•    
  Actuele planetaire posities
  19-maa-2018, 19:46 UT/GMT
  Zon299' 4"0n20
  Maan2659'15"5n49
  Mercurius1613'27"9n03
  Venus1556'14"5n25
  Mars113' 4"23s30
  Jupiter232'42"r17s20
  Saturnus827' 7"22s17
  Uranus2649'44"9n51
  Neptunus1430'25"6s56
  Pluto210'19"21s28
  Ware Knoop142'53"r16n37
  Cheiron2821' 6"2n29
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Mohammed Merah [Adb], geboren op 10 oktober 1988
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon en Maan in Weegschaal *Ascendant in Schorpioen, Mars in het Vijfde Huis *Saturnus in het Tweede Huis *Venus in het Tiende Huis *Zon in het Elfde Huis *Maan in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 10 oktober 1988 om 9:50 in Toulouse, France.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat in Weegschaal.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon en Maan in Weegschaal

U bent communicatief van aard. Innerlijk bent u uit op harmonie en ten opzichte van anderen bent u altijd vredelievend. U snakt naar gezelschap, affectie en relaties. U voelt zich niet compleet als u niet een bepaalde verhouding hebt met iemand. U bent uit op balans, symmetrie en stabiliteit in uw bestaan. U bent een diplomaat die stijl en smaak uitdraagt.

Normaalgesproken hebt u een helder oordeel, maar spanning maakt u vooringenomen waardoor u het gevoel voor normen en waarden verliest. Over het algemeen vermijdt u beslissingen en blijft u liever vaag, maar soms laat u juist het andere uiterste zien. Wanneer u zich eenmaal inzet voor een zaak kunt u heel fanatiek worden. Het is moeilijk te achterhalen wat er in u omgaat achter het beeld van omzichtige tact en charme.

U houdt emotionele betrokkenheid af omdat u niet bereid bent de onvermijdelijke risico's te lopen. Toch verliest u nogal eens de controle. Vooral in de liefde bent u zeer toegeeflijk.

U bent ervan overtuigd dat de waarheid een vorm van schoonheid is. U leert dat deze eenvoudige definitie van de waarheid lang niet voldoende is om uw leven gelukkig te maken.

naar boven

Ascendant in Schorpioen, Mars in het Vijfde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Schorpioen aan de horizon. De heerser Mars staat in het vijfde huis.

Uw leven wordt gekenmerkt door uw sluwe, ondoorgrondelijke, tegendraadse, slimme en gereserveerde houding. U bent een raadsel, dus met deze eigenschappen kan het in uw leven niet zo best of juist heel voorspoedig aflopen. Welk type Schorpioen bent u? Er zijn globaal twee types. De extreem emotionele, die sterk gericht is op de buitenissige aspecten van aardse relaties, of de uiterst mystieke, die zich bezighoudt met spiritualiteit.

U bent iemand van extremen, uiterst gevoelig en uit op intense verbondenheid. U hebt interesse in occulte zaken of bovenaardse fenomenen. U bent innerlijk zeer actief verwikkeld in een psychologisch gevecht tussen positieve en negatieve polen, die van bevestigen en bevredigen, of verwerpen en onderdrukken. Uw gevoelens zijn zeer intens en blijven hartstochtelijk gericht op degene van wie u houdt, tot het voorbij is. Ook als u een hekel hebt aan iemand blijft u zeer hardnekkig in negatieve gevoelens hangen. Maar er is hoop. Welk type Schorpioen u ook bent, diep van binnen verlangt u naar psychologische groei, herstel en transformatie.

Er komt een moment in uw leven, na een dramatische gebeurtenis die u intens raakt, dat u volkomen verandert van levensdoel en houding. De intensiteit en diepgang van uw passies blijft echter onveranderd. U hebt de neiging op een duistere en broeierige wijze uw aanpak te plannen, zonder dat u anderen laat weten wat uw stemming of exacte gevoelens zijn. Seksueel gezien bent u hartstochtelijk en sterk verbonden.

Probeer uw hartstocht in toom te houden en wees niet zo fel naar anderen. Zet uw wilskracht en sterke karakter in voor positieve zaken en goede doelen.

Geneeskunde, medicijnen of zelfs operaties hebben aantrekkingskracht op u. Onderzoek in het algemeen en ergens diep induiken past bij u, daar kunt u in uitblinken.

Adverteren
Deze stand geeft om te beginnen aan dat u in uw leven betrokken raakt bij speculatieve zaken en dat u een intens en gevarieerd liefdesleven leidt. U bent uiterst creatief en hartstochtelijk en hebt intens behoefte aan aandacht.

U wordt aangetrokken door geliefden met veel kracht en enthousiasme en uw immense passie kan u in ongelukkige situaties brengen. U hebt weliswaar geluk in de liefde, uw ervaring is kleurrijk, maar tegelijkertijd moet u veel teleurstellingen en frustraties verwerken. U bent assertief op dit gebied. U bent heel bezitterig en kunt intens beledigd zijn als uw liefde niet binnen een bepaalde tijd wordt beantwoord.

NB: Mars staat technisch gezien op de grens van huis 4 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 5.

naar boven

Saturnus in het Tweede Huis

Saturnus staat in het tweede huis van uw geboortehoroscoop. Dit is niet zo'n gunstige astrologische combinatie voor de financiële gang van zaken in uw bestaan.

Het kan u moeite kosten om een relatief goede positie te handhaven omdat u met financiële beperkingen kampt. Ook kan het zijn dat u geldzaken veel te serieus neemt en uzelf er vaak te druk over maakt.

Zwaar, verantwoordelijk werk dat u vol overgave doet, levert u wellicht financieel weinig op, maar het sterkt wel uw trots en waardering van andere zaken. Raak daarom niet ontmoedigd. Saturnus biedt meestal een vrij constante financiële status op latere leeftijd.

Wanneer u plezier krijgt in de zakelijke kanten en daarin wat losser wordt, zal uw leven zeker een wending krijgen.

naar boven

Venus in het Tiende Huis

Venus staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop.

U komt op de buitenwereld over als een harmonieus persoon met een scherp oog voor schoonheid. U bent gericht op artistieke activiteiten en dol op mooie dingen. U hebt alles in huis om succesvol te zijn in het leven, vooral als u zich kunstzinnig of muzikaal manifesteert.

Uw succes zal gebaseerd zijn op gedrevenheid en inzet. Door uw talenten en mogelijkheden, in combinatie met uw intelligente aanpak hebt u een uitstekende naam.

De kans dat u zich sociaal onderscheidt, een uistekende reputatie opbouwt en financieel succes boekt in uw leven is heel groot.

naar boven

Zon in het Elfde Huis

De Zon staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop.

Over het algemeen is dit een gunstige stand. U krijgt in uw leven steun van vrienden met belangrijke posities. Op middelbare leeftijd is de kans groot dat uw reputatie en aanzien groeit door uw netwerk van belangrijke personen. Het lot is u gunstig gezind. U hebt een sterk karakter en krijgt alle kansen om uw wensen optimaal in vervulling te laten gaan.

Spiritueel gezien bent u loyaal, eerlijk en recht door zee. Ook hebt u een soort superioriteitsgevoel en bent u zich bewust van uw individualiteit.

Adverteren
naar boven

Maan in het Elfde Huis

De Maan staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. U bent iemand met veel vrienden en kennissen, die u in allerlei kringen leert kennen. U kunt vriendschappen sluiten in de hoogste kringen en in de lagere sociale regionen.

Deze stand verhoogt daarbij de kans op een bevredigend gezinsleven met een eigenzinnig, vriendelijk karakter. U woont wellicht op een unieke locatie, waar uw huis openstaat voor iedereen ondanks uw vrijheidslievende inborst en behoefte aan privacy.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Mohammed Merah [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 10 oktober 1988 kloktijd: 9:50
in Toulouse, FR U.T: 08:50
1e26, 43n36 sterrentijd: 10:12:27

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 17°16'07 in huis 11 direct
Maan Weegschaal 11°18'38 in huis 11 direct
Mercurius Weegschaal 19°14'45 in huis 11 retrograde
Venus Maagd 6°44'38 in huis 10 direct
Mars Ram 1°57'04 eind van huis 4 retrograde
Jupiter Tweelingen 5°42'48 in huis 7 retrograde
Saturnus Boogschutter 27°15'46 in huis 2 direct
Uranus Boogschutter 27°33'39 in huis 2 direct
Neptunus Steenbok 7°32'50 in huis 2 direct
Pluto Schorpioen 11°30'28 in huis 12 direct
Maanskn.(t) Vissen 13°51'27 in huis 4 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 18°19'49
2de huis Boogschutter 18°17'43
3de huis Steenbok 23°57'14
Imum Coeli Vissen 1°04'11
5de huis Ram 2°58'48
6de huis Ram 28°07'42
Descendant Stier 18°19'49
8ste huis Tweelingen 18°17'43
9de huis Kreeft 23°57'14
Medium Coeli Maagd 1°04'11
11de huis Weegschaal 2°58'48
12de huis Weegschaal 28°07'42

Majeure aspecten
Zon Conjunct Maan 5°57
Zon Conjunct Mercurius 1°59
Maan Conjunct Mercurius 7°56
Maan Driehoek Jupiter 5°36
Maan Vierkant Neptunus 3°46
Venus Vierkant Jupiter 1°02
Venus Driehoek Neptunus 0°48
Venus Sextiel Pluto 4°46
Mars Sextiel Jupiter 3°46
Mars Vierkant Saturnus 4°41
Mars Vierkant Uranus 4°23
Mars Vierkant Neptunus 5°36
Jupiter Inconjunct Neptunus 1°50
Saturnus Conjunct Uranus 0°18
Neptunus Sextiel Pluto 3°58
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst