•    
  Planetpositioner
  21-Feb-2018, 00:31 UT/GMT
  Sol219'12"10s39
  Måne257'46"7n39
  Merkur513' 8"11s15
  Venus1234'40"8s11
  Mars1529'48"22s15
  Jupiter2249' 1"17s21
  Saturn641'35"22s23
  Uranus2535'15"9n23
  Neptun1329'46"7s19
  Pluto2024'55"21s31
  Sand Månek.1449'53"r16n23
  Chiron2647'20"1n54
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Richard Kameese [Adb], født 5 December 1969
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Skytten, Månen i Skorpionen *Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 4. hus *Månen i 3. hus *Solen i 4. hus *Venus i 4. hus *Saturn i 9. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 5 December 1969 kl. 22:35 i Brockton, Massachusetts.

Dit soltegn er Skytte. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Jomfru, og din Måne står i Skorpion.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Skytten, Månen i Skorpionen

Denne astrologiske kombination giver dig en stærk tilbøjelighed til udholdenhed og arbejdsevne. Du er en stolt og selvberoende natur med periodisk opblussende temperamentsudbrud fremkaldt af din sensitive personlighed. Du har anlæg for undersøgelse og granskning, ofte af det metafysiske og okkulte, og på disse områder kan du udrette meget. Dine følelser er intense og langvarige, og i kærlighed er du lidenskabelig. Livet igennem vil du knytter adskillige kontakter til andre. Du bliver af andre opfattet som fri og generøs, og din skarpe forestillingsevne kan bruges til at pleje disse forhold. Under alle omstændigheder bør din udholdenhed og stædighed sammen med dit ønske om uafhængighed - fysisk, åndeligt og økonomisk - kunne sikre dig materiel tryghed. Nøglen til et mere harmonisk selv ligger i udøvelse af den begrænsning, som din Skorpion-personlighed udfolder for at berolige impulsiviteten og flyvskheden i din individualitet. Sæt dig nogle faste mål, og du vil opnå visdom.

til top

Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 4. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Jomfruen op i horisonten. Dets hersker, Merkur, er placeret i 4. hus.

Dette tyder på, at du gennem hele livet vil indtage en reserveret, stille, analytisk, kritisk og modtagelig indstilling.

Selvom du ikke er et menneske med meget store ambitioner, så besidder du evnen til at være vedholdende og udfolde ægte snilde.

En vis selviskhed kan bemærkes. Men hvis du er i stand til at imødegå dette træk ved hjælp af din medfødte hjælpsomme og forstående indstilling og bruge dine positive egenskaber til at løse andre menneskers problemer, så vil du kunne leve op til dine højeste spirituelle forpligtelser, og din bevidsthed og opfattelsesevne vil blive udvidet.

Du er ikke bange for at tage fat, men du holder af at foretage dig ting, hvor du bruger dine intellektuelle resurser frem for de mere mekaniske. Der optræder en vis uafhængighed, men lad være med at presse for hårdt på i så henseende, for Jomfruens naturlige miljø er et, hvor personen bliver styret af en magtfuld autoritet, og hvor de vigtigste beslutninger helst skal træffes af andre.

Du er meget opmærksom på detaljer, og dette gør dig til en god arbejdskraft, især i jobs, som kræver stor præcision og iagttagelsesevne. Du ønsker rene linjer, og selvom du ikke har noget imod at omgås andre, så er der noget, du absolut ikke bryder dig om: bestandig indtrængen i dit privatliv. Forretninger og praktiske gøremål bør være meget vigtige i dit liv. Selvom du selvfølgelig ikke skal rådes til at gå imod dine medfødte egenskaber, som gør dig en smule reserveret, kan det dog anbefales, at du, når du er forelsket, giver dig selv lov til at slappe af og være lydhør over for partneren, således at du bliver i stand til at gengælde noget af den kærlighed, som du modtager.

Du kan befinde dig i mange situationer i livet, hvor du vil fungere som rådgiver og vejleder; benyt disse situationer til at udfolde dine kreative evner.

Annoncering
Du vil være et menneske, som fører en meget aktiv og omskiftelig tilværelse. Merkur i 4. hus tyder på en stærk optagethed af hjemlige og familiære forhold med mange forhindringer, som stiller sig i vejen for en fast bopæl.

Der er mulighed for en form for bevidsthedsudvidelse hen imod livets slutning.

til top

Månen i 3. hus

Månen stod i dit 3. hus ved fødslen. Dit intellekt er meget sensitivt over for ydre hændelser, idet det bestandigt ændrer sig og tilpasser sig situationen.

Din hukommelse er god og har en billedmæssig karakter. Dine tanker kan imidlertid blive for subjektive og overfladiske med en overdreven vægt på overfladisk viden og meget lidt praktisk anvendelighed eller en mangel på intellektuel fornuft. Positivt betragtet rummer du et stort kreativt reservoir, som kan bruges gunstigt til aktiviteter såsom skribentvirksomhed og poesi. Fysisk vil Månen give dig en intens og aktiv tilværelse fuld af forandringer, bevægelighed og en strøm af begivenheder.

Kravene ved denne placering er enkle: bestræb dig på at opnå en bedre kontrol over din ustabile og vedholdende fantasi og derved at øge din koncentration, og du vil opleve en positiv fremgang, ikke bare rent mentalt, men også med hensyn til din evne til at kommunikere med andre på en mere realistisk måde.

til top

Solen i 4. hus

Solen stod i dit 4. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at din families navn og affærer og andre hjemlige forhold er af den yderste vigtighed i dit liv.

Solen giver ære, stolthed og berømmelse til alt det, der kommer under dens indflydelse, og det er et tegn på, at problemet med denne indflydelse på dette sted er, at du ikke kan opnå en ordentlig, synlig succes, før du er godt på den anden side af den modne alder. Du synes at være meget knyttet til dine forældre.

Du tror på, at du bør "herske" i dit eget hjem, og følelsen af privatliv er stærkt udviklet i din natur.

Som livet går, vil du få nogle oplysende indsigter, som vil forbinde din individualitet med bestemte racemæssige og familiebetonede elementer. Undersøg disse. Så vil du måske opdage karakteren af den spirituelle mission, som skæbnen afkræver dig.

til top

Venus i 4. hus

Venus stod i dit 4. hus ved fødslen. Dette er sædvanligvis en meget gunstig og frugtbar placering, som giver nogle strålende familierelationer i et fredsommeligt og smukt miljø.

Denne placering kan tyde på mange sociale sammenkomster, fester, selskaber, fejringer og tilsvarende aktiviteter.

Nær slutningen på dit liv vil du opleve en økonomisk gevinst og en generel økonomisk forbedring.

Du har en medfødt kærlighed til livet på landet og i naturen og vil få mange muligheder for at imødekomme disse følelser.

til top

Saturn i 9. hus

Saturn stod i dit 9. hus ved fødslen. Dette tyder på, at din bekymring vedrørende alle tings forgængelighed vil tvinge dig til at sætte grænser for dine personlighedstræk og anlægge en forsigtig og planlæggende holdning, før du kaster ud i vigtige sager.

Rent praktisk indtager du en omhyggelig, seriøs og meditativ holdning til alle højere, intellektuelle funktioner. Du bør dog være opmærksom på muligheden af tilstedeværelsen af flere problematiske elementer i din intellektuelle konstitution, såsom depression, frygt og strenghed.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Richard Kameese [Adb] (mand)
født den 5. december 1969 lokaltid: 22:35
i Brockton, MA (US) U.T.: 03+35
71w01, 42n05 sid. tid: 03:49:56

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skytte 13°50'45 i hus 4 direkte
Måne Skorpion 0°36'41 i hus 3 direkte
Merkur Skytte 24°44'58 i hus 4 direkte
Venus Skytte 1°55'59 i hus 4 direkte
Mars Vandbærer 22°57'57 i hus 6 direkte
Jupiter Vægt 28°10'34 i hus 3 direkte
Saturn Tyr 2°47'52 i hus 9 retrograd
Uranus Vægt 8°07'05 i hus 2 direkte
Neptun Skorpion 29°00'23 slutningen af hus 3 direkte
Pluto Jomfru 27°13'36 slutningen af hus 1 direkte
Sand Måneknude Fisk 16°59'37 i hus 7 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Jomfru 4°37'02
2.Hus Jomfru 27°49'32
3.Hus Vægt 26°17'29
Imum Coeli Skorpion 29°40'46
5.Hus Stenbuk 4°42'53
6.Hus Vandbærer 6°51'27
Descendant Fisk 4°37'02
8.Hus Fisk 27°49'32
9.Hus Vædder 26°17'29
Medium Coeli Tyr 29°40'46
11.Hus Krebs 4°42'53
12.Hus Løve 6°51'27

Større aspekter
Sol Sekstil Uranus 5°44
Måne Sekstil Merkur 5°52
Måne Trigon Mars 7°39
Måne Konjunktion Jupiter 2°26
Måne Opposition Saturn 2°11
Måne Sekstil Ascendant 4°00
Merkur Sekstil Mars 1°47
Merkur Sekstil Jupiter 3°26
Merkur Kvadrat Pluto 2°29
Venus Kvinkuns Saturn 0°52
Venus Konjunktion Neptun 2°56
Venus Sekstil Pluto 4°42
Venus Kvadrat Ascendant 2°41
Mars Trigon Jupiter 5°13
Jupiter Opposition Saturn 4°37
Saturn Trigon Ascendant 1°49
Neptun Sekstil Pluto 1°47
Neptun Kvadrat Ascendant 5°37
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt