•    
  Planetpositioner
  18-Mar-2018, 20:33 UT/GMT
  Sol2811'21"0n43
  Måne141'36"1n26
  Merkur1544'39"8n44
  Venus1444'19"4n56
  Mars039'55"23s29
  Jupiter234'33"r17s21
  Saturn824'22"22s18
  Uranus2646'42"9n50
  Neptun1428'16"6s57
  Pluto2059'21"21s28
  Sand Månek.1410'31"r16n34
  Chiron2817'39"2n28
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Ben Keller [Adb], født 15 Juni 1919
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Tvillingerne, Månen i Stenbukken *Ascendanten i Vægten, Venus i 10. hus *Månen i 4. hus *Solen i 9. hus *Venus i 10. hus *Saturn i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 15 Juni 1919 kl. 14:08 i Milwaukee WI, Alaska.

Dit soltegn er Tvilling. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vægt, og din Måne står i Stenbuk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Tvillingerne, Månen i Stenbukken

Du blev født med Solen i Tvillingerne og Månen i Stenbukken. Din individualitet er under indflydelse fra din Sol i Tvillingerne, hvilket tyder på en humanistisk, intellektuel og venlig indstilling. Hele dit liv vil være indvendigt centreret omkring uddannelse og intellektuelle interesser. Andre mennesker anser dig for at være klog.

Når du er under pres, tøver du med at vælge en kurs, som skal besluttes i hast. Men dine mangler i så henseende bliver fuldkommen opvejet af dit fine intellekt. Du kan godt lide at dvæle ved begreberne, og du har et bredt, humanistisk syn på livet. Du afskyr vold og finder den uforståelig. Hvis du kunne gøre præcist, som du har lyst til i livet, ville du helt bestemt udelukkende beskæftige dig med intellektuelle aktiviteter.

Udadtil er din personlighed ikke helt i samklang med dine følelser. På grund af uddannelse og andre miljømæssige påvirkninger har din personlighed været centreret om at nå nogle materielle mål, og du har på en eller anden måde identificeret dig fuldstændig med disse. Men dit indre selv stemmer ikke med disse ting.

Det er op til dig at nedtone din udviklede personligheds indflydelse og lade impulserne, som opstår i dit indre selv, komme til udtryk, således at hele dit væsen bliver mere helstøbt.

til top

Ascendanten i Vægten, Venus i 10. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Vægten op i horisonten. Dets hersker, Venus, er placeret i 10. hus.

Dette tyder på et liv, hvor du vil indtage en holdning, som er imødekommende, venlig og kærlig.

Mennesker med Ascendanten i Vægten er grundlæggende drevet af deres følelser og emotioner frem for af intellektet. Dit liv vil afsløre din skarpe iagttagelsesevne og en tendens til at skabe sammenligninger af en primært æstetisk karakter. Du vil ikke udfolde den helt store energi i dine gøremål og vil derfor have tendens til at følge rutinen og den mindste modstands vej. Du er et forstående menneske, som søger andres billigelse og er meget tilpasningsvillig. Din intuition er bemærkelsesværdig, og du får en rent sanselig glæde ud af at involvere dig i socialt samvær og elske alle sociale sider af tilværelsen.

Hvis du ikke får styr på denne tendens til at være så stærk engageret i menneskelige relationer, kan du blive alt for knyttet til andre og afhængig af dem.

Der findes en vis rastløshed, omskiftelighed og mangel på vedholdenhed i dit liv. Dit hovedsigte ligger hele tiden på favoriseringen af en sammensmeltning af to ting eller to personer.

Uheldigvis gør dette engagement i menneskers indbyrdes harmonisering og tilpasning dig en lille smule urealistisk og handlingslammet. Du vil imidlertid tage det afslappet, opføre dig sympatisk, være socialt orienteret og optaget af udsmykning, klæder, sociale konventioner, normer og æstetik. I kærlighed vil du, såfremt du gør alvor af forholdet, opdage, at forholdet er en konsekvens af din egen interesse i at smigre dig selv frem for at imødekomme nogen form for dybere følelser.

Erhvervsmæssigt vil du have tilbøjelighed for aktiviteter, som kræver en høj grad af kultur og endda viden om kunst.

Annoncering
Du vil opleve, at dit liv er orienteret imod tilfredsstillelsen af dine samfundsmæssige behov: du kan blive forfremmet ved hjælp fra bekendte og andre forbindelser, og måske vil du opnå en vis berømmelse gennem kunstneriske aktiviteter. Du er et af disse sjældne mennesker, som besidder de rette redskaber til at få succes i livet uden at miste de moralske principper af syne.

Der er udsigt til en generel fremgang, og du kan nyde det privilegium at være beskyttet af betydningsfulde personer.

til top

Månen i 4. hus

Månen stod i dit 4. hus ved fødslen. Månen på dette sted vil afgjort påvirke begivenhederne i forbindelse med din mor, din bopæl og dine familiære anliggender.

Både barndom og alderdom vil være karakteriseret af en forkærlighed for romantik, diverse rejser og interessante eventyr.

Problemet med denne astrologiske placering er, at den giver dig en usikker position i livet og en bestandig stræben efter materiel sikkerhed, som synes vanskelig at opnå. Dette kan afhjælpes midlertidigt ved, at du modtager en mindre arv, og at du i de sidste år af dit liv vil blive næsten overvældet af din families glimrende omsorg og hjælp.

til top

Solen i 9. hus

Solen stod i dit 9. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at dit egentlige selv er tiltrukket af højere tankeplaner. Desuden antyder det, at dine vigtigste erkendelser vil opstå gennem ren tænkning.

Du vil have tendens til at gro ved hjælp af dit højere sinds funktioner, hvor du efter megen stræben vil kunne opdage selvudtrykkets magt og kreative princip.

Du er i besiddelse af et ret asketisk sindelag, er frygtløs, fuld af selvtillid og stærkt analytisk anlagt.

I forbindelse med livets hændelser vil du have tendens til at få succes i forhold, som har at gøre med lovgivning, religion og muligvis fremmede lande.

til top

Venus i 10. hus

Venus stod i dit 10. hus ved fødslen.

Du vil virke som et menneske, der søger harmoni, idet du har tendens til at værdsætte livets æstetiske kvaliteter, at engagerer dig i kunstneriske aktiviteter og til at ville eje alt, som er vidunderligt og smukt. Du besidder de nødvendige evner til at få succes i livet, især hvis dit erhverv er kunstnerisk eller musisk.

Meget af din succes er en følge af en personlig interesse og hårdt arbejde; du besidder personlige fordele og evner, og din sympatiske og intelligente opførsel fremkalder et stærkt forfinet billede.

Under alle omstændigheder er der meget gode muligheder for, at du opnår en vis social udmærkelse, et godt omdømme og økonomisk succes i en periode af dit liv.

til top

Saturn i 11. hus

Saturn stod i dit 11. hus ved fødslen. Psykologisk tyder dette på et temmelig dystert og begrænset syn på dine personlige ambitioner, dine venskaber og din fremtid. Du er meget ambitiøs, forsigtig, rimelig, tålmodig, ansvarlig, men måske også for alvorlig.

Du er et menneske med få venner, og selv i den position kan du opleve, at nogle af dem vil støtte dig med deres råd i stedet for med konkret hjælp i faretruende situationer.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Ben Keller [Adb] (mand)
født den 15. juni 1919 lokaltid: 14:08
i Milwaukee WI, USA U.T.: 19:08
87w55, 43n02 sid. tid: 06:48:23

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tvilling 23°36'27 i hus 9 direkte
Måne Stenbuk 17°30'26 i hus 4 direkte
Merkur Tvilling 28°46'46 i hus 9 direkte
Venus Løve 7°54'42 i hus 10 direkte
Mars Tvilling 14°18'59 i hus 9 direkte
Jupiter Krebs 19°31'35 i hus 10 direkte
Saturn Løve 23°41'46 i hus 11 direkte
Uranus Fisk 1°40'11 i hus 5 retrograd
Neptun Løve 7°25'26 i hus 10 direkte
Pluto Krebs 5°49'48 i hus 9 direkte
Sand Måneknude Skytte 3°47'43 i hus 2 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vægt 9°22'47
2.Hus Skorpion 5°47'50
3.Hus Skytte 6°45'59
Imum Coeli Stenbuk 11°07'22
5.Hus Vandbærer 14°55'56
6.Hus Fisk 14°39'45
Descendant Vædder 9°22'47
8.Hus Tyr 5°47'50
9.Hus Tvilling 6°45'59
Medium Coeli Krebs 11°07'22
11.Hus Løve 14°55'56
12.Hus Jomfru 14°39'45

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 5°10
Sol Sekstil Saturn 0°05
Måne Opposition Jupiter 2°01
Merkur Sekstil Saturn 5°05
Merkur Trigon Uranus 2°53
Venus Konjunktion Neptun 0°29
Venus Sekstil Ascendant 1°28
Mars Trigon Ascendant 4°56
Uranus Trigon Pluto 4°10
Neptun Sekstil Ascendant 1°57
Pluto Kvadrat Ascendant 3°33
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt