•    
  Actuele planetaire posities
  20-jan-2018, 07:27 UT/GMT
  Zon010'57"20s06
  Maan536'13"11s12
  Mercurius1247' 5"23s28
  Venus248'52"20s36
  Mars269'41"18s33
  Jupiter1951'39"16s39
  Saturnus335'36"22s30
  Uranus2442'21"9n03
  Neptunus1224'24"7s45
  Pluto1926' 6"21s37
  Ware Knoop1455'11"16n21
  Cheiron2515'29"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Accardo Salvatore [Adb], geboren op 9 september 1941
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Maagd, Maan in Ram *Ascendant in Kreeft, Maan in het Tiende Huis *Zon in het Derde Huis *Venus in het Vierde Huis *Maan in het Tiende Huis *Saturnus in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 9 september 1941 om 2:00 in Torino, Italy.

Uw zonneteken is Maagd. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Kreeft en uw Maan staat in Ram.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Maagd, Maan in Ram

U bent geboren met de Zon in Maagd en de Maan in Ram. Sleutelwoorden voor uw karakter zijn praktisch, analytisch, vastberaden en pragmatisch. Daarbij komt de dynamiek van Ram in een interessante samenwerking. In essentie bent u Maagd, wat betekent dat u bedrijvig en vaak op een bepaalde manier gedienstig naar anderen bent. U neemt niet snel de leiding. Psychologisch gezien werkt u meer ontspannen als anderen het voor het zeggen hebben. U bent uit op tevredenheid, in uw werk en aan het thuisfront. U houdt er niet van als anderen al te gemakkelijk inbreuk maken op uw privacy. Op het oog lijkt u hartstochtelijk en intens, maar de Zon in Maagd geeft u innerlijk een koele en gereserveerde inslag. Seksueel gezien bent u belangstellend en nieuwsgierig, maar u staat niet te trappelen om uzelf te verliezen in de armen van Eros. Uw oog voor detail is soms zo scherp dat het problemen geeft op emotioneel gebied. Het is goed voor uw evenwicht om de praktische en mensvriendelijke Maagdeigenschappen op positieve wijze te verenigen met de zelfbewuste daadkracht van Ram.

naar boven

Ascendant in Kreeft, Maan in het Tiende Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Kreeft aan de horizon. Heerser de Maan staat in het tiende huis.

Kreeft is het vierde teken van de dierenriem. Omdat dat uw ascendant is wordt uw houding sterk beïnvloed door de Maan. Uw leven zal veranderlijk verlopen en duidelijk afwisselend periodes van activiteit of ontspanning kennen. U staat zodanig onbelemmerd open voor invloeden van buitenaf, dat u onbewust manieren en stijlen van de mensen met wie u omgaat, imiteert.

In veel gevallen zult u door de omstandigheden de rol spelen van verfijnd en deskundig persoon, maar achter het masker schuilt een zeer gevoelig mens. U bent snel geraakt omdat u niet alleen openstaat voor allerlei invloeden en subtiele indrukken, maar ook voor psychologische vibraties.

Kreeft geeft u de neiging uzelf volledig terug te trekken wanneer u wordt gekwetst of angstig bent in een bepaalde situatie. Dat overkomt u nogal eens omdat u spontaan uw neus in andermans zaken pleegt te steken. U zult uw leven lang emotioneel en niet rationeel reageren op uw omgeving.

Kreeft ascendant wil ook zeggen dat uw leven draait om huis, haard en familie. U bent zo gehecht aan uw huiselijke gewoontes en privé-leven, dat u zich daarbuiten verloren voelt. In de liefde bent u emotioneel en zacht.

Een lastig aspect kan zijn dat u te veel opgaat in triviale details van psychologische aard. Ook staat u heel snel klaar met zowel een vriendelijk woord als een kritische noot. Uw zorgzaamheid kan anderen overvallen.

Het lot brengt u in situaties waarin uw aangeboren eigenschappen goed tot hun recht komen. Wanneer u uzelf kunt bezighouden met mensen, sferen, voedsel of zoeken naar voorwerpen, niet eens noodzakelijk voor uw werk, bent u in uw element.

U hebt alles in huis om eervolle, publieke bewondering en roem op te bouwen. U bewandelt uw levenspad ijverig en bedrijvig en bent uit op bestuurlijke functies. U hebt meerdere doelstellingen in uw bestaan en uitstekende kansen om deze te realiseren. U bent gericht op de buitenwereld en overdrijft dat wellicht zodat uw publieke activiteiten ten koste gaan van uw gezinsleven.

Wees behoedzaam in uw publieke functie en houd uw neiging alles uit handen te nemen in bedwang, anders krijgt u een slechte naam.

De beste keuzes in uw carrière zijn gekoppeld aan veranderlijke sferen, liefst sferen waarin u zich veel moet verplaatsen of moet reizen.

naar boven

Zon in het Derde Huis

De Zon staat in het derde huis van uw geboortehoroscoop.

Uw identiteit, die door de Zon wordt bewaakt, moet in deze staat van bewustzijn diverse karmische testen doorstaan op mentaal gebied. Uw opdracht is communicatie en meer kennis vergaren. Uw geest streeft naar triomfen, sociaal succes, eer, macht en verhevenheid door intellectueel inzicht.

Uw pad naar roem, eer, respect en vooruitgang leidt langs studie, communicatie, beweging en zelfexpressie. Uw kijk op het leven is optimistisch, zelfverzekerd, vriendelijk en hartelijk.

Zwakke punten van uw denkwijze zijn; weinig interesse in details of een serieuze carrière en zaken negeren die u beneden uw waardigheid acht.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Venus staat in het vierde huis van uw geboortehoroscoop. Dit is over het algemeen een zeer gunstige en vruchtbare stand die uitstekende familiebanden en een vredige, mooie woonsituatie aangeeft.

Deze stand geeft talloze sociale toestanden, feestjes, evenementen en andere festiviteiten in uw privé-leven aan.

Aan het einde van uw leven boekt u financiële winst en mag u op grote economische verbeteringen rekenen.

Als natuurliefhebber kunt u uw hart ophalen.

naar boven

Maan in het Tiende Huis

De Maan staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft onder andere aan dat u uiterst flexibel bent en op maatschappelijk gebied een groot aanpassingsvermogen hebt. Wat uw ambities verder ook zijn, het lot lijkt te bepalen dat u in situaties belandt die met publiek te maken hebben.

Er komt een moment dat u in de publieke belangstelling staat. Houd rekening met het feit dat de Maan in deze stand weliswaar succes geeft, maar niet van blijvende aard. Uw successen zijn wisselend.

U hebt fantasie en spreekt tot de verbeelding. Daarbij hebt u aspiraties en doorzettingsvermogen, waardoor u uw doel steeds weet te bereiken. Mensen zien u als iemand met gevoel, die zich niet verstandelijk laat leiden. Toch probeert u uw impulsen met logica te doorgronden. Wanneer u op professioneel gebied uw emotionele aanleg kunt uiten, bent u in uw element. Onbewust bent u zeer ambitieus.

naar boven

Saturnus in het Elfde Huis

Saturnus staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. Psychologisch geeft dit een beperkte, vrij sombere kijk op uw persoonlijke aspiraties, vriendschappen en toekomst. U bent ambitieus, behoedzaam, rechtvaardig, geduldig, verantwoordelijk en wellicht iets te serieus.

U hebt niet veel vrienden. Uw beperkte netwerk is echter duurzaam en trouw, al steunen mensen u eerder met goede raad dan met echte hulp, in tijden van nood.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Accardo Salvatore [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 9 september 1941 kloktijd: 2:00
in Torino, Italy U.T: 00:00
7e40, 45n03 sterrentijd: 23:41:16

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Maagd 15°54'52 in huis 3 direct
Maan Ram 23°13'15 in huis 10 direct
Mercurius Weegschaal 3°11'37 in huis 4 direct
Venus Weegschaal 22°41'11 in huis 4 direct
Mars Ram 23°41'03 in huis 10 retrograde
Jupiter Tweelingen 19°52'27 in huis 12 direct
Saturnus Stier 28°32'49 in huis 11 stationair (R)
Uranus Tweelingen 0°20'57 in huis 11 stationair (R)
Neptunus Maagd 26°59'37 in huis 4 direct
Pluto Leeuw 5°04'04 eind van huis 1 direct
Maanskn.(t) Maagd 22°43'52 eind van huis 3 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Kreeft 17°59'25
2de huis Leeuw 6°10'33
3de huis Leeuw 27°21'18
Imum Coeli Maagd 24°53'50
5de huis Schorpioen 1°34'56
6de huis Boogschutter 12°58'19
Descendant Steenbok 17°59'25
8ste huis Waterman 6°10'33
9de huis Waterman 27°21'18
Medium Coeli Vissen 24°53'50
11de huis Stier 1°34'56
12de huis Tweelingen 12°58'19

Majeure aspecten
Zon Vierkant Jupiter 3°58
Zon Sextiel Ascendant 2°05
Maan Oppositie Venus 0°32
Maan Conjunct Mars 0°28
Maan Sextiel Jupiter 3°21
Maan Vierkant Ascendant 5°14
Mercurius Driehoek Saturnus 4°39
Mercurius Driehoek Uranus 2°51
Mercurius Sextiel Pluto 1°52
Venus Oppositie Mars 1°00
Venus Driehoek Jupiter 2°49
Venus Vierkant Ascendant 4°42
Mars Sextiel Jupiter 3°49
Mars Vierkant Ascendant 5°42
Saturnus Conjunct Uranus 1°48
Saturnus Driehoek Neptunus 1°33
Uranus Driehoek Neptunus 3°21
Uranus Sextiel Pluto 4°43
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst