•    
  Planetpositioner
  19-Mar-2018, 11:45 UT/GMT
  Sol2849' 9"0n28
  Måne2229'17"4n19
  Merkur164'22"8n57
  Venus1531'25"5n15
  Mars11'38"23s29
  Jupiter233'21"r17s21
  Saturn826'11"22s17
  Uranus2648'41"9n50
  Neptun1429'40"6s57
  Pluto2059'59"21s28
  Sand Månek.145'32"r16n36
  Chiron2819'55"2n29
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Pierre Bonnard [Adb], født 3 Oktober 1867
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vægten, Månen i Skytten *Ascendanten i Skorpionen, Mars i 12. hus *Månen i 1. hus *Saturn i 1. hus *Saturn i konjunktion med Ascendanten *Solen i 11. hus *Venus i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 3 Oktober 1867 kl. 10:00 i Fontenay aux Roses, France.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skorpion, og din Måne står i Skytte.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vægten, Månen i Skytten

Du er intellektuel og sædvanligvis optaget af ideernes verden. Men du opsøger sjældent viden for dens egen skyld. Du er tilbøjelig til at være belærende og forsøger at omvende andre til dine egne ideer.

Når du forsvarer dine ideer, udfolder du dig med en fanatikers styrke. Heldigvis fortæller din veludviklede dømmekraft dig præcist, hvornår dine meninger ikke er velkomne. Du er ligefrem natur og gør dig ikke til mere, end du er. Din ægte interesse for andre mennesker giver dig lyst til socialt arbejde. Du har svært ved at begrænse dig, og din kloge vurdering af tingene bliver ofte skjult bag glimtet af en ny og ikke altid lige indsigtsfuld inspiration. Men du er et harmonisk menneske - dvs. der optræder ingen alvorlige konflikter mellem dine tanker og dine handlinger, mellem den, du fremtræder som, og den du er.

til top

Ascendanten i Skorpionen, Mars i 12. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skorpionen op i horisonten. Dets hersker, Mars, er placeret i 12. hus.

Dit liv vil være præget af en skarpsindig, hemmelighedsfuld, stejl, klog og reserveret indstilling. Du forbliver en gåde: med disse træk kan dit liv enten blive meget tragisk eller meget heldigt. Hvilken af de to Skorpion-kategorier tilhører du? Der findes to typer, den ekstremt emotionelle, som tiltrækkes af de patologiske aspekter ved de biologiske relationer, eller den meget mystiske, som er optaget af spiritualitet.

Du er et menneske, som er optaget af ekstremer, yderst sensitiv og med en stærk trang til at knytte sig. Der optræder en vis dragning mod det okkulte eller mod psykiske fænomener. Du er aktiv i den forstand, at der foregår en psykisk kamp i dit indre mellem de positive og de negative poler - dem der bekræfter og tilfredsstiller, eller dem der afviser og undertrykker. Du er følelsesmæssigt meget intens og er lidenskabeligt knyttet til den person, som du elsker. Ligeledes vil du, hvis der er nogen, du ikke bryder dig om, være lige så fastlåst i denne følelse. Men der er grund til optimisme: uanset hvilken Skorpion-type du måtte være, findes der dybt i dit indre en dyb trang til psykologisk genfødelse.

På et tidspunkt i dit liv efter en større dramatisk hændelse som vil gøre et dybt indtryk på dig, kan dit jegs mål og hele udtryk ændre sig fuldkommen. Men dine lidenskabers intensitet og dybde vil altid være konstant. Du har en tendens til at gå ind i skyggen og i al hemmelighed planlægge den handlingskurs, som du vil vælge, idet du tøver med at lade andre kende dine stemningers eller følelsers præcise karakter. I seksuelle forhold er du opfyldt af lidenskab og knytter dig stærkt.

Udøv større selvkontrol over dine lidenskaber; vær ikke så fortørnet på andre. Brug din stærke vilje og karakter på positive og gavnlige ting.

Du har en stærk tilbøjelighed til at engagere dig i medicin, måske endda kirurgi. Du er tiltrukket af forskning og undersøgelse i almindelighed.

Annoncering
Du er et menneske, som er født med en stærk tilbøjelighed for alle former for mærkelige og ugunstige eventyr, hvor du kan blive udsat for alvorlig fare. Hvis du analyserer denne brist omhyggeligt, vil du muligvis nå frem til en vis selvforståelse, som vil pege på det faktum, at mange af dine problemer i bund og grund er forårsaget af, at du følger dine følelsesmæssige impulser frem for din fornuft.

Denne placering giver en stor interesse for okkulte emner; men for din egen skyld bør du udøve en vis kontrol i forbindelse med alle former for deltagelse i esoteriske aktiviteter og organisationer. Du vil sandsynligvis blive udsat for fejlagtige arrestationer og for en durkdreven behandling fra en person, som du holder af. Kun den rene kærlighed kan fungere som egentligt helbredelsesmiddel over for alle disse problemer.

til top

Månen i 1. hus

Månen stod i dit 1. hus ved fødslen. Denne placering tyder på, at du er stærkt påvirket af dine følelser og humørsvingninger.

Din selvbevidsthed bliver påvirket af dine øjebliksfølelser, og dette billede vil være udsat for hurtige ændringer i humør og følelser. Med tiden vil du lære at forstå, hvorfor du reagerer, som du gør i forskellige situationer, og så kan du begynde at ændre dine reaktionsmønstre og få mere styr på dit liv.

Andre fornemmer din mangel på følelsesmæssig uafhængighed og er tilbøjelige til at blande sig i dine personlige sager, selv når du forsøger at forhindre dette. Du udtrykker din sensitivitet gennem et emotionelt behov for at give næring til andre og selv at få næring fra dem. Selvom du gerne vil have vejledning og supervision med hensyn til dine mål og formål, vil du have bedre af at nå dine mål på en uafhængig måde, så du ikke føler nogen forpligtelse over for andre.

Fordelen ved denne placering ligger i din evne til at fornemme andre menneskers behov og ønsker.

I virkeligheden har du en beroligende indflydelse på mennesker, som er under pres, og dette gør dig ideelt egnet til at arbejde med offentligheden.

til top

Saturn i 1. hus

Saturn stod i dit 1. hus ved fødslen. Saturns placering her giver dig et konservativt, til tider dystert og selvfornægtende syn på livet. Fordi hver eneste kontakt har meget stor betydning, er du tilbøjelig til at være lidt distanceret og måske endda fjern, så du kan være sikker på, præcist hvor du står. Du kan være genert og føle dig akavet og snerpet over for andre, som synes at tage livet lettere. Den dybde, hvormed du betragter dig selv, vil også karakterisere din måde at forholde dig til andre på.

Du lærte meget tidligt i livet at være selvhjulpen, og du fik ofte overladt et større ansvar end normalt for din alder.

Dit intellekt fungerer konstant og sædvanligvis løsrevet fra øjeblikkets følelser og indskydelser. Logik spiller en vigtig rolle i din tankegang. Storslåede planer og teorier har ikke din store interesse.

Når du først har accepteret dine egne begrænsninger og lever op til dine udfordringer og ansvar med en fornemmelse af formål, kan du få succes på det felt, som du måtte vælge. Dit helbred er i almindelighed godt, blot du får tilstrækkeligt med motion til at løsne op for spændingerne.

Note: Saturn står teknisk set i slutningen af hus 12 og tolkes derfor i hus 1.

til top

Saturn i konjunktion med Ascendanten

Saturns konjunktion med Ascendanten tyder på, at du er konservativ og selvdisciplineret. Du har tendens til at være genert ved at skulle hævde dig, hvorfor andre mennesker kan komme til at tro, at du er ligeglad med dem.

Din mangel på selvtillid vil til sidst blive erstattet af selvsikkerhed, efterhånden som du ved erfaringens hjælp lærer at forstå dig selv. Du ejer ikke den aggressive drivkraft, som gør indtryk på folk ved det første møde, men du udstråler pålidelighed, og de lærer at stole på dig.

Du er dygtig til at mobilisere dine resurser og vil med sikkerhed nå dine mål, men du undervurderer dine evner.

Du er næsten for ansvarlig og vil aldrig svigte nogen, som er afhængige af dig. Lær at holde mere af dig selv, så du kan komme til at føle, at du fortjener de gode ting i livet, som du arbejder så flittigt på at opnå. Du kan blive et offer for personer, som udnytter din manglende vilje til at slås for egne rettigheder, men den slags hændelser glemmer du aldrig.

Annoncering
til top

Solen i 11. hus

Solen stod i dit 11. hus ved fødslen.

Generelt er dette en gunstig placering. Gennem hele livet vil du blive støttet af mennesker, som indtager overordnede stillinger i verden. Efter livsmidten er der stor sandsynlighed for, at du vil opnå et godt omdømme og blive værdsat via dine forbindelser til fremtrædende personer. Skæbnen kan bibringe dig tilstrækkelig karakterstyrke og endda muligheder for at realisere dine ønsker til det yderste.

Åndeligt set virker du loyal, og du har en ligefrem og ærlig indstilling. Du er imidlertid meget bevidst om følelser af ophøjethed og værdighed.

Note: Solen står teknisk set i slutningen af hus 10 og tolkes derfor i hus 11.

til top

Venus i 11. hus

Venus stod i dit 11. hus ved fødslen. Dine længsler i livet er meget æstetisk orienterede.

Du stræber efter fred og harmoni, og hvis det var op til dig, ville hele verden blive mere human, venlig og betænksom. I dine mere personlige relationer giver Venus dig en mulighed for at opnå betydelig vinding og hjælp via dine venner, som vil nære et ønske om at støtte dig i den bedste hensigt.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Pierre Bonnard [Adb] (mand)
født den 3. oktober 1867 lokaltid: 10:00
i Fontenay aux Roses, FR U.T.: 09:50:52
2e17, 48n47 sid. tid: 10:46:32

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 9°42'45 slutningen af hus 10 direkte
Måne Skytte 13°55'40 i hus 1 direkte
Merkur Vægt 22°47'36 i hus 11 direkte
Venus Vægt 11°45'44 i hus 11 direkte
Mars Skorpion 5°01'19 i hus 12 direkte
Jupiter Vandbærer 28°23'23 i hus 3 retrograd
Saturn Skorpion 21°25'11 slutningen af hus 12 direkte
Uranus Krebs 12°46'37 i hus 8 direkte
Neptun Vædder 13°46'11 i hus 5 retrograd
Pluto Tyr 15°43'52 i hus 6 retrograd
Sand Måneknude Jomfru 13°59'42 i hus 10 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 21°55'33
2.Hus Skytte 22°41'52
3.Hus Vandbærer 1°16'01
Imum Coeli Fisk 10°06'12
5.Hus Vædder 10°52'07
6.Hus Tyr 3°50'59
Descendant Tyr 21°55'33
8.Hus Tvilling 22°41'52
9.Hus Løve 1°16'01
Medium Coeli Jomfru 10°06'12
11.Hus Vægt 10°52'07
12.Hus Skorpion 3°50'59

Større aspekter
Sol Sekstil Måne 4°13
Sol Konjunktion Venus 2°03
Sol Kvadrat Uranus 3°04
Sol Opposition Neptun 4°03
Måne Sekstil Venus 2°10
Måne Kvinkuns Uranus 1°09
Måne Trigon Neptun 0°09
Måne Kvinkuns Pluto 1°48
Merkur Trigon Jupiter 5°36
Venus Kvadrat Uranus 1°01
Venus Opposition Neptun 2°00
Saturn Opposition Pluto 5°41
Saturn Konjunktion Ascendant 0°30
Uranus Kvadrat Neptun 1°00
Uranus Sekstil Pluto 2°57
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt