•    
  Actuele planetaire posities
  21-maa-2018, 11:35 UT/GMT
  Zon048' 0"0n19
  Maan1939'27"12n43
  Mercurius1645' 6"9n28
  Venus1759'31"6n15
  Mars29'43"23s31
  Jupiter2259' 8"r17s19
  Saturnus831'40"22s17
  Uranus2654'57"9n53
  Neptunus1434' 5"6s55
  Pluto211'55"21s27
  Ware Knoop1350'56"r16n40
  Cheiron2827' 3"2n31
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Albert Kesselring [Adb], geboren op 20 november 1885
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Schorpioen, Maan in Stier *Ascendant in Waterman, Uranus in het Zevende Huis *Maan in het Tweede Huis *Saturnus in het Vijfde Huis *Zon in het Negende Huis *Venus in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 20 november 1885 om 12:30 in Marktsteft,.

Uw zonneteken is Schorpioen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Waterman en uw Maan staat in Stier.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Schorpioen, Maan in Stier

Uw levenspad is helder uitgestippeld en u wordt zelden verscheurd door twijfels. Uw gelijkmatige natuur maakt u geknipt voor sociale en zakelijke ondernemingen. Met uw temperament en doorzettingsvermogen trekt u interessante zaken aan en deze geeft u niet zomaar op. U bent uit op zekerheid, zowel financieel als aan het thuisfront, wat aansluit op uw praktische instelling.

De invloeden van Stier duiden op wilskracht maar ook op een vrij trage, passieve inborst. Gelukkig biedt het temperament van de Schorpioen tegenwicht voor lusteloze en onbewogen trekjes.

In de liefde is uw verlangen ondubbelzinnig gericht op uw uitverkorene: aards en vol seksuele passie. De beste manier om in balans te blijven is door te leren vergeven. Probeer minder koppig vast te houden aan uw ideeën en wees tolerant naar anderen.

naar boven

Ascendant in Waterman, Uranus in het Zevende Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Waterman aan de horizon. De heerser Uranus staat in het zevende huis.

U bent geboren met een natuurlijke aanleg om humanistisch, sympathiek, origineel en subtiel op anderen over te komen. Een van uw talenten is dat u mensen op een sympathieke manier beoordeelt. U luistert helaas niet altijd naar uw intuïtie en kunt uiterst rationeel blijven wanneer juist snel en kordaat handelen is vereist.

De gemiddelde Waterman is goed en vriendelijk van aard, maar wordt ook vaak afgeleid door excentrieke en bizarre metgezellen.

U hebt een bijzondere smaak en een scherp onderscheidingsvermogen. U hebt interesse in de esoterische en mystieke kanten van het leven en kunt zelfs helderziendheid ontwikkelen. U bent in wezen vrijheidslievend en zult extreem uw best doen om uw onafhankelijkheid te bewaken.

U komt heel grillig over, maar u leidt uw leven volgens vastomlijnde, sterke principes, waaronder uw onaflatende aanspraak op zelfbeschikking. In de liefde bent u vrij merkwaardig. U kunt met het grootste gemak emotioneel aangetrokken zijn tot iemand, om vervolgens onverwachts de relatie te beëindigen.

Als vindingrijk mens bent u onnavolgbaar. Het is meer het probleem dat u het praktische inzicht mist om uw creaties uit te voeren. Professioneel gezien kunt u succesvol zijn op elk van de volgende gebieden: moderne wetenschap, techniek, fotografie, archeologie, astrologie, luchtvaart etc.

Adverteren
Deze stand geeft aan dat u extravert bent in uw houding naar de buitenwereld en anderen. U kunt onverwachts en grillig uit de hoek komen als u mensen ontmoet. U gaat velerlei onverwachtse relaties aan, waarin u zich impulsief en irrationeel opstelt. Uw vaste partner kan een bijzonder mens zijn met bepaalde geniale eigenschappen.

Het zal niet meevallen voor u om een ontspannen, stabiele relatie op te bouwen. Bent u bereid om uw partner echt te leren begrijpen en op voet van gelijkwaardigheid en vriendschap met elkaar om te gaan, dan kan uw relatie duurzaam zijn. Anders loopt u veel kans op wisselingen en scheiding door eigenzinnigheid en vrijheidsdrang van u of uw partner.

naar boven

Maan in het Tweede Huis

De Maan staat in het tweede huis van uw geboortehoroscoop. Uw zakelijke pad en bron van inkomsten zijn verdeeld over allerlei activiteiten waarin u steeds met veel mensen te maken hebt. Deze stand is over het algemeen gunstig.

Beroepsmatig verdient u geld met populaire activiteiten of met publiek.

Wees hoe dan ook voorbereid op een gevarieerd en afwisselend financieel plaatje. Probeer uw geldzaken te richten op de massa want daar hebt u een neus voor en daar ligt uw kans van slagen.

naar boven

Saturnus in het Vijfde Huis

Saturnus staat in het vijfde huis van uw geboortehoroscoop. Door omstandigheden moet u zich gedwee en geduldig opstellen in uw liefdesaffaires, waarschijnlijk door obstakels tussen u en uw geliefde.

Het is mogelijk dat die obstakels u streng of onzeker maken op dit gebied, tenzij u uw temperament onder controle hebt. Bezie deze materie in het licht van spirituele oorzaken en gevolgen. Wellicht moet u leren om stevig in uw schoenen te blijven staan in romantische zaken.

Het devies is voorzichtig te zijn, ook in zakelijke investeringen en u niet in te laten met toestanden waaraan risico's zijn verbonden.

Doe uw best om veel ervaring in de liefde op te doen zodat u leert communiceren en overtuigend overkomt op dit vlak. Wees oprecht naar uzelf. Heimelijk verlangt u naar romantiek en creatieve expressie, maar kennelijk bent u faalangstig, ook in het contact met mensen. Openheid en vertrouwen in uw geliefden en uw eigen creativiteit kan de weg zijn die u moet volgen.

naar boven

Zon in het Negende Huis

De Zon staat in het negende huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft aan dat u sterk wordt aangetrokken door denken op hoog niveau en door studie. De wetenschap en andere culturen zijn voor u een bron van inspiratie. Door te avonturieren, beredeneren en filosoferen baant u zich een weg door het bestaan.

U ontwikkelt zich door uw verstand te gebruiken. Uw ontdekkingstocht is uit op creativiteit en zelfexpressie en u geeft uw kennis graag door aan anderen.

U hebt een scherpe geest en dat maakt u moedig, zelfverzekerd en intens filosofisch en humanistisch.

U slaagt in het leven, met name door interessegebieden zoals rechten, religie en wellicht het buitenland.

naar boven

Venus in het Twaalfde Huis

Venus staat in het twaalfde huis van uw geboortehoroscoop.

Alleen intimi hebben een idee van wat er in u omgaat. Hoe u zich ook uit, wat uw expressievorm ook is, u bent graag alleen want pas dan bent u ontspannen en zorgeloos. Waarschijnlijk bent u overgevoelig voor sferen waardoor u te veel wilt doen en oplossen voor anderen. U bent uiterst vrijgevig, vriendelijk en flexibel.

Deze astrologische combinatie kan een teken zijn van heimelijke liefdesaffaires. Uw fantasie is grenzeloos en u bent zeer idealistisch, maar niet erg realistisch. Alleen met veel tact en diplomatie kunt u voorkomen dat uw geheime liefde geen sociale complicaties veroorzaakt. Laat niet met u spelen.

Adverteren
NB: Venus staat technisch gezien op de grens van huis 11 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 12.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Albert Kesselring [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 20 november 1885 kloktijd: 12:30
in Marktsteft, Germany U.T: 11:49:32
10e07, 49n41 sterrentijd: 16:28:38

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Schorpioen 28°22'10 in huis 9 direct
Maan Stier 3°21'56 in huis 2 direct
Mercurius Boogschutter 17°11'01 in huis 10 direct
Venus Steenbok 14°39'37 eind van huis 11 direct
Mars Maagd 5°55'14 in huis 7 direct
Jupiter Weegschaal 0°43'08 in huis 7 direct
Saturnus Kreeft 7°32'00 in huis 5 retrograde
Uranus Weegschaal 6°28'46 in huis 7 direct
Neptunus Stier 24°03'29 in huis 3 retrograde
Pluto Tweelingen 2°11'43 in huis 3 retrograde
Maanskn.(t) Maagd 23°28'36 in huis 7 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Waterman 14°07'06
2de huis Ram 11°46'52
3de huis Stier 16°34'22
Imum Coeli Tweelingen 8°52'14
5de huis Tweelingen 27°10'41
6de huis Kreeft 16°20'48
Descendant Leeuw 14°07'06
8ste huis Weegschaal 11°46'52
9de huis Schorpioen 16°34'22
Medium Coeli Boogschutter 8°52'14
11de huis Boogschutter 27°10'41
12de huis Steenbok 16°20'48

Majeure aspecten
Zon Vierkant Mars 7°33
Zon Sextiel Jupiter 2°21
Zon Oppositie Neptunus 4°19
Zon Oppositie Pluto 3°50
Maan Driehoek Mars 2°33
Maan Inconjunct Jupiter 2°39
Maan Sextiel Saturnus 4°10
Mercurius Sextiel Ascendant 3°04
Mars Sextiel Saturnus 1°37
Mars Vierkant Pluto 3°44
Jupiter Conjunct Uranus 5°46
Jupiter Driehoek Pluto 1°29
Saturnus Vierkant Uranus 1°03
Uranus Driehoek Pluto 4°17
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst