•    
  Planetpositioner
  26-Maj-2018, 01:19 UT/GMT
  Sol446' 8"21n05
  Måne2320'14"4s31
  Merkur2159'23"17n08
  Venus745'50"24n58
  Mars333' 3"21s49
  Jupiter1615'13"r15s31
  Saturn82'29"r22s19
  Uranus032'14"11n10
  Neptun1620'11"6s16
  Pluto211'34"r21s33
  Sand Månek.89'26"r18n13
  Chiron144'15"3n52
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Christian Berg [Adb], født 12 Maj 1966
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Tyren, Månen i Vandbæreren *Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 9. hus *Månen i 6. hus *Venus i 8. hus *Saturn i 8. hus *Solen i 10. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 12 Maj 1966 kl. 12:16 i Bad Oeynhausen, Germany.

Dit soltegn er Tyr. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Jomfru, og din Måne står i Vandbærer.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Tyren, Månen i Vandbæreren

Du blev født med Solen i Tyren og Månen i Vandbæreren. På grund af Solens position er du godt forberedt til en succesrig tilværelse.

Udadtil virker du usædvanlig, original og ofte uortodoks i dit livssyn. Din vækst har været fokuseret på en humanitær interesse for verden som sådan, men din til tider noget radikale optræden kan virke krænkende på andre. Du har udviklet en interesse for andre mennesker, men din egentlige natur er primært koncentreret om dig selv.

Tyrens tegn giver dig en kolossal styrke, selvbestemmelse, selvberoenhed og målrettethed. Du har rettet disse egenskaber mod universelle mål. Tyrens fasthed kommer tydeligt til udtryk i din stædige fastholdelse af bestemte ideer.

Indvendigt er du amourøs og varmhjertet. Men det er meget muligt, at du kan blive rodet ind i nogle komplicerede, til tider usunde, følelsesmæssige eventyr. Ofte kan denne tendens frustrere dine ambitioner, fordi du stræber efter en høj position i livet. Selvom du er storsindet og liberal, føler du dig ikke helt godt tilpas i din personlige rolle, fordi din egentlige natur er anderledes. Det, som andre vil påskønne mest hos dig, er din omgængelighed og sympati.

Hvis du ikke har det godt med din rolle og derfor må kæmpe med dig selv rent psykisk, så skru op for Tyrens egenskaber i din karakter.

til top

Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 9. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Jomfruen op i horisonten. Dets hersker, Merkur, er placeret i 9. hus.

Dette tyder på, at du gennem hele livet vil indtage en reserveret, stille, analytisk, kritisk og modtagelig indstilling.

Selvom du ikke er et menneske med meget store ambitioner, så besidder du evnen til at være vedholdende og udfolde ægte snilde.

En vis selviskhed kan bemærkes. Men hvis du er i stand til at imødegå dette træk ved hjælp af din medfødte hjælpsomme og forstående indstilling og bruge dine positive egenskaber til at løse andre menneskers problemer, så vil du kunne leve op til dine højeste spirituelle forpligtelser, og din bevidsthed og opfattelsesevne vil blive udvidet.

Du er ikke bange for at tage fat, men du holder af at foretage dig ting, hvor du bruger dine intellektuelle resurser frem for de mere mekaniske. Der optræder en vis uafhængighed, men lad være med at presse for hårdt på i så henseende, for Jomfruens naturlige miljø er et, hvor personen bliver styret af en magtfuld autoritet, og hvor de vigtigste beslutninger helst skal træffes af andre.

Du er meget opmærksom på detaljer, og dette gør dig til en god arbejdskraft, især i jobs, som kræver stor præcision og iagttagelsesevne. Du ønsker rene linjer, og selvom du ikke har noget imod at omgås andre, så er der noget, du absolut ikke bryder dig om: bestandig indtrængen i dit privatliv. Forretninger og praktiske gøremål bør være meget vigtige i dit liv. Selvom du selvfølgelig ikke skal rådes til at gå imod dine medfødte egenskaber, som gør dig en smule reserveret, kan det dog anbefales, at du, når du er forelsket, giver dig selv lov til at slappe af og være lydhør over for partneren, således at du bliver i stand til at gengælde noget af den kærlighed, som du modtager.

Du kan befinde dig i mange situationer i livet, hvor du vil fungere som rådgiver og vejleder; benyt disse situationer til at udfolde dine kreative evner.

Annoncering
Merkur i dette hus tyder på en optagethed af viden og en tankegang, som er analytisk og videbegærlig. Denne placering er imidlertid ikke ubetinget gunstig, fordi den har tendens til at give dig en vis afsmag for livets materielle sider og måske lægge for stor vægt på abstrakte tankebaner. Du bør forsøge i højere grad at udvikle Jomfruens mere praktiske sider og anvende dine højtsvævende tanker på praktiske gøremål.

til top

Månen i 6. hus

Månen stod i dit 6. hus ved fødslen. Dette indikerer blandt andet, at dine arbejdsopgaver livet igennem vil være varierede, mangfoldige og kræve kontakt med mange mennesker. Helbredsmæssigt antyder det en mulighed for at komme til at lide under for mange omskiftelser og for mange ting, som du ønsker at gøre.

Psykologisk set giver denne placering dig tilbøjelighed til at fungere i en underordnet stilling frem for en ledende.

Endelig indeholder du et psykologisk træk, som afføder et hemmeligt ønske om at blive berømt inden for dit professionelle virkefelt.

til top

Venus i 8. hus

Venus stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette er en gunstig placering med hensyn til muligheden for økonomisk gevinst via en forretning, der er ejet af din ægtefælle eller af samarbejdspartnere.

Rent psykologisk vil du opleve mange harmoniske situationer i forbindelse med dine seksuelle forhold.

Hvis din indre vækst er af en sådan art, at din vitale energi er rettet mod spirituelle frem for materielle glæder, så vil du opnå tilfredsstillelse og lykke ved at forske i livets og dødens mysterier.

Du burde få nogle glimrende muligheder for økonomisk og social fremgang omkring midten af livet, eller når du omsider stabiliserer din tilværelse i et ægteskab eller anden form for nært forhold.

til top

Saturn i 8. hus

Saturn stod i dit 8. hus ved fødslen. På grund af den begrænsende indflydelse fra denne planet vil ting i forbindelse med legater, arv og din ægtefælles eller dine samarbejdspartneres økonomiske handlinger blive stærkt hæmmede og kan endda blive modarbejdet af noget, der ligner en barsk skæbne.

Psykologisk set er du ret seriøs, når det gælder seksuelle forhold. Du nærmer dig seksualiteten med forsigtighed, rationalitet og planlægning. Overdreven fornuft og tankeaktivitet i denne forbindelse kan skabe visse frustrationer i seksuelle forhold.

til top

Solen i 10. hus

Solen stod i dit 10. hus ved fødslen. Solen på dette sted bringer løfte om ære, succes og prestige som voksen. Offentligt vil du virke som et vitalt, stolt og magtfuldt menneske. Din individualitet har brug for at manifestere sig offentligt og ofte pådutte andre sin energi. Du er blevet født med en tilfredsstillende fysisk og moralsk arv, og du vil opnå velvilje fra mange magtfulde personer, som vil støtte dig i din fremgang i livet.

Dine vanskeligheder kan skyldes overdreven stolthed, arrogance og en tendens til at stole for meget på egne resurser.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Christian Berg [Adb] (mand)
født den 12. maj 1966 lokaltid: 12:16
i Bad Oeynhausen, GER U.T.: 11:16
8e48, 52n12 sid. tid: 03:10:19

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tyr 21°16'27 i hus 10 direkte
Måne Vandbærer 21°15'10 i hus 6 direkte
Merkur Tyr 5°07'17 i hus 9 direkte
Venus Vædder 8°05'16 i hus 8 direkte
Mars Tyr 18°09'19 slutningen af hus 9 direkte
Jupiter Krebs 1°20'00 i hus 11 direkte
Saturn Fisk 26°50'59 i hus 8 direkte
Uranus Jomfru 15°32'24 i hus 1 retrograd
Neptun Skorpion 20°48'02 i hus 4 retrograd
Pluto Jomfru 15°51'53 i hus 1 retrograd
Sand Måneknude Tyr 25°20'40 i hus 10 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Jomfru 0°27'20
2.Hus Jomfru 20°08'38
3.Hus Vægt 16°06'10
Imum Coeli Skorpion 20°01'25
5.Hus Skytte 28°59'47
6.Hus Vandbærer 3°18'02
Descendant Fisk 0°27'20
8.Hus Fisk 20°08'38
9.Hus Vædder 16°06'10
Medium Coeli Tyr 20°01'25
11.Hus Tvilling 28°59'47
12.Hus Løve 3°18'02

Større aspekter
Sol Kvadrat Måne 0°01
Sol Konjunktion Mars 3°07
Sol Sekstil Saturn 5°35
Sol Trigon Uranus 5°44
Sol Opposition Neptun 0°28
Sol Trigon Pluto 5°25
Måne Kvadrat Mars 3°06
Måne Kvadrat Neptun 0°27
Merkur Sekstil Jupiter 3°47
Merkur Trigon Ascendant 4°40
Mars Trigon Uranus 2°37
Mars Opposition Neptun 2°39
Mars Trigon Pluto 2°17
Jupiter Kvadrat Saturn 4°29
Jupiter Sekstil Ascendant 0°53
Uranus Sekstil Neptun 5°16
Uranus Konjunktion Pluto 0°19
Neptun Sekstil Pluto 4°56
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt