•    
  Actuele planetaire posities
  17-maa-2018, 21:10 UT/GMT
  Zon2713'10"1s06
  Maan112'15"2s59
  Mercurius158' 4"8n20
  Venus1331'51"4n26
  Mars06'27"23s27
  Jupiter236'14"r17s22
  Saturnus821'29"22s18
  Uranus2643'41"9n48
  Neptunus1426' 6"6s58
  Pluto2058'21"21s28
  Ware Knoop1417'40"r16n32
  Cheiron2814'10"2n27
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Duchess of York Sarah [Adb], geboren op 15 oktober 1959
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Weegschaal, Maan in Ram *Ascendant in Schorpioen, Mars in het Elfde Huis *Saturnus in het Tweede Huis *Maan in het Vijfde Huis *Venus in het Tiende Huis *Zon in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 15 oktober 1959 om 9:03 in London, England.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat in Ram.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

naar boven

Zon in Weegschaal, Maan in Ram

In essentie bent u zachtaardig en vriendelijk. Door omstandigheden bent u wellicht in een leidinggevende positie beland, maar in feite bent u het meest op uw gemak als het om uw organiserende capaciteiten gaat. U gaat het liefst vriendschappelijk met mensen om in een toegankelijke sfeer waarin ideeën worden uitgewisseld. U functioneert uitstekend in groepsverband, partnerschap en samenwerkingsverbanden. U bent de bemiddelaar die tegenstanders samenbrengt en u weet vaak balans en coördinatie te creëren. Omdat u ook impulsief bent, kan de weegschaal wel eens doorslaan. Dan raakt u uit balans en trekt u overhaaste conclusies. U ziet altijd alles van twee kanten, wat frustrerend is wanneer u ergens te diep induikt. Daarom sympathiseert u maar met alle partijen en neemt u een erg halfslachtig standpunt in.

In de liefde bent u affectief en vaak hartstochtelijk. U hebt uw liefdespartner veel te bieden aan inzicht. Kennis doet u eerder intuïtief dan intellectueel op. U hebt een soort zesde zintuig waardoor u situaties precies kunt inschatten en tot de kern van een probleem weet door te dringen.

De beste manier om meer balans in uzelf te vinden, is uw zelfbewuste neigingen indammen en uw communicatieve, vriendelijke kern meer uitwerken. Verminder uw streven naar perfecte harmonie zodat u meer vrede met uzelf en anderen hebt.

naar boven

Ascendant in Schorpioen, Mars in het Elfde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Schorpioen aan de horizon. De heerser Mars staat in het elfde huis.

Uw leven wordt gekenmerkt door uw sluwe, ondoorgrondelijke, tegendraadse, slimme en gereserveerde houding. U bent een raadsel, dus met deze eigenschappen kan het in uw leven niet zo best of juist heel voorspoedig aflopen. Welk type Schorpioen bent u? Er zijn globaal twee types. De extreem emotionele, die sterk gericht is op de buitenissige aspecten van aardse relaties, of de uiterst mystieke, die zich bezighoudt met spiritualiteit.

U bent iemand van extremen, uiterst gevoelig en uit op intense verbondenheid. U hebt interesse in occulte zaken of bovenaardse fenomenen. U bent innerlijk zeer actief verwikkeld in een psychologisch gevecht tussen positieve en negatieve polen, die van bevestigen en bevredigen, of verwerpen en onderdrukken. Uw gevoelens zijn zeer intens en blijven hartstochtelijk gericht op degene van wie u houdt, tot het voorbij is. Ook als u een hekel hebt aan iemand blijft u zeer hardnekkig in negatieve gevoelens hangen. Maar er is hoop. Welk type Schorpioen u ook bent, diep van binnen verlangt u naar psychologische groei, herstel en transformatie.

Er komt een moment in uw leven, na een dramatische gebeurtenis die u intens raakt, dat u volkomen verandert van levensdoel en houding. De intensiteit en diepgang van uw passies blijft echter onveranderd. U hebt de neiging op een duistere en broeierige wijze uw aanpak te plannen, zonder dat u anderen laat weten wat uw stemming of exacte gevoelens zijn. Seksueel gezien bent u hartstochtelijk en sterk verbonden.

Probeer uw hartstocht in toom te houden en wees niet zo fel naar anderen. Zet uw wilskracht en sterke karakter in voor positieve zaken en goede doelen.

Geneeskunde, medicijnen of zelfs operaties hebben aantrekkingskracht op u. Onderzoek in het algemeen en ergens diep induiken past bij u, daar kunt u in uitblinken.

Adverteren
Dit huis geeft informatie over de meest persoonlijke en subtiele verlangens van de betrokkene. In feite is dit het huis van vriendschap en uw sociale netwerk. Mensen die op deze plaats de heerser van hun horoscoop hebben staan zijn individuen die strijd voeren met, maar ook gesteund worden door vrienden. Hoe dan ook geeft Mars aan dat iemand moeite met het thema vrienden of groepen kan verwachten.

Waarschijnlijk kost het u veel moeite om uw intiemste verlangens te kunnen realiseren. Vaak heeft dat te maken met het veilig stellen van uw bestaansmiddelen. Als u uw passie en impulsiviteit, die soms in agressie ontaardden, grotendeels leert beheersen hebt u alle kans van slagen in het bestaan.

naar boven

Saturnus in het Tweede Huis

Saturnus staat in het tweede huis van uw geboortehoroscoop. Dit is niet zo'n gunstige astrologische combinatie voor de financiële gang van zaken in uw bestaan.

Het kan u moeite kosten om een relatief goede positie te handhaven omdat u met financiële beperkingen kampt. Ook kan het zijn dat u geldzaken veel te serieus neemt en uzelf er vaak te druk over maakt.

Zwaar, verantwoordelijk werk dat u vol overgave doet, levert u wellicht financieel weinig op, maar het sterkt wel uw trots en waardering van andere zaken. Raak daarom niet ontmoedigd. Saturnus biedt meestal een vrij constante financiële status op latere leeftijd.

Wanneer u plezier krijgt in de zakelijke kanten en daarin wat losser wordt, zal uw leven zeker een wending krijgen.

naar boven

Maan in het Vijfde Huis

De Maan staat in het vijfde huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft aan dat u veel energie steekt in artistieke en zakelijke investeringen en dat er op dat gebied veel veranderingen optreden. U hebt het talent om met mensen om te gaan en gevoelsmatig te communiceren, vooral op creatief niveau.

Uw emoties zijn sterk gekoppeld aan vertier en u hebt meerdere specifieke talenten die u financiële winst en zakelijk plezier kunnen opleveren.

Ondanks uw positieve kwaliteiten bent u zeer veranderlijk en instabiel in de liefde, of houdt u uzelf op romantisch gebied te veel bezig met trivialiteiten.

Uw passie is actief, wat leidt tot een sterke drang naar sensatie en hartstocht, maar die richt zich helaas niet op één onderwerp of mens.

Het is mogelijk dat u in het leven met talloze kleine, zakelijke of emotionele investeringen te maken krijgt, met prettige gevolgen.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 4 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 5.

naar boven

Venus in het Tiende Huis

Venus staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop.

U komt op de buitenwereld over als een harmonieus persoon met een scherp oog voor schoonheid. U bent gericht op artistieke activiteiten en dol op mooie dingen. U hebt alles in huis om succesvol te zijn in het leven, vooral als u zich kunstzinnig of muzikaal manifesteert.

Uw succes zal gebaseerd zijn op gedrevenheid en inzet. Door uw talenten en mogelijkheden, in combinatie met uw intelligente aanpak hebt u een uitstekende naam.

De kans dat u zich sociaal onderscheidt, een uistekende reputatie opbouwt en financieel succes boekt in uw leven is heel groot.

Adverteren
naar boven

Zon in het Elfde Huis

De Zon staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop.

Over het algemeen is dit een gunstige stand. U krijgt in uw leven steun van vrienden met belangrijke posities. Op middelbare leeftijd is de kans groot dat uw reputatie en aanzien groeit door uw netwerk van belangrijke personen. Het lot is u gunstig gezind. U hebt een sterk karakter en krijgt alle kansen om uw wensen optimaal in vervulling te laten gaan.

Spiritueel gezien bent u loyaal, eerlijk en recht door zee. Ook hebt u een soort superioriteitsgevoel en bent u zich bewust van uw individualiteit.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Duchess of York Sarah [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 15 oktober 1959 kloktijd: 9:03
in London, ENG (UK) U.T: 09:03
0w10, 51n30 sterrentijd: 10:34:56

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 21°15'38 in huis 11 direct
Maan Ram 6°37'44 eind van huis 4 direct
Mercurius Schorpioen 9°15'26 in huis 12 direct
Venus Maagd 8°20'11 in huis 10 direct
Mars Weegschaal 25°56'31 in huis 11 direct
Jupiter Boogschutter 1°50'15 in huis 1 direct
Saturnus Steenbok 1°45'14 in huis 2 direct
Uranus Leeuw 20°14'58 in huis 9 direct
Neptunus Schorpioen 6°07'15 in huis 12 direct
Pluto Maagd 5°25'53 eind van huis 9 direct
Maanskn.(t) Weegschaal 4°02'26 in huis 10 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 18°12'41
2de huis Boogschutter 18°19'57
3de huis Steenbok 27°12'47
Imum Coeli Vissen 7°00'47
5de huis Ram 8°03'01
6de huis Stier 0°45'40
Descendant Stier 18°12'41
8ste huis Tweelingen 18°19'57
9de huis Kreeft 27°12'47
Medium Coeli Maagd 7°00'47
11de huis Weegschaal 8°03'01
12de huis Schorpioen 0°45'40

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mars 4°41
Zon Sextiel Uranus 1°01
Maan Inconjunct Mercurius 2°38
Maan Inconjunct Venus 1°42
Maan Driehoek Jupiter 4°47
Maan Vierkant Saturnus 4°53
Maan Inconjunct Neptunus 0°30
Maan Inconjunct Pluto 1°12
Mercurius Sextiel Venus 0°55
Mercurius Conjunct Neptunus 3°08
Mercurius Sextiel Pluto 3°50
Venus Sextiel Neptunus 2°13
Venus Conjunct Pluto 2°54
Mars Sextiel Saturnus 5°49
Mars Sextiel Uranus 5°42
Jupiter Vierkant Pluto 3°36
Saturnus Sextiel Neptunus 4°22
Saturnus Driehoek Pluto 3°41
Uranus Vierkant Ascendant 2°02
Neptunus Sextiel Pluto 0°41
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst