•    
  Planetpositioner
  24-Mar-2018, 12:36 UT/GMT
  Sol349'10"1n31
  Måne211'12"20n00
  Merkur1645'36"r9n43
  Venus2145'22"7n46
  Mars352'57"23s33
  Jupiter2251'18"r17s17
  Saturn839'21"22s16
  Uranus274'41"9n56
  Neptun1440'46"6s52
  Pluto214'39"21s27
  Sand Månek.1341'29"r16n43
  Chiron2837'55"2n36
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Hans-Jorg Walter [Adb], født 2 Juni 1925
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vædderen *Solen i Tvillingerne *Solen i 2. hus *Månen i Vægten *Månen i 6. hus *Månen i opposition til Ascendanten *Venus i Tvillingerne *Venus i 3. hus *Mars i Krebsen *Mars i 4. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 2 Juni 1925 kl. 2:15 i Zurich,.

Dit soltegn er Tvilling. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vædder, og din Måne står i Vægt.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Vædderen

Med denne placering er du formentlig ret aggressiv i et forhold. Du er tilbøjelig til at føre an i udforskningen og udviklingen af forholdet.

Det vigtigste for dig er at nå ind til det væsentlige i et forhold, fysisk eller følelsesmæssigt. Det fysiske forspil er ikke så vigtigt for dig, men du må forsøge ikke at være utålmodig med din kæreste i den forbindelse.

Denne placering betyder, at du gør dig bemærket i et lokale fuldt af mennesker. Men når det gælder en varig partner, bør du finde en, som er mere stille og fåmælt for at skabe balance til din egen tendens til dominans.

Du passer bedst sammen med en, som lader dig tage initiativet.

til top

Solen i Tvillingerne

Du rummer potentialet til en rig mangfoldighed af seksuelle oplevelser. Det betyder ikke, at du kræver flere elskere for at blive lykkelig. Det vil imidlertid være klogt at vælge en partner, som nyder at eksperimentere eller er villig til at lære og afprøve alt det, du går og drømmer om.

For dig er sex i højere grad afslappelse end en personlig udtryksform, og du har brug for en partner med en lige så sorgløs tilgang til emnet, og som også vil engagere sig i dig på andre områder.

Det er usædvanlig vigtigt for dig, at din kæreste er din ven, for sex som sådan er simpelthen ikke nok for dig. Dine mest tilfredsstillende øjeblikke opstår, når du har en dyb kontakt med din kæreste, og dette sker ikke kun i soveværelset.

Annoncering
til top

Solen i 2. hus

Din kærlighedsstil er meget konkret, og du gør dit yderste for at give din kæreste håndgribelige beviser på din hengivenhed.

De egenskaber, som du værdsætter højest hos en kæreste, er trofasthed og loyalitet, egenskaber som du også selv er yderst villig til at demonstrere, når du har valgt den person, som du føler er den rette for dig.

Du er relativt længe om at falde til ro i et forhold. Men når først det er sket, er du et forbillede på standhaftighed.

Uanset skæbnens sving og drejninger kan din udholdenhed trække et forhold gennem de mest vanskelige perioder for at nå det mål, du værdsætter mest - en solid, varig forening af to sjæle.

til top

Månen i Vægten

Du har et særligt talent for at løse andres problemer, for du ser begge sider af en situation tydeligt.

I et forhold kan du befinde dig på en konstant oprydnings- og forbedringskampagne, som er gavnlig, men kun indtil et vist punkt. Koncentrer dig om de vanskeligheder, som aktivt plager jeres forhold.

Du forbedrer det generelle miljø ved at flytte om på tingene, både fysiske genstande og sociale situationer, og dermed skabe skønhed og en bedre balance.

Verden vil blive ved med at være en interessant udfordring for dig, især hvis du finder en partner, som er lige så villig til at konfrontere sandheden, som du er, og rede til at håndtere den direkte og klart.

til top

Månen i 6. hus

Du er god til at skabe nogle fantasifulde kærlighedsstrukturer, som en affære skal kunne opfylde, hvis den skal være rigtig for dig eller være virkeligt tilfredsstillende.

Når du har fået en vis erfaring i forbindelse med kærligheden, kan du være en meget betænksom og hensynsfuld kæreste, der både som lærer og elsker blidt kan føre unge mennesker ind på kærlighedens vej. I den situation kan det være vanskeligt for din kæreste at foretage overgangen fra elev til ligeværdig partner, men det bør ske, hvis det er din agt at skabe et langvarigt forhold.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

For dig er det at have en kæreste eller en nær ven omkring dig hele tiden afgørende for din følelsesmæssige udfoldelse, og uden en sådan kan du føle dig emotionelt steril.

Din partner vil hjælpe dig med at formidle dine følelser til andre og med at få de budskaber igennem, som du har svært ved at give udtryk for.

Jo længere tid du dyrker et forhold, desto mere selvbevidst vil du blive. Din partner vil lære dig om sider af dig selv, som du ikke tidligere har forstået, og føre dig frem til en højere grad af følelsesmæssig selvindsigt.

til top

Venus i Tvillingerne

Du nyder finfølelse og finesse i forbindelse med kærlighed, og du skatter berøringen fra en erfaren og hensynsfuld elsker. Jo blidere og mere æterisk den fysiske side af kærligheden er, desto mere responderer du på den.

Men du værdsætter også at få fortalt, hvor meget du er elsket. Det er imidlertid ikke alle, der er i stand til at udtrykke deres kærlige følelser så flydende, så lad være med at føle dig afvist, hvis din kæreste ikke ytrer sin hengivenhed verbalt.

I sin bedste udgave er kærligheden en lykkelig, til tider kompliceret leg med konstant skiftende stimuli, men bag det hele ligger der et langt mere enkelt følelsesmæssigt fundament af gensidigt venskab og kammeratskab.

Annoncering
til top

Venus i 3. hus

Kærlige ord og en verbalt hengiven kæreste kan være særlig vigtigt for dig. Komplimenter og søde ord hvisket i øret, samt samtale under samlejet udgør for dig et særligt område for seksuel nydelse.

Du bør finde en kæreste, som har et lige så stort kendskab til sex og er villig til at gøre god brug af sin viden. Din partner bør være ret kommunikerende og villig til at drøfte kærlighedsakten med dig.

til top

Mars i Krebsen

Din seksualitet har muligvis en meget ujævn rytme, idet den kan blive bygget op gennem nogen tid uden at komme til udfoldelse og derefter bryde ud med betydelig intensitet. Du vil have langt større mulighed for at få en tilfredsstillende respons, hvis du på forhånd fortæller din kæreste om dine hensigter, så han eller hun er fuldkommen rede til dig.

Ligeledes bør du ikke forsøge at være overbeskyttende over for din kæreste. Du vil næsten ubevidst kunne spinde et net af beskyttelse rundt om din partner, og selvom det udelukkende bliver gjort af kærlighed, så kan det blive alt for begrænsende.

til top

Mars i 4. hus

Du har tendens til at være en omsorgsfuld og hensynsfuld elsker, som skaber en altomfattende seksuel oplevelse for din partner. Du er i stand til at overføre en vis intimitet og tryghed i elskovsakten, som kun få andre kan præstere.

For at styrke denne evne bør du udfolde din kærlighed i nogle relativt beskyttede og velkendte omgivelser, som komplementerer din stil.

Selvom din seksuelle teknik måske er temmelig basal, så ejer din måde at elske på betydelig styrke, og din partner vil altid kunne stole på dig i en vanskelig situation. Du vil blive lykkeligst sammen med en kæreste, der opfatter dig som en slags forældrefigur, selvom det retfærdigvis bør siges, at det nok ville være uklogt.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Hans-Jorg Walter [Adb] (mand)
født den 2. juni 1925 lokaltid: 2:15
i Zurich, Switzerlan U.T.: 01:15
8e32, 47n23 sid. tid: 18:29:07

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tvilling 10°59'07 i hus 2 direkte
Måne Vægt 6°53'30 i hus 6 direkte
Merkur Tyr 21°46'15 i hus 1 direkte
Venus Tvilling 21°21'50 i hus 3 direkte
Mars Krebs 14°38'34 i hus 4 direkte
Jupiter Stenbuk 21°44'19 i hus 10 retrograd
Saturn Skorpion 8°50'44 i hus 7 retrograd
Uranus Fisk 25°08'34 i hus 12 direkte
Neptun Løve 20°04'06 i hus 5 direkte
Pluto Krebs 12°14'51 i hus 4 direkte
Sand Måneknude Løve 6°17'00 i hus 5 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vædder 14°51'32
2.Hus Tyr 24°08'29
3.Hus Tvilling 17°27'22
Imum Coeli Krebs 6°41'01
5.Hus Krebs 27°07'28
6.Hus Løve 25°13'15
Descendant Vægt 14°51'32
8.Hus Skorpion 24°08'29
9.Hus Skytte 17°27'22
Medium Coeli Stenbuk 6°41'01
11.Hus Stenbuk 27°07'28
12.Hus Vandbærer 25°13'15

Større aspekter
Sol Trigon Måne 4°06
Sol Kvinkuns Saturn 2°08
Sol Sekstil Ascendant 3°52
Måne Kvadrat Mars 7°45
Måne Kvadrat Pluto 5°21
Måne Opposition Ascendant 7°58
Merkur Trigon Jupiter 0°02
Merkur Sekstil Uranus 3°22
Merkur Kvadrat Neptun 1°42
Venus Kvinkuns Jupiter 0°22
Venus Kvadrat Uranus 3°47
Venus Sekstil Neptun 1°18
Mars Trigon Saturn 5°48
Mars Konjunktion Pluto 2°24
Mars Kvadrat Ascendant 0°13
Jupiter Sekstil Uranus 3°24
Jupiter Kvinkuns Neptun 1°40
Saturn Trigon Pluto 3°24
Neptun Trigon Ascendant 5°13
Pluto Kvadrat Ascendant 2°37
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt