•    
  Planetpositioner
  21-Feb-2018, 19:50 UT/GMT
  Sol37'52"10s21
  Måne1348'58"10n57
  Merkur643' 4"10s38
  Venus1335' 2"7s47
  Mars1558'44"22s19
  Jupiter2251'22"17s21
  Saturn645'33"22s23
  Uranus2537' 9"9n24
  Neptun1331'35"7s19
  Pluto2026'13"21s31
  Sand Månek.1448'32"r16n23
  Chiron2650' 1"1n55
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Gore Vidal [Adb], født 3 Oktober 1925
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vægten, Månen i Vædderen *Ascendanten i Skorpionen, Mars i 10. hus *Månen i 5. hus *Solen i 10. hus *Venus i 12. hus *Saturn i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 3 Oktober 1925 kl. 10:00 i West Point, New York.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skorpion, og din Måne står i Vædder.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vægten, Månen i Vædderen

Selvom din egentlige, indre natur er afbøjende og sympatisk, vil omstændighederne sikkert føre dig frem til en ledende stilling. I virkeligheden har du det faktisk bedst i en organiserende rolle. Du er mest afslappet sammen med andre, når der hersker kammeratskab, gensidighed og udveksling af ideer. Du arbejder godt i grupper, partnerskaber og kooperative foretagender. Du er en forligsmand, som forener modsætningerne, hvorved du ofte opnår balance og koordination. Men din impulsivitet kan få vægtskålen til at hælde i modsat retning. Du kan blive ubalanceret og foretage forhastede vurderinger. Du er altid opmærksom på begge sider af en sag og bliver frustreret, når du trænger for dybt ind i tingene, så du ender med at forstå alle parter og til stor irritation for dig selv ikke kan træffe nogen afgørelse.

I kærlighed er du hengiven og ofte lidenskabelig. Med din indsigt kan du blive en kilde til stor tryghed for din kæreste. Du har erhvervet denne viden i højere grad ved intuitionens end ved intellektets hjælp. Du ejer en sjette sans, som giver dig mulighed for at vurdere situationer præcist og gå direkte til sagens kerne.

Nøglen til en mere harmonisk personlighed ligger i at tøjle dine aggressive impulser og give dit kommunikerende, kammeratlige selv mulighed for at skinne tydeligere igennem. Hvis du slapper lidt mere af i jagten på harmoni og fuldkommen balance, vil du falde mere til ro og opnå fred med dig selv og andre.

til top

Ascendanten i Skorpionen, Mars i 10. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skorpionen op i horisonten. Dets hersker, Mars, er placeret i 10. hus.

Dit liv vil være præget af en skarpsindig, hemmelighedsfuld, stejl, klog og reserveret indstilling. Du forbliver en gåde: med disse træk kan dit liv enten blive meget tragisk eller meget heldigt. Hvilken af de to Skorpion-kategorier tilhører du? Der findes to typer, den ekstremt emotionelle, som tiltrækkes af de patologiske aspekter ved de biologiske relationer, eller den meget mystiske, som er optaget af spiritualitet.

Du er et menneske, som er optaget af ekstremer, yderst sensitiv og med en stærk trang til at knytte sig. Der optræder en vis dragning mod det okkulte eller mod psykiske fænomener. Du er aktiv i den forstand, at der foregår en psykisk kamp i dit indre mellem de positive og de negative poler - dem der bekræfter og tilfredsstiller, eller dem der afviser og undertrykker. Du er følelsesmæssigt meget intens og er lidenskabeligt knyttet til den person, som du elsker. Ligeledes vil du, hvis der er nogen, du ikke bryder dig om, være lige så fastlåst i denne følelse. Men der er grund til optimisme: uanset hvilken Skorpion-type du måtte være, findes der dybt i dit indre en dyb trang til psykologisk genfødelse.

På et tidspunkt i dit liv efter en større dramatisk hændelse som vil gøre et dybt indtryk på dig, kan dit jegs mål og hele udtryk ændre sig fuldkommen. Men dine lidenskabers intensitet og dybde vil altid være konstant. Du har en tendens til at gå ind i skyggen og i al hemmelighed planlægge den handlingskurs, som du vil vælge, idet du tøver med at lade andre kende dine stemningers eller følelsers præcise karakter. I seksuelle forhold er du opfyldt af lidenskab og knytter dig stærkt.

Udøv større selvkontrol over dine lidenskaber; vær ikke så fortørnet på andre. Brug din stærke vilje og karakter på positive og gavnlige ting.

Du har en stærk tilbøjelighed til at engagere dig i medicin, måske endda kirurgi. Du er tiltrukket af forskning og undersøgelse i almindelighed.

Annoncering
Dit liv vil være orienteret mod at opnå en prestigefyldt position i verden.

Du har et ambitiøst temperament, som kan brænde en sti til sig selv, oplyst af individuel erkendelse. Du er meget uafhængig og foretrækker at have din egen forretning eller virksomhed, idet du ikke bryder dig om at få utidige råd eller uopfordret assistance. Mars på dette sted giver dig den nødvendige dynamik og udholdenhed til en mulig forretningsmæssig eller erhvervsmæssig succes, eftersom din egen energi vil kunne bære dig igennem de turbulente og ustabile perioder, som du vil komme til at opleve i forbindelse med erhvervslivet.

Til tider kan din emotionelle natur tilsidesætte dine intellektuelle begrænsninger, og der vil være tidspunkter, hvor du bør udvise særlig stor forsigtighed. Din skæbne vil kræve mange meget afgørende beslutninger. Heldigvis vil du være i stand til at reagere på øjeblikkets behov, for du imødegår kriser med mod og fatning.

til top

Månen i 5. hus

Månen stod i dit 5. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at du vil deltage aktivt i økonomisk spekulation med mange forandringer i den forbindelse. Du er født med en sans for at omgås andre mennesker og en evne til at kommunikere med dem, især i forbindelse med forretninger og projekter.

Din følelsesmæssige natur er meget orienteret imod glæden ved fornøjelser, og du udviser en stærkt nysgerrig tendens, som kan give økonomisk gevinst samt glæder i forbindelse med dine forretninger.

Trods dine positive egenskaber forholder det sig dog sådan, at du i kærlighed er meget omskiftelig, ustabil eller alt for optaget af banale ting.

Din kærlighedsfølelse er veludviklet og medfører en stræk trang til sanseoplevelser og lidenskabelige tilbøjeligheder, som uheldigvis ikke kun er rettet mod én person.

Det er muligt, at du livet igennem vil være tilknyttet flere forskellige, mindre forretningsinvesteringer med et ret godt udbytte.

til top

Solen i 10. hus

Solen stod i dit 10. hus ved fødslen. Solen på dette sted bringer løfte om ære, succes og prestige som voksen. Offentligt vil du virke som et vitalt, stolt og magtfuldt menneske. Din individualitet har brug for at manifestere sig offentligt og ofte pådutte andre sin energi. Du er blevet født med en tilfredsstillende fysisk og moralsk arv, og du vil opnå velvilje fra mange magtfulde personer, som vil støtte dig i din fremgang i livet.

Dine vanskeligheder kan skyldes overdreven stolthed, arrogance og en tendens til at stole for meget på egne resurser.

til top

Venus i 12. hus

Venus stod i dit 12. hus ved fødslen.

Kun de mennesker, som står dig meget nær, har nogen anelse om de lidet kendte sider af din personlighed. Uanset din måde at tale og udtrykke dig på kan du, når du er alene, afslappet og fri for bekymringer, udvise et omgængeligt og sympatisk temperament, som trives sammen med en gavmild, venlig og tiltalende karakter.

Denne astrologiske placering kan føre dig ud i hemmelige kærlighedsaffærer. Medmindre du anvender en stor portion takt og diplomati, kan disse hemmelige affærer skabe sociale komplikationer, som fremtvinger utidige afslutninger.

til top

Saturn i 12. hus

Saturn stod i dit 12. hus ved fødslen. Denne planet kan medføre mange ubehagelige og irriterende hindringer i dit liv og kan øge din følelse af, at omgivelserne begrænser dig.

Din professionelle ære påvirker i høj grad dine følelser, og du er vældig godt tilfreds, når tingene går godt. Måske er skæbnen nødt til at lære dig at skelne tydeligere mellem virkelighed og fantasi.

Der gemmer sig nogle komplekser i dit ubevidste, og de kan ytre sig i dit sind som overfølsomhed, et ønske om at være alene og at gøre tingene selv, så ingen får at vide, hvordan du har det. Du får brug for en smule humor og selvtillid.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Gore Vidal [Adb] (mand)
født den 3. oktober 1925 lokaltid: 10:00
i West Point, NY (US) U.T.: 15:00
73w57, 41n23 sid. tid: 10:51:23

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 9°52'19 i hus 10 direkte
Måne Vædder 28°05'45 i hus 5 direkte
Merkur Vægt 6°58'32 i hus 10 direkte
Venus Skorpion 20°42'22 i hus 12 direkte
Mars Vægt 3°07'37 i hus 10 direkte
Jupiter Stenbuk 13°37'05 i hus 2 direkte
Saturn Skorpion 12°42'01 i hus 12 direkte
Uranus Fisk 22°50'03 i hus 4 retrograd
Neptun Løve 23°58'40 i hus 9 direkte
Pluto Krebs 14°42'52 i hus 8 direkte
Sand Måneknude Løve 2°10'37 i hus 8 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 26°58'15
2.Hus Skytte 28°03'09
3.Hus Vandbærer 4°34'26
Imum Coeli Fisk 11°24'11
5.Hus Vædder 12°23'47
6.Hus Tyr 6°50'51
Descendant Tyr 26°58'15
8.Hus Tvilling 28°03'09
9.Hus Løve 4°34'26
Medium Coeli Jomfru 11°24'11
11.Hus Vægt 12°23'47
12.Hus Skorpion 6°50'51

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 2°54
Sol Konjunktion Mars 6°45
Sol Kvadrat Jupiter 3°45
Sol Kvadrat Pluto 4°51
Måne Trigon Neptun 4°07
Måne Kvinkuns Ascendant 1°07
Merkur Konjunktion Mars 3°51
Venus Trigon Uranus 2°08
Venus Kvadrat Neptun 3°16
Venus Trigon Pluto 6°00
Jupiter Sekstil Saturn 0°55
Jupiter Opposition Pluto 1°06
Saturn Trigon Pluto 2°01
Uranus Kvinkuns Neptun 1°09
Uranus Trigon Ascendant 4°08
Neptun Kvadrat Ascendant 3°00
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt