•    
  Planetpositioner
  23-Feb-2018, 09:19 UT/GMT
  Sol442'14"9s47
  Måne519'56"16n20
  Merkur938'41"9s24
  Venus1532' 7"7s01
  Mars1654'47"22s26
  Jupiter2255'34"17s22
  Saturn653' 7"22s23
  Uranus2540'55"9n25
  Neptun1335' 6"7s17
  Pluto2028'42"21s30
  Sand Månek.1447'29"16n24
  Chiron2655'16"1n57
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Heinrich Comte de Rantzau [Adb], født 21 Marts 1526
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vædderen, Månen i Fiskene *Ascendanten i Skorpionen, Mars i 5. hus *Solen i 4. hus *Månen i 4. hus *Saturn i 5. hus *Venus i 7. hus *Venus i opposition til Ascendanten *Jupiter i opposition til Ascendanten

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 21 Marts 1526 greg. kl. 22:37 i Steinburg (Burg in Süderau), Germany.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skorpion, og din Måne står i Fisk.

I tilfælde af at du undrer dig over, hvorfor du bliver kaldt for en Vædder i denne rapport: Hvis du var blevet født 11 ur 39 minutter tidligere, ville du være det foregående tegn Fisk. Det eksakte tidspunkt, hvor Solen bevæger sig fra et tegn og ind i det næste, varierer fra år til år.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vædderen, Månen i Fiskene

Du blev født med Solen i Vædderen og Månen i Fiskene. Solen giver dig vitalitet, sundhed og et langt liv, foruden viljestyrke og handlekraft. Men på grund af Månens position kan du have visse problemer med at realisere disse indre egenskaber. Dit dilemma ligger i din tendens til at være modtagende og passiv, modsat din aktive, aggressive indre stemme. Du vil virke som et stille og ubekymret menneske, noget rastløs og glad for forandring. I virkeligheden vil Månen i Fiskene give dig problemer, men en indsigt i kilden til miseren vil kunne rydde nogle af hindringerne af vejen. Prøv at opfatte de forhindringer, du støder på, som erfaringsmæssige landvindinger.

Et skær af romantik eller emotionalitet er et andet fremherskende karaktertræk. Du har religiøse tilbøjeligheder, men de er sikkert mere følelsesmæssige end intellektuelle. Hvis du kan erkende den indre styrke, som Solen bibringer dig, så vil du udvikle viljestyrke og få en ansvarsfuld position.

Du må forstå, at du indvendigt er et uafhængigt og kompetent menneske, som er ganske tilfreds med at være alene. Men på grund af dine livsomstændigheder er de lunefulde, kontemplative sider af din personlighed blevet mere fremtrædende. Hvis du på en eller anden måde kan forsone dig med at skulle leve med disse forhold, vil du afgjort opnå større personlig helstøbthed.

til top

Ascendanten i Skorpionen, Mars i 5. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skorpionen op i horisonten. Dets hersker, Mars, er placeret i 5. hus.

Dit liv vil være præget af en skarpsindig, hemmelighedsfuld, stejl, klog og reserveret indstilling. Du forbliver en gåde: med disse træk kan dit liv enten blive meget tragisk eller meget heldigt. Hvilken af de to Skorpion-kategorier tilhører du? Der findes to typer, den ekstremt emotionelle, som tiltrækkes af de patologiske aspekter ved de biologiske relationer, eller den meget mystiske, som er optaget af spiritualitet.

Du er et menneske, som er optaget af ekstremer, yderst sensitiv og med en stærk trang til at knytte sig. Der optræder en vis dragning mod det okkulte eller mod psykiske fænomener. Du er aktiv i den forstand, at der foregår en psykisk kamp i dit indre mellem de positive og de negative poler - dem der bekræfter og tilfredsstiller, eller dem der afviser og undertrykker. Du er følelsesmæssigt meget intens og er lidenskabeligt knyttet til den person, som du elsker. Ligeledes vil du, hvis der er nogen, du ikke bryder dig om, være lige så fastlåst i denne følelse. Men der er grund til optimisme: uanset hvilken Skorpion-type du måtte være, findes der dybt i dit indre en dyb trang til psykologisk genfødelse.

På et tidspunkt i dit liv efter en større dramatisk hændelse som vil gøre et dybt indtryk på dig, kan dit jegs mål og hele udtryk ændre sig fuldkommen. Men dine lidenskabers intensitet og dybde vil altid være konstant. Du har en tendens til at gå ind i skyggen og i al hemmelighed planlægge den handlingskurs, som du vil vælge, idet du tøver med at lade andre kende dine stemningers eller følelsers præcise karakter. I seksuelle forhold er du opfyldt af lidenskab og knytter dig stærkt.

Udøv større selvkontrol over dine lidenskaber; vær ikke så fortørnet på andre. Brug din stærke vilje og karakter på positive og gavnlige ting.

Du har en stærk tilbøjelighed til at engagere dig i medicin, måske endda kirurgi. Du er tiltrukket af forskning og undersøgelse i almindelighed.

Annoncering
Ved første øjekast kan man sige, at dit liv i alt væsentligt vil være orienteret mod to ting, for det første en deltagelse i økonomiske spekulationseventyr og for det andet et intenst og varieret kærlighedsliv.

Du vil blive tiltrukket af dine mulige partnere med overvældende styrke og begejstring, og din alt for fyrige natur kan bringe dig ud i uheldige situationer. Du burde få stor succes i dine kærlighedsforhold, men samtidig kan du blive udsat for mange skuffelser og frustrationer. Du er selvsikker i kærlighed; du er tæt på at være besiddende og kan blive vred, hvis din opmærksomhed ikke bliver gengældt inden for en rimelig tid.

til top

Solen i 4. hus

Solen stod i dit 4. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at din families navn og affærer og andre hjemlige forhold er af den yderste vigtighed i dit liv.

Solen giver ære, stolthed og berømmelse til alt det, der kommer under dens indflydelse, og det er et tegn på, at problemet med denne indflydelse på dette sted er, at du ikke kan opnå en ordentlig, synlig succes, før du er godt på den anden side af den modne alder. Du synes at være meget knyttet til dine forældre.

Du tror på, at du bør "herske" i dit eget hjem, og følelsen af privatliv er stærkt udviklet i din natur.

Som livet går, vil du få nogle oplysende indsigter, som vil forbinde din individualitet med bestemte racemæssige og familiebetonede elementer. Undersøg disse. Så vil du måske opdage karakteren af den spirituelle mission, som skæbnen afkræver dig.

til top

Månen i 4. hus

Månen stod i dit 4. hus ved fødslen. Månen på dette sted vil afgjort påvirke begivenhederne i forbindelse med din mor, din bopæl og dine familiære anliggender.

Både barndom og alderdom vil være karakteriseret af en forkærlighed for romantik, diverse rejser og interessante eventyr.

Problemet med denne astrologiske placering er, at den giver dig en usikker position i livet og en bestandig stræben efter materiel sikkerhed, som synes vanskelig at opnå. Dette kan afhjælpes midlertidigt ved, at du modtager en mindre arv, og at du i de sidste år af dit liv vil blive næsten overvældet af din families glimrende omsorg og hjælp.

til top

Saturn i 5. hus

Saturn stod i dit 5. hus ved fødslen. Omstændighederne kan tvinge dig til at optræde mere ydmygt og tålmodigt i forbindelse med kærlighed og i reaktionen på de forhindringer, som vil opstå mellem dig og din elskede.

Det er muligt, at disse forhindringer, såfremt du ikke er i stand til at styre dit temperament ordentligt, kan fremkalde en reaktion hos dig, som er barsk og streng. Du bør betragte disse ting i lyset af et spirituelt årsags- virkningsforhold.

Det må tilrådes, at du udviser stor forsigtighed i forbindelse med forretningsmæssige spekulationseventyr og ikke involverer dig i aktiviteter, som indebærer en større risiko.

Du bør bestræbe dig på at engagere dig i meget forskelligartede, menneskelige kærlighedsoplevelser, så din evne til at kommunikere bliver forbedret. Du bør være oprigtig over for dig selv. I det skjulte nærer du et ønske om at blive engageret i menneskelige relationer, men du har tilsyneladende mistet evnen til at forholde dig til andre. Lidt større åbenhed og tillid til dem, du holder af, kunne være en god kurs at følge.

Note: Saturn står teknisk set i slutningen af hus 4 og tolkes derfor i hus 5.

Annoncering
til top

Venus i 7. hus

Venus stod i dit 7. hus ved fødslen. Med hensyn til ægteskab og andre intime relationer er dette en af de bedste påvirkninger, der findes. Du har udsigt til et lykkeligt forhold med et meget tiltalende, kærligt og behageligt menneske. Du har mulighed for at opnå både følelsesmæssig og økonomisk vinding af denne forbindelse.

Din individualitet trænger sig ind på omgivelserne, og dette vil medføre lykke og yde psykisk kompensation for dine eventuelle mangler. I din udveksling med andre mennesker vil der udvikle sig nogle harmoniske relationer.

Du vil skabe balance gennem en følelsesladet kærlighed, æstetik, kunst og relationer til andre mennesker.

til top

Venus i opposition til Ascendanten

Venus i opposition til Ascendanten tyder på, at du føler dig tiltrukket af forfinede og sofistikerede mennesker. Du er velopdragen, og almindeligvis har andre mennesker en positiv opfattelse af dig. Du gør indrømmelser, hvis det er nødvendigt for at bevare et harmonisk forhold.

Selvom du virker selvsikker og fuld af selvtillid, kan du have svært ved at stå alene. Du arbejder hårdt, men skjult for at sikre dig, at andre mennesker nærer varme følelser over for dig. Du håber, at ingen opdager dine negative egenskaber eller finder ud af, hvor usikker du i virkeligheden er.

Dine bedste reklameagenter er dine venner, som frit berømmer dine dyder, når nogen spørger dem.

På overfladen er du medgørlig, blid og charmerende, men under overfladen konspirerer du og lægger hemmelige planer for at skabe en bedre tilværelse for dig selv ved hjælp af de mennesker, du omgås.

til top

Jupiter i opposition til Ascendanten

Jupiters opposition til Ascendanten tyder på, at du er gavmild over for dine bekendte og civiliseret over for dine konkurrenter. Du er poleret og forfinet, sommetider i en sådan grad at andre kan nære mistro til dine motiver. Du foretrækker at omgås mennesker, som er sikre på sig selv og på deres målsætning. Ligesom en børsmægler håndterer finansielle resurser, håndterer du menneskers resurser; hvem de er, og hvad de kan udrette for sig selv og for dig. Du roser dig af din gode dømmekraft, men du overser den kendsgerning, at du er et menneske, som tager, ikke et som giver, medmindre det passer ind i dine langsigtede interesser.

Dit største problem er, at du bruger andre mennesker til at tjene dine personlige interesser. Du må lære, at det at være generøs gavner dig lige så meget som at tage imod generøsitet fra andre.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Heinrich Comte de Rantzau [Adb] (mand)
født den 21. marts 1526 greg. lokaltid: 22:37
i Steinburg (Burg in Süderau), GER U.T.: 21:58:45
9e33'41, 53n50'32 sid. tid: 10:31:12

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 0°28'46 i hus 4 direkte
Måne Fisk 15°46'21 i hus 4 direkte
Merkur Fisk 7°11'27 i hus 4 direkte
Venus Tyr 16°21'13 i hus 7 direkte
Mars Vædder 22°17'28 i hus 5 direkte
Jupiter Tyr 15°03'01 slutningen af hus 6 direkte
Saturn Vædder 6°24'38 slutningen af hus 4 direkte
Uranus Tvilling 8°36'12 i hus 7 direkte
Neptun Fisk 12°55'11 i hus 4 direkte
Pluto Stenbuk 20°49'48 i hus 2 direkte
Sand Måneknude Stenbuk 19°22'47 i hus 2 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 16°03'42
2.Hus Skytte 15°42'37
3.Hus Stenbuk 25°10'50
Imum Coeli Fisk 6°00'43
5.Hus Vædder 7°05'41
6.Hus Vædder 29°19'39
Descendant Tyr 16°03'42
8.Hus Tvilling 15°42'37
9.Hus Krebs 25°10'50
Medium Coeli Jomfru 6°00'43
11.Hus Vægt 7°05'41
12.Hus Vægt 29°19'39

Større aspekter
Sol Konjunktion Saturn 5°56
Måne Sekstil Venus 0°35
Måne Sekstil Jupiter 0°43
Måne Kvadrat Uranus 7°10
Måne Konjunktion Neptun 2°51
Måne Sekstil Pluto 5°03
Måne Trigon Ascendant 0°17
Merkur Kvadrat Uranus 1°25
Merkur Konjunktion Neptun 5°44
Venus Konjunktion Jupiter 1°18
Venus Sekstil Neptun 3°26
Venus Trigon Pluto 4°29
Venus Opposition Ascendant 0°18
Mars Kvadrat Pluto 1°28
Jupiter Sekstil Neptun 2°08
Jupiter Trigon Pluto 5°47
Jupiter Opposition Ascendant 1°01
Saturn Sekstil Uranus 2°12
Uranus Kvadrat Neptun 4°19
Neptun Trigon Ascendant 3°09
Pluto Sekstil Ascendant 4°46
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt