•    
  Actuele planetaire posities
  24-feb-2018, 16:10 UT/GMT
  Zon559'50"9s19
  Maan2328'51"19n10
  Mercurius124' 6"8s21
  Venus178'26"6s23
  Mars1740'49"22s31
  Jupiter2258'43"17s23
  Saturnus659'13"22s23
  Uranus2544' 5"9n26
  Neptunus1338' 0"7s16
  Pluto2030'42"21s30
  Ware Knoop1448'15"16n23
  Cheiron2659'37"1n59
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Jeffrey Archer [Adb], geboren op 15 april 1940
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Ram, Maan in Kreeft *Ascendant in Kreeft, Maan in het Twaalfde Huis *Pluto Conjunct Ascendant *Zon in het Tiende Huis *Saturnus in het Tiende Huis *Venus in het Elfde Huis *Maan in het Twaalfde Huis *Maan Conjunct Ascendant

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 15 april 1940 om 11:45 in London, England.

Uw zonneteken is Ram. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Kreeft en uw Maan staat ook in Kreeft.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Ram, Maan in Kreeft

U bent geboren met de Zon in Ram en de Maan in Kreeft. Deze combinatie is zeer gunstig en vaak succesvol.

U schittert in sociale situaties omdat u daar uw talent om vrienden te maken kunt inzetten. U bent een toegankelijke persoonlijkheid die met veel gevoel op anderen reageert.

Wanneer u bij een onderneming betrokken raakt, zult u naar een leidende positie streven. U geeft de voorkeur aan taken die met de Franse slag gedaan kunnen worden, zonder veel aandacht voor de details.

De beste manier om balans in uzelf te vinden is door regelmatig naar binnen te keren en verdrongen zaken naar de oppervlakte te brengen.

naar boven

Ascendant in Kreeft, Maan in het Twaalfde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Kreeft aan de horizon. Heerser de Maan staat in het twaalfde huis.

Kreeft is het vierde teken van de dierenriem. Omdat dat uw ascendant is wordt uw houding sterk beïnvloed door de Maan. Uw leven zal veranderlijk verlopen en duidelijk afwisselend periodes van activiteit of ontspanning kennen. U staat zodanig onbelemmerd open voor invloeden van buitenaf, dat u onbewust manieren en stijlen van de mensen met wie u omgaat, imiteert.

In veel gevallen zult u door de omstandigheden de rol spelen van verfijnd en deskundig persoon, maar achter het masker schuilt een zeer gevoelig mens. U bent snel geraakt omdat u niet alleen openstaat voor allerlei invloeden en subtiele indrukken, maar ook voor psychologische vibraties.

Kreeft geeft u de neiging uzelf volledig terug te trekken wanneer u wordt gekwetst of angstig bent in een bepaalde situatie. Dat overkomt u nogal eens omdat u spontaan uw neus in andermans zaken pleegt te steken. U zult uw leven lang emotioneel en niet rationeel reageren op uw omgeving.

Kreeft ascendant wil ook zeggen dat uw leven draait om huis, haard en familie. U bent zo gehecht aan uw huiselijke gewoontes en privé-leven, dat u zich daarbuiten verloren voelt. In de liefde bent u emotioneel en zacht.

Een lastig aspect kan zijn dat u te veel opgaat in triviale details van psychologische aard. Ook staat u heel snel klaar met zowel een vriendelijk woord als een kritische noot. Uw zorgzaamheid kan anderen overvallen.

Het lot brengt u in situaties waarin uw aangeboren eigenschappen goed tot hun recht komen. Wanneer u uzelf kunt bezighouden met mensen, sferen, voedsel of zoeken naar voorwerpen, niet eens noodzakelijk voor uw werk, bent u in uw element.

Adverteren
Uw bestaan speelt zich af op bijzondere, afgelegen locaties waar u merkwaardige praktijken beoefent en emoties doormaakt. Het moederschap speelt een ongrijpbare rol in uw leven.

U leeft óf zelf een heimelijk bestaan, óf u kent belangrijke geheimen van anderen. Uw denkpatroon wordt sterk beïnvloed door het grenzeloze onbewuste en u hebt een aangeboren voorliefde voor occulte, mystieke en romantische avonturen. Maar, deze stand geeft u ook een gebrek aan stabiliteit en kracht in de omgang met anderen.

naar boven

Pluto Conjunct Ascendant

De conjunctie van Pluto op uw ascendant geeft aan dat u de uitstraling hebt om de wereld om u heen naar uw hand te zetten.

U kunt een belangrijke openbare rol spelen en het publiek aanzetten tot eliminatie van parasieten en waardeloze eigenschappen die sociale omstandigheden ondermijnen. Omdat u autoriteit uitstraalt zal niemand u afdoen als een lastige oproerkraaier. U wordt pas gestimuleerd om daadwerkelijk actie te ondernemen als de situatie echt serieus is. Als het zover is, zet u alles op alles om degenen die verantwoordelijk zijn te overtuigen dat het tijd is om stappen te zetten en orde in de chaos te scheppen.

Over het algemeen weet u wat u wilt in het leven en bent u bereid talent en energie te investeren om uw doel te bereiken.

Kies uw opponenten met zorg, voordat u iemand uitdaagt die vernietigende plannen met u heeft. U kunt soms het slechtste in iemand naar boven halen.

naar boven

Zon in het Tiende Huis

De Zon staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop. De Zon belooft met deze stand succes, aanzien en status in uw volwassen bestaan. Maatschappelijk gezien bent u een vitaal, trots en krachtig persoon. U hebt de behoefte om in het openbaar te laten zien wie u bent en wat u kunt en uw energieke vertrouwen slaat vaak over op anderen. U bent geboren met aangenaam fysiek en moreel erfgoed en u mag steun verwachten van meerdere belangrijke mensen, waardoor u de kans krijgt om op te klimmen in het leven.

De kans bestaat ook dat u overdreven trots en arrogant bent en te veel verwacht van uw achterban.

naar boven

Saturnus in het Tiende Huis

Saturnus staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop. Deze stand is zeer uitdagend voor iemand die op werelds succes uit is. De remmende kracht van Saturnus kan in dit huis uitwerken als zwaarmoedig, behoedzaam en uiterst serieus wat het zelfbeeld en ambities betreft. U komt voor veel obstakels te staan in uw leven, maar die zijn veelal gebaseerd op uw psychologische instelling, die vrij kortzichtig kan zijn. De oplossing voor de problemen waarop u stuit zit in uw vastberadenheid en geduld.

Innerlijk hebt u ambities, economisch inzicht en bent u zeer gestructureerd. Als u deze eigenschappen gericht inzet kunt u wel degelijk een interessante positie bereiken waarin u welvaart en status opbouwt.

naar boven

Venus in het Elfde Huis

Venus staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. Uw aspiraties in het leven zijn absoluut esthetisch verantwoord en artistiek.

U streeft naar vrede en harmonie en als het aan u ligt zou de wereld er humaner, vriendelijker en mooier uitzien. Venus in dit huis verhoogt de kans dat uw vrienden u veel winst en vreugde opleveren. Uw vrienden steunen u en hebben het beste met u voor. Uw netwerk is kleurrijk en u omringt zich graag met sympathieke, artistieke mensen.

Adverteren
naar boven

Maan in het Twaalfde Huis

De Maan staat in het twaalfde huis van uw geboortehoroscoop. Heimelijk houdt u van romantiek en avontuur. Dat geeft kleur aan uw dagdromen, want uw fantasie is grenzeloos.

Het is mogelijk dat uw populariteit in dit bestaan uit een hele onverwachte, geheimzinnige hoek komt. Niet iedereen herkent uw kwaliteiten, maar uw aanhang kan uitgroeien tot massale proporties.

Het is te verwachten dat u succesvol bent in functies die te maken hebben met een bepaalde afzondering, of die zich afspelen op afgelegen locaties. U bent uiterst sfeergevoelig en zorgzaam, maar neem niet het leed van de hele wereld op uw schouders.

naar boven

Maan Conjunct Ascendant

De Maan conjunct uw Ascendant is een teken van veel wisselende, emotionele omstandigheden. U staat open voor intiem, instinctief contact met anderen, maar hebt ook de neiging hen op afstand te houden omdat u bang bent verplichtingen aan te gaan.

U bent een vat vol tegenstrijdigheden. U claimt mensen, maar klaagt wanneer zij dat andersom doen. U verwacht van anderen dat zij u bewonderen, maar u trekt zich terug als zij dat daadwerkelijk doen. U hebt veel verbeeldingskracht, maar op fantasierijke, stimulerende mensen kunt u vrij negatief en kritisch reageren.

U lijkt aan de buitenkant zeer onafhankelijk, maar u snakt naar een simpel bestaan waarin u stilletjes kunt genieten van iemand die echt om u geeft. Dat gebeurt pas wanneer u uw defensieve houding verandert en leert om anderen een beetje tegemoet te komen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Jeffrey Archer [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 15 april 1940 kloktijd: 11:45
in London, ENG (UK) U.T: 10:45
0w10, 51n30 sterrentijd: 00:18:06

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Ram 25°18'53 in huis 10 direct
Maan Kreeft 23°43'30 in huis 12 direct
Mercurius Vissen 27°57'45 in huis 9 direct
Venus Tweelingen 10°56'25 in huis 11 direct
Mars Tweelingen 9°01'43 in huis 11 direct
Jupiter Ram 22°41'41 in huis 10 direct
Saturnus Stier 3°11'32 in huis 10 direct
Uranus Stier 20°26'18 in huis 11 direct
Neptunus Maagd 23°19'29 in huis 3 retrograde
Pluto Leeuw 0°36'54 in huis 1 stationair (D)
Maanskn.(t) Weegschaal 19°59'00 in huis 4 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Kreeft 29°52'16
2de huis Leeuw 16°09'06
3de huis Maagd 6°38'35
Imum Coeli Weegschaal 4°55'49
5de huis Schorpioen 14°03'33
6de huis Boogschutter 26°47'31
Descendant Steenbok 29°52'16
8ste huis Waterman 16°09'06
9de huis Vissen 6°38'35
Medium Coeli Ram 4°55'49
11de huis Stier 14°03'33
12de huis Tweelingen 26°47'31

Majeure aspecten
Zon Vierkant Maan 1°35
Zon Conjunct Jupiter 2°37
Zon Conjunct Saturnus 7°53
Zon Inconjunct Neptunus 1°59
Zon Vierkant Pluto 5°18
Zon Vierkant Ascendant 4°33
Maan Driehoek Mercurius 4°14
Maan Vierkant Jupiter 1°02
Maan Sextiel Uranus 3°17
Maan Sextiel Neptunus 0°24
Maan Conjunct Pluto 6°53
Maan Conjunct Ascendant 6°09
Mercurius Oppositie Neptunus 4°38
Mercurius Driehoek Pluto 2°39
Mercurius Driehoek Ascendant 1°55
Venus Conjunct Mars 1°55
Jupiter Inconjunct Neptunus 0°38
Saturnus Vierkant Pluto 2°35
Saturnus Vierkant Ascendant 3°19
Uranus Driehoek Neptunus 2°53
Pluto Conjunct Ascendant 0°45
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst