•    
  Planetpositioner
  19-Mar-2018, 04:26 UT/GMT
  Sol2830'57"0n35
  Måne1824'12"2n56
  Merkur1555'17"8n51
  Venus158'45"5n06
  Mars051'11"23s29
  Jupiter233'56"r17s21
  Saturn825'18"22s17
  Uranus2647'44"9n50
  Neptun1429' 0"6s57
  Pluto2059'41"21s28
  Sand Månek.147'57"r16n35
  Chiron2818'49"2n28
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Duchess of York Sarah [Adb], født 15 Oktober 1959
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vægten, Månen i Vædderen *Ascendanten i Skorpionen, Mars i 11. hus *Saturn i 2. hus *Månen i 5. hus *Venus i 10. hus *Solen i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 15 Oktober 1959 kl. 9:03 i London, England.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skorpion, og din Måne står i Vædder.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen i Vægten, Månen i Vædderen

Selvom din egentlige, indre natur er afbøjende og sympatisk, vil omstændighederne sikkert føre dig frem til en ledende stilling. I virkeligheden har du det faktisk bedst i en organiserende rolle. Du er mest afslappet sammen med andre, når der hersker kammeratskab, gensidighed og udveksling af ideer. Du arbejder godt i grupper, partnerskaber og kooperative foretagender. Du er en forligsmand, som forener modsætningerne, hvorved du ofte opnår balance og koordination. Men din impulsivitet kan få vægtskålen til at hælde i modsat retning. Du kan blive ubalanceret og foretage forhastede vurderinger. Du er altid opmærksom på begge sider af en sag og bliver frustreret, når du trænger for dybt ind i tingene, så du ender med at forstå alle parter og til stor irritation for dig selv ikke kan træffe nogen afgørelse.

I kærlighed er du hengiven og ofte lidenskabelig. Med din indsigt kan du blive en kilde til stor tryghed for din kæreste. Du har erhvervet denne viden i højere grad ved intuitionens end ved intellektets hjælp. Du ejer en sjette sans, som giver dig mulighed for at vurdere situationer præcist og gå direkte til sagens kerne.

Nøglen til en mere harmonisk personlighed ligger i at tøjle dine aggressive impulser og give dit kommunikerende, kammeratlige selv mulighed for at skinne tydeligere igennem. Hvis du slapper lidt mere af i jagten på harmoni og fuldkommen balance, vil du falde mere til ro og opnå fred med dig selv og andre.

til top

Ascendanten i Skorpionen, Mars i 11. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skorpionen op i horisonten. Dets hersker, Mars, er placeret i 11. hus.

Dit liv vil være præget af en skarpsindig, hemmelighedsfuld, stejl, klog og reserveret indstilling. Du forbliver en gåde: med disse træk kan dit liv enten blive meget tragisk eller meget heldigt. Hvilken af de to Skorpion-kategorier tilhører du? Der findes to typer, den ekstremt emotionelle, som tiltrækkes af de patologiske aspekter ved de biologiske relationer, eller den meget mystiske, som er optaget af spiritualitet.

Du er et menneske, som er optaget af ekstremer, yderst sensitiv og med en stærk trang til at knytte sig. Der optræder en vis dragning mod det okkulte eller mod psykiske fænomener. Du er aktiv i den forstand, at der foregår en psykisk kamp i dit indre mellem de positive og de negative poler - dem der bekræfter og tilfredsstiller, eller dem der afviser og undertrykker. Du er følelsesmæssigt meget intens og er lidenskabeligt knyttet til den person, som du elsker. Ligeledes vil du, hvis der er nogen, du ikke bryder dig om, være lige så fastlåst i denne følelse. Men der er grund til optimisme: uanset hvilken Skorpion-type du måtte være, findes der dybt i dit indre en dyb trang til psykologisk genfødelse.

På et tidspunkt i dit liv efter en større dramatisk hændelse som vil gøre et dybt indtryk på dig, kan dit jegs mål og hele udtryk ændre sig fuldkommen. Men dine lidenskabers intensitet og dybde vil altid være konstant. Du har en tendens til at gå ind i skyggen og i al hemmelighed planlægge den handlingskurs, som du vil vælge, idet du tøver med at lade andre kende dine stemningers eller følelsers præcise karakter. I seksuelle forhold er du opfyldt af lidenskab og knytter dig stærkt.

Udøv større selvkontrol over dine lidenskaber; vær ikke så fortørnet på andre. Brug din stærke vilje og karakter på positive og gavnlige ting.

Du har en stærk tilbøjelighed til at engagere dig i medicin, måske endda kirurgi. Du er tiltrukket af forskning og undersøgelse i almindelighed.

Annoncering
Dette hus kendetegner dine mest intime og skjulte længsler og er grundlæggende et hus for venskaber og bekendte. Mennesker, hvis hersker står placeret her, er personer, som på godt og ondt stiger opad i livet, støttet af venners hjælp. Imidlertid er Mars ikke en påvirkning, som tyder på en person med mange venner.

Det er sandsynligt, at du kommer til at kæmpe for at virkeliggøre dine mest intime ønsker i livet. Mange af disse handler om at sikre et solidt udkomme. Hvis du kan udøve en god portion kontrol over dine lidenskaber, vil du muligvis opnå fuld succes.

til top

Saturn i 2. hus

Saturn stod i dit 2. hus ved fødslen. Dette er ikke en videre gunstig, astrologisk situation for din generelle økonomiske kurs i livet.

Du kan få svært ved at bevare en relativt god position på grund af økonomiske tab. Måske tager du også de økonomiske forhold for højtideligt og bebyrder dig selv med bekymringer desangående.

Dit krævende og pligtopfyldende arbejde giver dig muligvis kun et beskedent økonomisk udkomme, men det hjælper med at afstive dit selvværd og din påskønnelse af andre værdier. Derfor skal du ikke miste modet. Saturn giver ofte en relativt normal økonomisk status som ældre, hvis man anstrenger sig i så henseende.

Hvis du gør en indsats for at blive mere entusiastisk og mere liberal i erhvervsmæssig henseende, kan dit liv ændre sig til en vis grad.

til top

Månen i 5. hus

Månen stod i dit 5. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at du vil deltage aktivt i økonomisk spekulation med mange forandringer i den forbindelse. Du er født med en sans for at omgås andre mennesker og en evne til at kommunikere med dem, især i forbindelse med forretninger og projekter.

Din følelsesmæssige natur er meget orienteret imod glæden ved fornøjelser, og du udviser en stærkt nysgerrig tendens, som kan give økonomisk gevinst samt glæder i forbindelse med dine forretninger.

Trods dine positive egenskaber forholder det sig dog sådan, at du i kærlighed er meget omskiftelig, ustabil eller alt for optaget af banale ting.

Din kærlighedsfølelse er veludviklet og medfører en stræk trang til sanseoplevelser og lidenskabelige tilbøjeligheder, som uheldigvis ikke kun er rettet mod én person.

Det er muligt, at du livet igennem vil være tilknyttet flere forskellige, mindre forretningsinvesteringer med et ret godt udbytte.

Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 4 og tolkes derfor i hus 5.

til top

Venus i 10. hus

Venus stod i dit 10. hus ved fødslen.

Du vil virke som et menneske, der søger harmoni, idet du har tendens til at værdsætte livets æstetiske kvaliteter, at engagerer dig i kunstneriske aktiviteter og til at ville eje alt, som er vidunderligt og smukt. Du besidder de nødvendige evner til at få succes i livet, især hvis dit erhverv er kunstnerisk eller musisk.

Meget af din succes er en følge af en personlig interesse og hårdt arbejde; du besidder personlige fordele og evner, og din sympatiske og intelligente opførsel fremkalder et stærkt forfinet billede.

Under alle omstændigheder er der meget gode muligheder for, at du opnår en vis social udmærkelse, et godt omdømme og økonomisk succes i en periode af dit liv.

Annoncering
til top

Solen i 11. hus

Solen stod i dit 11. hus ved fødslen.

Generelt er dette en gunstig placering. Gennem hele livet vil du blive støttet af mennesker, som indtager overordnede stillinger i verden. Efter livsmidten er der stor sandsynlighed for, at du vil opnå et godt omdømme og blive værdsat via dine forbindelser til fremtrædende personer. Skæbnen kan bibringe dig tilstrækkelig karakterstyrke og endda muligheder for at realisere dine ønsker til det yderste.

Åndeligt set virker du loyal, og du har en ligefrem og ærlig indstilling. Du er imidlertid meget bevidst om følelser af ophøjethed og værdighed.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Duchess of York Sarah [Adb] (kvinde)
født den 15. oktober 1959 lokaltid: 9:03
i London, ENG (UK) U.T.: 09:03
0w10, 51n30 sid. tid: 10:34:56

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 21°15'38 i hus 11 direkte
Måne Vædder 6°37'44 slutningen af hus 4 direkte
Merkur Skorpion 9°15'26 i hus 12 direkte
Venus Jomfru 8°20'11 i hus 10 direkte
Mars Vægt 25°56'31 i hus 11 direkte
Jupiter Skytte 1°50'15 i hus 1 direkte
Saturn Stenbuk 1°45'14 i hus 2 direkte
Uranus Løve 20°14'58 i hus 9 direkte
Neptun Skorpion 6°07'15 i hus 12 direkte
Pluto Jomfru 5°25'53 slutningen af hus 9 direkte
Sand Måneknude Vægt 4°02'26 i hus 10 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 18°12'41
2.Hus Skytte 18°19'57
3.Hus Stenbuk 27°12'47
Imum Coeli Fisk 7°00'47
5.Hus Vædder 8°03'01
6.Hus Tyr 0°45'40
Descendant Tyr 18°12'41
8.Hus Tvilling 18°19'57
9.Hus Krebs 27°12'47
Medium Coeli Jomfru 7°00'47
11.Hus Vægt 8°03'01
12.Hus Skorpion 0°45'40

Større aspekter
Sol Konjunktion Mars 4°41
Sol Sekstil Uranus 1°01
Måne Kvinkuns Merkur 2°38
Måne Kvinkuns Venus 1°42
Måne Trigon Jupiter 4°47
Måne Kvadrat Saturn 4°53
Måne Kvinkuns Neptun 0°30
Måne Kvinkuns Pluto 1°12
Merkur Sekstil Venus 0°55
Merkur Konjunktion Neptun 3°08
Merkur Sekstil Pluto 3°50
Venus Sekstil Neptun 2°13
Venus Konjunktion Pluto 2°54
Mars Sekstil Saturn 5°49
Mars Sekstil Uranus 5°42
Jupiter Kvadrat Pluto 3°36
Saturn Sekstil Neptun 4°22
Saturn Trigon Pluto 3°41
Uranus Kvadrat Ascendant 2°02
Neptun Sekstil Pluto 0°41
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt