•    
  Actuele planetaire posities
  18-jun-2018, 21:28 UT/GMT
  Zon2735'16"23n25
  Maan733'32"11n13
  Mercurius1214' 9"24n50
  Venus547'58"20n46
  Mars849'41"22s00
  Jupiter143'12"r14s57
  Saturnus629'22"r22s25
  Uranus135' 9"11n32
  Neptunus1629'33"6s13
  Pluto2034'41"r21s39
  Ware Knoop631'13"18n38
  Cheiron218'23"4n08
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Mike Bloomberg [Adb], geboren op 14 februari 1942
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon en Maan in Waterman *Ascendant in Kreeft, Maan in het Achtste Huis *Venus in het Zevende Huis *Zon in het Achtste Huis *Maan in het Achtste Huis *Saturnus in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 14 februari 1942 om 15:40 in Brighton MA, Alaska.

Uw zonneteken is Waterman. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Kreeft en uw Maan staat in Waterman.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon en Maan in Waterman

Deze astrologische combinatie staat voor een geraffineerd karakter en over het algemeen een altruïstische houding naar de mensheid. De eerste indruk die anderen van u krijgen is vriendelijkheid en oprechtheid. U denkt optimistisch. U blijft onafhankelijk en positief, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Uw ideeën zijn vooruitstrevend. Omdat u deze zo goed brengt, zijn ze zelden bedreigend voor anderen, al zijn ze nog zo origineel en onconventioneel. Een publiekelijke carrière past bij u, omdat u eigenzinnig maar oprecht betrokken bent bij anderen en de aanleg hebt om met mensen te werken. Individuele liefde is voor u een afgeleide vorm van universele liefde voor de mensheid. U bent gelijkmatig en houdt meestal het hoofd koel. Uw gevoelens zijn weliswaar oprecht, maar u blijft ook wat afstandelijk naar uw liefdespartner. De sleutel tot een harmonieus bestaan ligt in het bevorderen van uw menslievende, progressieve en sociale kanten en het onderdrukken van de afstandelijke en ondoorgrondelijke kanten van uw persoonlijkheid.

naar boven

Ascendant in Kreeft, Maan in het Achtste Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Kreeft aan de horizon. Heerser de Maan staat in het achtste huis.

Kreeft is het vierde teken van de dierenriem. Omdat dat uw ascendant is wordt uw houding sterk beïnvloed door de Maan. Uw leven zal veranderlijk verlopen en duidelijk afwisselend periodes van activiteit of ontspanning kennen. U staat zodanig onbelemmerd open voor invloeden van buitenaf, dat u onbewust manieren en stijlen van de mensen met wie u omgaat, imiteert.

In veel gevallen zult u door de omstandigheden de rol spelen van verfijnd en deskundig persoon, maar achter het masker schuilt een zeer gevoelig mens. U bent snel geraakt omdat u niet alleen openstaat voor allerlei invloeden en subtiele indrukken, maar ook voor psychologische vibraties.

Kreeft geeft u de neiging uzelf volledig terug te trekken wanneer u wordt gekwetst of angstig bent in een bepaalde situatie. Dat overkomt u nogal eens omdat u spontaan uw neus in andermans zaken pleegt te steken. U zult uw leven lang emotioneel en niet rationeel reageren op uw omgeving.

Kreeft ascendant wil ook zeggen dat uw leven draait om huis, haard en familie. U bent zo gehecht aan uw huiselijke gewoontes en privé-leven, dat u zich daarbuiten verloren voelt. In de liefde bent u emotioneel en zacht.

Een lastig aspect kan zijn dat u te veel opgaat in triviale details van psychologische aard. Ook staat u heel snel klaar met zowel een vriendelijk woord als een kritische noot. Uw zorgzaamheid kan anderen overvallen.

Het lot brengt u in situaties waarin uw aangeboren eigenschappen goed tot hun recht komen. Wanneer u uzelf kunt bezighouden met mensen, sferen, voedsel of zoeken naar voorwerpen, niet eens noodzakelijk voor uw werk, bent u in uw element.

Adverteren
De heerser van uw horoscoop in het achtste huis geeft aan dat de dood en aanverwante onderwerpen een belangrijke druk leggen op uw levenspad.

U hebt wellicht ongebruikelijke hobby's, bent geïnteresseerd in oude gewoontes en hebt originele en zelfs excentrieke ideeën over de dood. U bent intens hulpvaardig en open over uw diepste denkbeelden, die u graag omzet in actie. Wellicht hebt u een "zesde zintuig" waarmee u mensen aanvoelt en begrijpt en hebt u het talent om met emoties van anderen te werken.

naar boven

Venus in het Zevende Huis

Venus staat in het zevende huis van uw geboortehoroscoop. Wat het huwelijk of andere intieme relaties betreft is dit een van de beste invloeden. U mag rekenen op een gelukkige relatie met een zeer aantrekkelijke, sympathieke en liefdevolle persoon. De kans is groot dat u zowel emotioneel als financieel winst boekt door deze verbintenis.

U bent gericht op de buitenwereld en op uw omgeving. Dat brengt u veel geluk en geeft psychologische steun bij minder gemakkelijke kanten van het bestaan. U trekt zeer harmonieuze relaties aan.

U vindt balans door sentimenten en affectie, schoonheid, kunst en relaties.

naar boven

Zon in het Achtste Huis

De Zon staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Daardoor is uw persoonlijkheid hoe dan ook gericht op diepgang in het leven. Uw seksuele uithoudingsvermogen is groot, intens en vitaal. U hebt een fascinatie voor ongebruikelijke zaken, die gekoppeld zijn aan de cyclus van het leven, de dood en andere mysteries.

De traditionele astrologie geeft aan dat u op middelbare leeftijd, na een crisis, een ommezwaai ervaart. Komt u die periode goed door dan mag u een lang leven verwachten met verhoogde vitaliteit.

Financieel gezien loopt u absoluut kans op een erfenis van een partner of een familielid.

naar boven

Maan in het Achtste Huis

De Maan staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Omdat de Maan intens zoekend en gevoelig is, zult u merken dat u een groeiende belangstelling krijgt voor seksuele aangelegenheden. Bovennatuurlijk en spiritueel onderzoek zullen sterke gevoelens oproepen over de mogelijkheid van een leven na de dood.

Op een bepaald punt in uw leven bestaat de kans dat u van vrouwelijke familieleden of familie van de kant van uw moeder erft.

naar boven

Saturnus in het Elfde Huis

Saturnus staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. Psychologisch geeft dit een beperkte, vrij sombere kijk op uw persoonlijke aspiraties, vriendschappen en toekomst. U bent ambitieus, behoedzaam, rechtvaardig, geduldig, verantwoordelijk en wellicht iets te serieus.

U hebt niet veel vrienden. Uw beperkte netwerk is echter duurzaam en trouw, al steunen mensen u eerder met goede raad dan met echte hulp, in tijden van nood.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Mike Bloomberg [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 14 februari 1942 kloktijd: 15:40
in Brighton MA, USA U.T: 19:40
71w09, 42n21 sterrentijd: 00:32:09

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Waterman 25°29'41 in huis 8 direct
Maan Waterman 17°46'38 in huis 8 direct
Mercurius Waterman 15°13'42 eind van huis 7 retrograde
Venus Waterman 6°58'03 in huis 7 retrograde
Mars Stier 18°07'58 in huis 11 direct
Jupiter Tweelingen 11°32'07 in huis 11 direct
Saturnus Stier 22°06'25 in huis 11 direct
Uranus Stier 26°24'18 in huis 11 direct
Neptunus Maagd 29°21'26 in huis 3 retrograde
Pluto Leeuw 4°11'00 in huis 1 retrograde
Maanskn.(t) Maagd 13°24'36 in huis 3 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Kreeft 26°22'27
2de huis Leeuw 15°45'29
3de huis Maagd 8°57'28
Imum Coeli Weegschaal 8°45'08
5de huis Schorpioen 15°44'53
6de huis Boogschutter 23°59'29
Descendant Steenbok 26°22'27
8ste huis Waterman 15°45'29
9de huis Vissen 8°57'28
Medium Coeli Ram 8°45'08
11de huis Stier 15°44'53
12de huis Tweelingen 23°59'29

Majeure aspecten
Zon Conjunct Maan 7°43
Zon Vierkant Mars 7°22
Zon Vierkant Saturnus 3°23
Zon Vierkant Uranus 0°55
Zon Inconjunct Ascendant 0°53
Maan Conjunct Mercurius 2°33
Maan Vierkant Mars 0°21
Maan Driehoek Jupiter 6°15
Maan Vierkant Saturnus 4°20
Mercurius Vierkant Mars 2°54
Mercurius Driehoek Jupiter 3°42
Venus Driehoek Jupiter 4°34
Venus Oppositie Pluto 2°47
Mars Conjunct Saturnus 3°58
Saturnus Conjunct Uranus 4°18
Saturnus Sextiel Ascendant 4°16
Uranus Driehoek Neptunus 2°57
Uranus Sextiel Ascendant 0°02
Neptunus Sextiel Pluto 4°50
Neptunus Sextiel Ascendant 2°59
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - FAQ - Forum - Contact Astrodienst - Privacybeleid - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap