•    
  Actuele planetaire posities
  17-maa-2018, 11:27 UT/GMT
  Zon2648'59"1s16
  Maan2556'58"4s45
  Mercurius1450'39"8n09
  Venus131'44"4n13
  Mars2952'31"23s27
  Jupiter236'53"r17s22
  Saturnus820'16"22s18
  Uranus2642'26"9n48
  Neptunus1425'11"6s58
  Pluto2057'56"21s28
  Ware Knoop1420'18"r16n32
  Cheiron2812'43"2n26
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Warren Moon [Adb], geboren op 18 november 1956
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Schorpioen, Maan in Stier *Ascendant in Weegschaal, Venus in het Eerste Huis *Venus in het Eerste Huis *Venus Conjunct Ascendant *Zon in het Tweede Huis *Saturnus in het Tweede Huis *Maan in het Achtste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 18 november 1956 om 3:22 in Los Angeles, California.

Uw zonneteken is Schorpioen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Weegschaal en uw Maan staat in Stier.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Schorpioen, Maan in Stier

Uw levenspad is helder uitgestippeld en u wordt zelden verscheurd door twijfels. Uw gelijkmatige natuur maakt u geknipt voor sociale en zakelijke ondernemingen. Met uw temperament en doorzettingsvermogen trekt u interessante zaken aan en deze geeft u niet zomaar op. U bent uit op zekerheid, zowel financieel als aan het thuisfront, wat aansluit op uw praktische instelling.

De invloeden van Stier duiden op wilskracht maar ook op een vrij trage, passieve inborst. Gelukkig biedt het temperament van de Schorpioen tegenwicht voor lusteloze en onbewogen trekjes.

In de liefde is uw verlangen ondubbelzinnig gericht op uw uitverkorene: aards en vol seksuele passie. De beste manier om in balans te blijven is door te leren vergeven. Probeer minder koppig vast te houden aan uw ideeën en wees tolerant naar anderen.

naar boven

Ascendant in Weegschaal, Venus in het Eerste Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Weegschaal aan de horizon. De heerser Venus staat in het eerste huis.

Dit geeft aan dat u een hoffelijke, vriendelijke en zachtaardige houding naar de buitenwereld aanneemt in het leven.

Mensen met een Weegschaal Ascendant worden over het algemeen gestimuleerd door gevoelens en emoties en in mindere mate door intellectuele overwegingen. In uw bestaan zijn allerlei bewijzen te vinden van uw liefdevolle observatievermogen en oog voor schoonheid. U bent niet bijzonder actief en hebt vaak de neiging om de weg van de minste weerstand te kiezen en routineus te werk te gaan. U bent sympathiek, u hebt behoefte aan goedkeuring van anderen en u bent zeer flexibel. Uw intuïtie is opvallend goed en de omgang met anderen geeft u sensueel genoegen. U houdt van alle sociale aspecten in het leven.

Leert u deze neiging, om op te gaan in menselijke relaties, beheersen want het gevaar dreigt dat u te afhankelijk wordt van anderen.

Enige onrust, wispelturigheid en gebrek aan doorzettingsvermogen is u niet vreemd. Een van uw opvallendste kenmerken is dat u het altijd leuk vindt om dingen of mensen samen te brengen.

Deze drang naar harmonie en tussen mensen bemiddelen geeft aan dat u ook een tikje onrealistisch en afwachtend bent. Maar u bent vooral gemakkelijk in de omgang, aimabel en sociaal gericht. Ook bent u geobsedeerd door versieringen, schoonheid, kleding, sociale omgangsvormen en normen en waarden. In een serieuze liefdesrelatie ontdekt u dat de verhouding eerder vleiend is voor uzelf dan dat deze aan belangrijke emoties beantwoord.

Professioneel gezien draagt u het liefst een steentje bij aan activiteiten die een hoge mate van culturele, of zelfs artistieke kennis vereisen.

Adverteren
Deze stand benadrukt alle kwaliteiten die hier eerder genoemd zijn over de Weegschaal.

U bent fysiek heel aantrekkelijk, waardoor u interessante relaties aantrekt. Dit is wellicht een van de sterkste standen die Venus kan hebben. Het maakt de betrokkene opvallend liefdevol, aimabel, begripvol, meelevend, aantrekkelijk en gericht op verfijnde gevoelens.

naar boven

Venus in het Eerste Huis

Venus staat in het eerste huis. Dit is een uitstekende stand voor Venus. Het voegt een flinke dosis charme toe aan uw persoonlijkheid en geeft u een vriendelijke, zachtmoedige uitstraling.

U bent veel met uw uiterlijk bezig en ook als u niet bijzonder mooi of aantrekkelijk bent, straalt u zachtheid en vriendelijkheid uit, waardoor anderen dol op u zijn.

U omringt uzelf zo veel mogelijk met schoonheid en elegantie. U bent heel erg gehecht aan de natuur en verkiest een rustig bestaan op het platteland boven het gekunstelde gedoe van het stadsleven.

U groeide waarschijnlijk op in warme, vriendelijke sferen. Daardoor gaat het u nu gemakkelijk af om diezelfde vibraties op familie en vrienden over te brengen. Anderen rekenen vaak op u om de vrede in lastige situaties te herstellen.

U bent dol op muziek, kunst en toneel en hebt zelf wellicht ook bepaalde artistieke neigingen.

U doet enorm uw best om met anderen overweg te kunnen. Meestal probeert u conflicten met diplomatie te bestrijden en niet door uw vuist op tafel te slaan. Kom voor uzelf en voor uw rechten op wanneer dat nodig is, desnoods met harde hand. De mantel der liefde dwingt niet altijd respect af.

Relaties zijn belangrijk voor u, daarvoor wringt u uzelf in allerlei bochten. Het is van groot belang dat uw connecties harmonieus blijven, want u kunt niet tegen ruzies en meningsverschillen.

naar boven

Venus Conjunct Ascendant

Venus conjunct de Ascendant geeft aan dat u een heel persoonlijke uitstraling hebt en sociale charme, waarmee u de goedkeuring wint van iedereen die u ontmoet. Dat is precies waar u op uit bent, want bovenal wilt u worden geaccepteerd. Het is voor u geen punt om compromissen te sluiten als die nodig zijn om uw zin te krijgen. Het lukt u wellicht niet om iedereen ervan te overtuigen dat uw gewiekste houding slechts een pose is. Ongeacht het perfecte imago naar buitenstaanders bent u onderhuids heel berekenend en weegt u de voor- en nadelen van elk contact, elke relatie of vriendschap of de sociale gevolgen van uw houding nauwkeurig af.

U bent over het algemeen beleefd en stijlvol, maar als u uw zin niet krijgt kunt u heel dwingend en veeleisend zijn.

Probeer uw zelfzuchtigheid in te tomen en ontwikkel uw verfijnde talenten zodat u krijgt wat u verdient.

naar boven

Zon in het Tweede Huis

De Zon staat in het tweede huis van uw geboortehoroscoop. Deze stand maakt dat financiële zaken en concrete bezittingen de kern van uw motivatie vormen in het leven.

Materiële zekerheid creëren is voor u een noodzaak. Geven kan een probleem zijn voor u, maar dat moet u toch leren.

Geniet van uw eigen rijkdom, maar verdiep uzelf ook in de kunst van het delen. U verlangt naar respect om uw financiële inzicht en wordt graag gezien als iemand die voor zichzelf kan zorgen.

U hebt enorm veel vertrouwen in uw eigen talent. U bent ervan overtuigd dat wat er ook gebeurt, u zich er financieel altijd doorheen zult slaan. De invloed van de Zon op dit huis biedt grote mogelijkheden voor succes in het leven.

Wat geld betreft is uw zwakte dat u de neiging hebt om op te scheppen. U kunt een geldwolf zijn, puur om de macht die het geeft. Naarmate u volwassen wordt, zullen er deuren voor u opengaan middels personen die het voor het zeggen hebben. Grijp uw kansen.

naar boven

Saturnus in het Tweede Huis

Saturnus staat in het tweede huis van uw geboortehoroscoop. Dit is niet zo'n gunstige astrologische combinatie voor de financiële gang van zaken in uw bestaan.

Het kan u moeite kosten om een relatief goede positie te handhaven omdat u met financiële beperkingen kampt. Ook kan het zijn dat u geldzaken veel te serieus neemt en uzelf er vaak te druk over maakt.

Zwaar, verantwoordelijk werk dat u vol overgave doet, levert u wellicht financieel weinig op, maar het sterkt wel uw trots en waardering van andere zaken. Raak daarom niet ontmoedigd. Saturnus biedt meestal een vrij constante financiële status op latere leeftijd.

Wanneer u plezier krijgt in de zakelijke kanten en daarin wat losser wordt, zal uw leven zeker een wending krijgen.

Adverteren
naar boven

Maan in het Achtste Huis

De Maan staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Omdat de Maan intens zoekend en gevoelig is, zult u merken dat u een groeiende belangstelling krijgt voor seksuele aangelegenheden. Bovennatuurlijk en spiritueel onderzoek zullen sterke gevoelens oproepen over de mogelijkheid van een leven na de dood.

Op een bepaald punt in uw leven bestaat de kans dat u van vrouwelijke familieleden of familie van de kant van uw moeder erft.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Warren Moon [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 18 november 1956 kloktijd: 3:22
in Los Angeles, CA (US) U.T: 11:22
118w15, 34n03 sterrentijd: 07:18:55

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Schorpioen 26°06'38 in huis 2 direct
Maan Stier 28°36'31 in huis 8 direct
Mercurius Schorpioen 29°19'24 in huis 2 direct
Venus Weegschaal 21°20'39 in huis 1 direct
Mars Vissen 21°53'29 in huis 6 direct
Jupiter Maagd 26°48'51 in huis 12 direct
Saturnus Boogschutter 4°15'58 in huis 2 direct
Uranus Leeuw 6°58'24 in huis 10 retrograde
Neptunus Schorpioen 1°06'03 in huis 1 direct
Pluto Maagd 0°24'25 in huis 11 direct
Maanskn.(t) Schorpioen 29°01'05 in huis 2 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 16°35'52
2de huis Schorpioen 14°37'41
3de huis Boogschutter 15°30'30
Imum Coeli Steenbok 18°12'40
5de huis Waterman 20°42'34
6de huis Vissen 20°38'29
Descendant Ram 16°35'52
8ste huis Stier 14°37'41
9de huis Tweelingen 15°30'30
Medium Coeli Kreeft 18°12'40
11de huis Leeuw 20°42'34
12de huis Maagd 20°38'29

Majeure aspecten
Zon Oppositie Maan 2°30
Zon Conjunct Mercurius 3°13
Zon Driehoek Mars 4°13
Zon Sextiel Jupiter 0°42
Zon Vierkant Pluto 4°18
Maan Oppositie Mercurius 0°43
Maan Sextiel Mars 6°43
Maan Driehoek Jupiter 1°48
Maan Oppositie Saturnus 5°39
Maan Inconjunct Neptunus 2°30
Maan Vierkant Pluto 1°48
Mercurius Sextiel Jupiter 2°31
Mercurius Conjunct Saturnus 4°57
Mercurius Vierkant Pluto 1°05
Venus Inconjunct Mars 0°33
Venus Conjunct Ascendant 4°45
Mars Oppositie Jupiter 4°55
Saturnus Driehoek Uranus 2°42
Saturnus Vierkant Pluto 3°52
Uranus Vierkant Neptunus 5°52
Neptunus Sextiel Pluto 0°42
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst