske, som har let ved at blande sig med andre. Selvom dine venner i høj grad vil hjælpe dig i forbindelse med dine mål i livet, så er de desværre ikke alle så oprigtige, som du kunne ønske.

til top

Venus i 4. hus

Venus stod i dit 4. hus ved fødslen. Dette er sædvanligvis en meget gunstig og frugtbar placering, som giver nogle strålende familierelationer i et fredsommeligt og smukt miljø.

Denne placering kan tyde på mange sociale sammenkomster, fester, selskaber, fejringer og tilsvarende aktiviteter.

Nær slutningen på dit liv vil du opleve en økonomisk gevinst og en generel økonomisk forbedring.

Du har en medfødt kærlighed til livet på landet og i naturen og vil få mange muligheder for at imødekomme disse følelser.

til top

Solen i 5. hus

Solen stod i dit 5. hus ved fødslen. Dette er en meget betydningsfuld placering af Solen.

Dine følelser, især de forplantningsmæssige, synes at udvikle sig og blive gradvist mere omfattende med årene. Dit liv er orienteret imod succes i forbindelse med projekter, forretninger, økonomisk spekulation og selskabelige og fornøjelige aktiviteter. Dit kærlighedsliv bliver formentlig meget rigt og vil rumme mange gunstige, følelsesmæssige tilknytninger. I kærlighed fører du dig frem med værdighed og en vis balance.

Din stolthed er meget sårbar i situationer, som er forbundet med din følelsesmæssige natur. Du bliver nemt krænket, hvis din besiddertrang og værdighed i kærlighed bliver truet. Du kan være meget storsindet og tilgivende over for den, du elsker, og du vil udfolde mange positive egenskaber foruden en naturlig beskyttertrang og styrke.

til top

Mars i opposition til Ascendanten

Mars i opposition til Ascendanten viser, at du tiltrækker mennesker, som truer dig. Du har ikke den helt store selvtillid; dine aggressive handlinger er et forsøg på at overbevise dig selv om det modsatte.

Ved at møde andre i kappestrid lærer du at hævde dig konstruktivt og med større selvkontrol og disciplin. Du er født påståelig, så du er ikke den nemmeste person at omgås. Du må lære at være mere kompromissøgende, hvis du ønsker fred og harmoni. Det at gøre indrømmelser er et tegn på karakterstyrke, ikke svaghed, og hvis du erkender dette, vil du blive respekteret for din modenhed.

I personlige relationer kan din offensive taktik tvinge dig til at forsvare dig, når det hele bliver lidt for broget.

Men en overlegen holdning skjuler ofte en følelse af mindreværd eller utilstrækkelighed. Du har en masse kreativ energi, som du bør udfolde. Husk, det er de ting, du gør, der er vigtige, frem for det du siger, at du kan gøre. Prøv at udvikle større selvkontrol, for ellers vil du løbe ind i mange problematiske situationer, som kan være yderst vanskelige at løse.

til top

Saturn står i 10. hus

Saturn stod i dit 10. hus ved fødslen. Dette er en meget udfordrende placering for et menneske, som søger verdslig succes. Saturns hæmmende effekt kommer til udtryk i form af en tung, forsigtig og meget alvorlig personlighed. Mange af de begrænsninger, som vil opstå i løbet af dit liv, vil være en følge af din egen psykiske konstitution, som er orienteret imod snævre grænser. Nøglen til en tilfredsstillende løsning på de forskellige problemer, som vil opstå livet igennem, ligger i din evne til at udholde vanskelighederne med tålmodighed.

Indvendigt er du præget af ambitioner, længsler og påpasselighed; hvis disse psykiske egenskaber bliver anvendt på en ordentlig måde, kan de give magt, en stolt fremtoning og et bestandigt begær efter materielle genstande og verdslig velstand.

Annoncering
Note: Saturn står teknisk set i slutningen af hus 9 og tolkes derfor i hus 10.

til top

Månen i 11. hus

Månen stod i dit 11. hus ved fødslen. Du burde være et menneske med mange venner og bekendte, stammende både fra dine hjemlige cirkler og uden for disse. Du er et menneske, som kan være venner med folk fra de højeste lag i samfundet såvel som med personer, der har en meget lav samfundsmæssig status.

Denne placering kan også øge dine muligheder for at få et tilfredsstillende familieliv og nogle meget sympatiske hjemlige omgivelser med mulighed for en ubesværet omgang med andre mennesker.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Lisa Bonet [Adb] (kvinde)
født den 16. november 1967 lokaltid: 20:51
i San Francisco, CA (US) U.T.: 04+51
122w25, 37n47 sid. tid: 00:23:35

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 24°08'46 i hus 5 direkte
Måne Tyr 24°08'05 i hus 11 direkte
Merkur Skorpion 4°50'47 i hus 4 direkte
Venus Vægt 7°45'04 i hus 4 direkte
Mars Stenbuk 18°46'56 i hus 6 direkte
Jupiter Jomfru 3°55'31 i hus 2 direkte
Saturn Vædder 6°05'09 slutningen af hus 9 retrograd
Uranus Jomfru 28°09'54 i hus 3 direkte
Neptun Skorpion 24°05'03 i hus 5 direkte
Pluto Jomfru 22°26'39 i hus 3 direkte
Sand Måneknude Vædder 27°51'38 i hus 10 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Krebs 22°02'26
2.Hus Løve 12°35'27
3.Hus Jomfru 6°31'46
Imum Coeli Vægt 6°25'26
5.Hus Skorpion 12°30'37
6.Hus Skytte 19°38'29
Descendant Stenbuk 22°02'26
8.Hus Vandbærer 12°35'27
9.Hus Fisk 6°31'46
Medium Coeli Vædder 6°25'26
11.Hus Tyr 12°30'37
12.Hus Tvilling 19°38'29

Større aspekter
Sol Opposition Måne 0°01
Sol Sekstil Mars 5°22
Sol Sekstil Uranus 4°01
Sol Konjunktion Neptun 0°04
Sol Sekstil Pluto 1°42
Sol Trigon Ascendant 2°06
Måne Trigon Mars 5°21
Måne Trigon Uranus 4°02
Måne Opposition Neptun 0°03
Måne Trigon Pluto 1°41
Måne Sekstil Ascendant 2°06
Merkur Sekstil Jupiter 0°55
Merkur Kvinkuns Saturn 1°14
Venus Opposition Saturn 1°40
Mars Sekstil Neptun 5°18
Mars Trigon Pluto 3°40
Mars Opposition Ascendant 3°16
Jupiter Kvinkuns Saturn 2°10
Uranus Sekstil Neptun 4°05
Uranus Konjunktion Pluto 5°43
Neptun Sekstil Pluto 1°38
Neptun Trigon Ascendant 2°03
Pluto Sekstil Ascendant 0°24
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt