•    
  Planetpositioner
  18-Jun-2018, 06:30 UT/GMT
  Sol2659'32"23n24
  Måne2842'20"13n46
  Merkur112' 3"24n55
  Venus54'32"20n56
  Mars845'55"21s59
  Jupiter145'38"r14s58
  Saturn632' 4"r22s25
  Uranus133'44"11n31
  Neptun1629'33"6s13
  Pluto2035'30"r21s39
  Sand Månek.630'22"18n39
  Chiron217'51"4n08
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Albert Kesselring [Adb], født 20 November 1885
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Skorpionen, Månen i Tyren *Ascendanten i Vandbæreren, Uranus i 7. hus *Månen i 2. hus *Saturn i 5. hus *Solen i 9. hus *Venus i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 20 November 1885 kl. 12:30 i Marktsteft,.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vandbærer, og din Måne står i Tyr.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Skorpionen, Månen i Tyren

Du har en fast kurs i livet og er sjældent plaget af ubeslutsomhed. Din muntre adfærd sørger for, at du er selvskreven til sociale og forretningsprægede foretagender. Dit temperament og din vedholdenhed forsyner dig med en evne til at tiltrække interessante forehavender og gennemføre dem. Du søger sikkerhed, både økonomisk og privat, for det tiltaler din praktiske natur.

Tyrens beslutsomhed kan pege på en almindeligvist sløv og noget statisk personlighed. Heldigvis vil Skorpionens forkærlighed for at brillere udgøre en modvægt til de langsomme og passive elementer i din personlighed.

I forbindelse med kærlighed retter du dit begær mod din valgte partner med jordnærhed og stor seksuel lidenskab. Nøglen til et mere harmonisk selv ligger i at lære at tilgive. Du bør også forsøge at være mindre stædig vedrørende dine ideer og de mennesker, som du omgås.

til top

Ascendanten i Vandbæreren, Uranus i 7. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Vandbæreren op i horisonten. Dets hersker, Uranus, er placeret i 7. hus.

Du blev født med en naturlig tilbøjelighed for at være humanistisk, forstående, original og forfinet i din omgang med andre. Blandt dine egenskaber optræder evnen til at forstå den menneskelige natur på en indsigtsfuld måde. Uheldigvis handler du ikke altid ud fra din intuition og kan til tider blive meget rationel, når du afkræves en hurtig og omgående beslutning.

Den almindelige Vandbærer er god og venlig, men bliver ofte ført på vildspor af excentriske og bizarre kammerater.

Din smag er forfinet og din skelneevne skarp. Du har en medfødt sans for livets esoteriske og mystiske sider, og du vil kunne udvikle en form for klarsyn. Grundlæggende elsker du frihed; i realiseringen af dette behov kan du gå til yderligheder.

Selvom du virker omskiftelig, er dit liv styret af nogle meget bestemte og faste principper, heriblandt et konstant krav om personlig frihed. I kærlighed er du en ejendommelig skikkelse. Du kan nemt blive tiltrukket af et menneske og alligevel uforudsigeligt afslutte forholdet.

Som opfinder har du ingen rivaler; dit problem er, at du sommetider mangler den praktiske sans til at virkeliggøre dine ideer. Erhvervsmæssigt kan du få succes på følgende områder: moderne videnskab, elektrisk arbejde, fotografi, arkæologi, astrologi, radio osv.

Annoncering
Denne placering tyder på, at du har en udadvendt adfærd. Du trænger dig på for at møde andre mennesker. Du vil få mange uforudsigelige, romantiske forbindelser, hvor du vil optræde impulsivt og irrationelt. Din partner er muligvis et ret ualmindeligt menneske med et glimt af genialitet.

Det bliver ikke nemt at bevare lykken i dit parforhold. Hvis du gør en indsats for at komme til at forstå din partner bedre og opnå et samarbejde, så vil forholdet nok vare livet ud. Ellers er der fare for adskillelse.

til top

Månen i 2. hus

Månen stod i dit 2. hus ved fødslen. Dine forretningsanliggender og indtjeningsmuligheder vil bestå af en mangfoldighed af aktiviteter, hvor du skal forholde dig til mange mennesker. Placeringen anses almindeligvis for god.

Erhvervsmæssigt vil du være tilbøjelig til at tjene penge gennem folkelige aktiviteter.

Under alle omstændigheder kan du forvente en skæbne, som byder på variation og livlig aktivitet. Forsøg at rette dine pengesager mod det almene publikum, for du ejer evnen til at få succes, når du er i kontakt med de folkelige masser.

til top

Saturn i 5. hus

Saturn stod i dit 5. hus ved fødslen. Omstændighederne kan tvinge dig til at optræde mere ydmygt og tålmodigt i forbindelse med kærlighed og i reaktionen på de forhindringer, som vil opstå mellem dig og din elskede.

Det er muligt, at disse forhindringer, såfremt du ikke er i stand til at styre dit temperament ordentligt, kan fremkalde en reaktion hos dig, som er barsk og streng. Du bør betragte disse ting i lyset af et spirituelt årsags- virkningsforhold.

Det må tilrådes, at du udviser stor forsigtighed i forbindelse med forretningsmæssige spekulationseventyr og ikke involverer dig i aktiviteter, som indebærer en større risiko.

Du bør bestræbe dig på at engagere dig i meget forskelligartede, menneskelige kærlighedsoplevelser, så din evne til at kommunikere bliver forbedret. Du bør være oprigtig over for dig selv. I det skjulte nærer du et ønske om at blive engageret i menneskelige relationer, men du har tilsyneladende mistet evnen til at forholde dig til andre. Lidt større åbenhed og tillid til dem, du holder af, kunne være en god kurs at følge.

til top

Solen i 9. hus

Solen stod i dit 9. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at dit egentlige selv er tiltrukket af højere tankeplaner. Desuden antyder det, at dine vigtigste erkendelser vil opstå gennem ren tænkning.

Du vil have tendens til at gro ved hjælp af dit højere sinds funktioner, hvor du efter megen stræben vil kunne opdage selvudtrykkets magt og kreative princip.

Du er i besiddelse af et ret asketisk sindelag, er frygtløs, fuld af selvtillid og stærkt analytisk anlagt.

I forbindelse med livets hændelser vil du have tendens til at få succes i forhold, som har at gøre med lovgivning, religion og muligvis fremmede lande.

til top

Venus i 12. hus

Venus stod i dit 12. hus ved fødslen.

Kun de mennesker, som står dig meget nær, har nogen anelse om de lidet kendte sider af din personlighed. Uanset din måde at tale og udtrykke dig på kan du, når du er alene, afslappet og fri for bekymringer, udvise et omgængeligt og sympatisk temperament, som trives sammen med en gavmild, venlig og tiltalende karakter.

Denne astrologiske placering kan føre dig ud i hemmelige kærlighedsaffærer. Medmindre du anvender en stor portion takt og diplomati, kan disse hemmelige affærer skabe sociale komplikationer, som fremtvinger utidige afslutninger.

Annoncering
Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 11 og tolkes derfor i hus 12.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Albert Kesselring [Adb] (mand)
født den 20. november 1885 lokaltid: 12:30
i Marktsteft, Germany U.T.: 11:49:32
10e07, 49n41 sid. tid: 16:28:38

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 28°22'10 i hus 9 direkte
Måne Tyr 3°21'56 i hus 2 direkte
Merkur Skytte 17°11'01 i hus 10 direkte
Venus Stenbuk 14°39'37 slutningen af hus 11 direkte
Mars Jomfru 5°55'14 i hus 7 direkte
Jupiter Vægt 0°43'08 i hus 7 direkte
Saturn Krebs 7°32'00 i hus 5 retrograd
Uranus Vægt 6°28'46 i hus 7 direkte
Neptun Tyr 24°03'29 i hus 3 retrograd
Pluto Tvilling 2°11'43 i hus 3 retrograd
Sand Måneknude Jomfru 23°28'36 i hus 7 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vandbærer 14°07'06
2.Hus Vædder 11°46'52
3.Hus Tyr 16°34'22
Imum Coeli Tvilling 8°52'14
5.Hus Tvilling 27°10'41
6.Hus Krebs 16°20'48
Descendant Løve 14°07'06
8.Hus Vægt 11°46'52
9.Hus Skorpion 16°34'22
Medium Coeli Skytte 8°52'14
11.Hus Skytte 27°10'41
12.Hus Stenbuk 16°20'48

Større aspekter
Sol Kvadrat Mars 7°33
Sol Sekstil Jupiter 2°21
Sol Opposition Neptun 4°19
Sol Opposition Pluto 3°50
Måne Trigon Mars 2°33
Måne Kvinkuns Jupiter 2°39
Måne Sekstil Saturn 4°10
Merkur Sekstil Ascendant 3°04
Mars Sekstil Saturn 1°37
Mars Kvadrat Pluto 3°44
Jupiter Konjunktion Uranus 5°46
Jupiter Trigon Pluto 1°29
Saturn Kvadrat Uranus 1°03
Uranus Trigon Pluto 4°17
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - FAQ - Forum - Kontakt - Databeskyttelsespolitik - Brugsbetingelser - Sitemap