•    
  Actuele planetaire posities
  26-apr-2018, 12:17 UT/GMT
  Zon613' 4"13n35
  Maan2240'53"5n58
  Mercurius935' 7"1n29
  Venus212'36"21n14
  Mars2118'34"22s52
  Jupiter1955'14"r16s29
  Saturnus95'27"r22s14
  Uranus2856'20"10n36
  Neptunus1544'27"6s28
  Pluto2117' 1"r21s28
  Ware Knoop117' 8"r17n26
  Cheiron028'55"3n20
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
                        

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Mike Bloomberg [Adb]
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Selecteer a.u.b. de tekstdelen die u wilt delen.
Klik dan hier: Delen

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Additionele informatie
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Zon en Maan in Waterman

Deze astrologische combinatie staat voor een geraffineerd karakter en over het algemeen een altruïstische houding naar de mensheid. De eerste indruk die anderen van u krijgen is vriendelijkheid en oprechtheid. U denkt optimistisch. U blijft onafhankelijk en positief, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Uw ideeën zijn vooruitstrevend. Omdat u deze zo goed brengt, zijn ze zelden bedreigend voor anderen, al zijn ze nog zo origineel en onconventioneel. Een publiekelijke carrière past bij u, omdat u eigenzinnig maar oprecht betrokken bent bij anderen en de aanleg hebt om met mensen te werken. Individuele liefde is voor u een afgeleide vorm van universele liefde voor de mensheid. U bent gelijkmatig en houdt meestal het hoofd koel. Uw gevoelens zijn weliswaar oprecht, maar u blijft ook wat afstandelijk naar uw liefdespartner. De sleutel tot een harmonieus bestaan ligt in het bevorderen van uw menslievende, progressieve en sociale kanten en het onderdrukken van de afstandelijke en ondoorgrondelijke kanten van uw persoonlijkheid.

Ascendant in Kreeft, Maan in het Achtste Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Kreeft aan de horizon. Heerser de Maan staat in het achtste huis.

Kreeft is het vierde teken van de dierenriem. Omdat dat uw ascendant is wordt uw houding sterk beïnvloed door de Maan. Uw leven zal veranderlijk verlopen en duidelijk afwisselend periodes van activiteit of ontspanning kennen. U staat zodanig onbelemmerd open voor invloeden van buitenaf, dat u onbewust manieren en stijlen van de mensen met wie u omgaat, imiteert.

In veel gevallen zult u door de omstandigheden de rol spelen van verfijnd en deskundig persoon, maar achter het masker schuilt een zeer gevoelig mens. U bent snel geraakt omdat u niet alleen openstaat voor allerlei invloeden en subtiele indrukken, maar ook voor psychologische vibraties.

Kreeft geeft u de neiging uzelf volledig terug te trekken wanneer u wordt gekwetst of angstig bent in een bepaalde situatie. Dat overkomt u nogal eens omdat u spontaan uw neus in andermans zaken pleegt te steken. U zult uw leven lang emotioneel en niet rationeel reageren op uw omgeving.

Kreeft ascendant wil ook zeggen dat uw leven draait om huis, haard en familie. U bent zo gehecht aan uw huiselijke gewoontes en privé-leven, dat u zich daarbuiten verloren voelt. In de liefde bent u emotioneel en zacht.

Een lastig aspect kan zijn dat u te veel opgaat in triviale details van psychologische aard. Ook staat u heel snel klaar met zowel een vriendelijk woord als een kritische noot. Uw zorgzaamheid kan anderen overvallen.

Het lot brengt u in situaties waarin uw aangeboren eigenschappen goed tot hun recht komen. Wanneer u uzelf kunt bezighouden met mensen, sferen, voedsel of zoeken naar voorwerpen, niet eens noodzakelijk voor uw werk, bent u in uw element.

De heerser van uw horoscoop in het achtste huis geeft aan dat de dood en aanverwante onderwerpen een belangrijke druk leggen op uw levenspad.

U hebt wellicht ongebruikelijke hobby's, bent geïnteresseerd in oude gewoontes en hebt originele en zelfs excentrieke ideeën over de dood. U bent intens hulpvaardig en open over uw diepste denkbeelden, die u graag omzet in actie. Wellicht hebt u een "zesde zintuig" waarmee u mensen aanvoelt en begrijpt en hebt u het talent om met emoties van anderen te werken.

Venus in het Zevende Huis

Venus staat in het zevende huis van uw geboortehoroscoop. Wat het huwelijk of andere intieme relaties betreft is dit een van de beste invloeden. U mag rekenen op een gelukkige relatie met een zeer aantrekkelijke, sympathieke en liefdevolle persoon. De kans is groot dat u zowel emotioneel als financieel winst boekt door deze verbintenis.

U bent gericht op de buitenwereld en op uw omgeving. Dat brengt u veel geluk en geeft psychologische steun bij minder gemakkelijke kanten van het bestaan. U trekt zeer harmonieuze relaties aan.

U vindt balans door sentimenten en affectie, schoonheid, kunst en relaties.

Zon in het Achtste Huis

De Zon staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Daardoor is uw persoonlijkheid hoe dan ook gericht op diepgang in het leven. Uw seksuele uithoudingsvermogen is groot, intens en vitaal. U hebt een fascinatie voor ongebruikelijke zaken, die gekoppeld zijn aan de cyclus van het leven, de dood en andere mysteries.

De traditionele astrologie geeft aan dat u op middelbare leeftijd, na een crisis, een ommezwaai ervaart. Komt u die periode goed door dan mag u een lang leven verwachten met verhoogde vitaliteit.

Financieel gezien loopt u absoluut kans op een erfenis van een partner of een familielid.

Maan in het Achtste Huis

De Maan staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Omdat de Maan intens zoekend en gevoelig is, zult u merken dat u een groeiende belangstelling krijgt voor seksuele aangelegenheden. Bovennatuurlijk en spiritueel onderzoek zullen sterke gevoelens oproepen over de mogelijkheid van een leven na de dood.

Op een bepaald punt in uw leven bestaat de kans dat u van vrouwelijke familieleden of familie van de kant van uw moeder erft.

Saturnus in het Elfde Huis

Saturnus staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. Psychologisch geeft dit een beperkte, vrij sombere kijk op uw persoonlijke aspiraties, vriendschappen en toekomst. U bent ambitieus, behoedzaam, rechtvaardig, geduldig, verantwoordelijk en wellicht iets te serieus.

U hebt niet veel vrienden. Uw beperkte netwerk is echter duurzaam en trouw, al steunen mensen u eerder met goede raad dan met echte hulp, in tijden van nood.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst