•    
  Actuele planetaire posities
  21-maa-2018, 04:23 UT/GMT
  Zon030' 7"0n12
  Maan1531'22"11n34
  Mercurius1641' 2"9n25
  Venus1737'14"6n06
  Mars159'30"23s31
  Jupiter2259'49"r17s20
  Saturnus830'52"22s17
  Uranus2654' 1"9n52
  Neptunus1433'26"6s55
  Pluto211'38"21s28
  Ware Knoop1352'51"r16n40
  Cheiron2825'58"2n31
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Thomas Shanks [Adb], geboren op 9 april 1942
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Leeuw *Zon in Ram *Zon in het Negende Huis *Maan in Waterman *Maan in het Zesde Huis *Venus in Vissen *Venus in het Zevende Huis *Mars in Tweelingen *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 9 april 1942 om 14:55 in Lima OH, Alaska.

Uw zonneteken is Ram. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Leeuw en uw Maan staat in Waterman.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Leeuw

Deze Ascendant geeft aan dat u een plezierige, affectieve aard hebt waarmee u liefdevol de nadruk legt op fysieke expressie. Op een speelse, haast kinderlijke manier bent u uit op fysieke passie, waardoor anderen u zien als open en vriendelijk.

U lijkt toegankelijk en direct, zonder al te complexe kanten. U hebt zelfvertrouwen en bent charmant met een eerlijke, natuurlijke, sociale elegantie. Dit kan tevens uw innerlijke aard weerspiegelen, maar waarschijnlijk schuilt achter uw vrolijke, extraverte houding een gecompliceerde, ietwat gesloten persoonlijkheid.

Het nadeel van deze dualiteit is dat u hoe dan ook een bepaalde druk voelt om een imago hoog te houden dat u van binnen niet echt voelt. Oprecht en duurzaam contact ontstaat echter pas als u een innerlijke, begripvolle band opbouwt met uw partner. Dat bepaalt het succes van de relatie.

naar boven

Zon in Ram

U hebt meestal zoveel fysieke en seksuele energie dat u steeds nieuwe gevoelens in uw partner weet op te wekken, zelfs gevoelens die allang verdwenen leken.

Toch is het niet verkeerd om het vuur een beetje te temperen. Al loopt u over van energie, uw partner is wellicht eerder moe, zowel fysiek als emotioneel en daar moet u rekening mee houden.

De liefde wordt een groot feest als u langzamer aan doet en elke stap even uitstelt, al jaagt uw enorme energie u op om sneller te gaan. Dat uiterst intense innerlijke vuur kan het liefdesspel tot in details verhevigen, mits u het leert beheersen.

Adverteren
naar boven

Zon in het Negende Huis

U beschikt over een dynamische, enthousiaste seksuele energie, maar toch hecht u in de liefde het meeste waarde aan een spiritueel verbond.

De entourage waarin de liefde zich afspeelt heeft invloed op uw stemming, maar u houdt niet van pretentieus gedoe.

U voelt zich wellicht het prettigst bij een jongere partner, iemand die even sterk reageert op tederheid als op passie en die ook uw enorme energie kan bijbenen.

Hebben u en uw geliefde problemen, dan weet u meestal door te dringen tot de kern van de zaak en oplossingen aan te dragen.

naar boven

Maan in Waterman

Al is uw temperament vrij gelijkmatig, u hebt de aanleg om eindeloos afwisselend op uw geliefde te reageren. In elke situatie reageert u inventief en creatief, als een gelijkwaardige partner in de emotionele en seksuele oprechtheid van de relatie.

U geeft de voorkeur aan een partner die een bepaalde uitdaging met zich meebrengt en niet een die een kant en klaar plaatje voor de affaire uittekent.

Een geliefde die verbaal intelligent is, zou voor u ideaal zijn. U bent het gelukkigst in een relatie die ruim de tijd krijgt voor ontwikkelingen. Wat liefdesaangelegenheden betreft is de tijd gelukkig op uw hand.

naar boven

Maan in het Zesde Huis

Met veel fantasie creëert u de liefdesstructuren waaraan een affaire voor u moet voldoen om echt bevredigend te werken.

Zodra u ervaring hebt opgedaan in de liefde, bent u een zeer begripvolle en zorgzame geliefde, die als raadgever en lover een jonger iemand kan binnenleiden in de geheimen van het liefdesspel. In dat geval kan het moeilijk zijn voor uw geliefde om de overstap te maken van student naar gelijke, maar dat moet wel gebeuren als u een duurzame relatie voor ogen hebt.

naar boven

Venus in Vissen

U moet kunnen genieten van de aandacht van een geliefde die u alles geeft als het om liefde en toewijding gaat en die niets voor u verborgen houdt.

U houdt van een geliefde die intuïtief uw gevoelens peilt en uw intiemste verlangens kent zonder vragen te stellen. Maar dat continu verwachten is nogal veel gevraagd van iemand. Kom uw partner tegemoet en help hem of haar om u goed te leren kennen.

Uw seksualiteit kan omslaan in religieuze gevoelens waardoor lange tijd de fysieke manifestatie volkomen verdwijnt. Dat met succes volhouden vereist een aanzienlijk zelfbewustzijn. Er is veel kracht en focus nodig om fysieke zelfdiscipline te vervangen door spiritualiteit en er niet eenvoudigweg gefrustreerd door te raken.

naar boven

Venus in het Zevende Huis

Seks kan u niet boeien als uw geliefde zich niet prettig voelt, fysiek ontevreden is of teleurgesteld over hoe dingen verlopen. U bent daarom een uiterst attente geliefde, want het gaat er voor u om dat uw partner het naar de zin heeft, pas dan geniet u ook.

Een geliefde die qua persoonlijkheid echt heel anders is dan u, in alle opzichten, is voor u het meest opwindend.

Maar houdt u wel in de gaten dat u een gelijkwaardige partner bent in elke relatie. Laat niemand uw behoefte aan een geliefde misbruiken door u niet alles te geven wat u verdient.

Adverteren
naar boven

Mars in Tweelingen

U bent vrij leergierig en handig en u hebt de delicate kunst van het liefdesspel dan ook snel onder de knie. U zet ideeën met gemak om in daden, dus u kunt heel vaardig worden zonder veel fysieke ervaring, zolang u maar een heleboel kennis tot uw beschikking hebt.

U moet natuurlijk niet overdrijven en in één nacht te veel verschillende technieken proberen in te zetten. Van de andere kant gaat het u enorm vervelen als de fysieke expressie voorspelbaar is. Uw geliefde moet bereid zijn om te experimenteren of op z'n minst mee te gaan in wat u maar verzint, in naam van de afwisseling.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

U steekt heel veel energie in elke intieme, persoonlijke relatie, ook als die niet seksueel is, want u hecht veel waarde aam loyaliteit en vriendschap, van uzelf en van anderen.

U geeft daarom de voorkeur aan langdurige verhoudingen die de tijd krijgen om tot bloei te komen, in plaats van nieuwe, minder solide verbintenissen.

In het leven van alledag wordt u aangetrokken door partners met een goede reputatie, want u verlangt naar onberispelijkheid in een relatie. Onthoud vooral dat het gaat om inhoudelijke kwaliteiten, dan zal deze aanpak voortdurend vruchten afwerpen. Maar als u zich enkel en alleen concentreert op uiterlijke kwaliteiten, eindigt u als een sociale meeloper die trends najaagt.

In het liefdesspel streeft u naar perfectionisme en doet u alle moeite om er een gracieuze, esthetisch verantwoorde ervaring van te maken, die zowel inhoud als vorm heeft.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Thomas Shanks [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 9 april 1942 kloktijd: 14:55
in Lima OH, USA U.T: 18:55
84w06, 40n44 sterrentijd: 02:28:08

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Ram 19°16'52 in huis 9 direct
Maan Waterman 9°40'31 in huis 6 direct
Mercurius Ram 8°15'25 in huis 9 direct
Venus Vissen 3°01'56 in huis 7 direct
Mars Tweelingen 19°59'42 in huis 11 direct
Jupiter Tweelingen 17°20'50 in huis 11 direct
Saturnus Stier 26°29'05 in huis 10 direct
Uranus Stier 28°04'34 in huis 10 direct
Neptunus Maagd 27°56'40 in huis 2 retrograde
Pluto Leeuw 3°28'27 in huis 12 retrograde
Maanskn.(t) Maagd 12°56'17 in huis 2 direct

Huis posities (Placidus)
Ascendant Leeuw 18°16'27
2de huis Maagd 10°01'24
3de huis Weegschaal 6°48'48
Imum Coeli Schorpioen 9°25'55
5de huis Boogschutter 15°18'17
6de huis Steenbok 19°05'22
Descendant Waterman 18°16'27
8ste huis Vissen 10°01'24
9de huis Ram 6°48'48
Medium Coeli Stier 9°25'55
11de huis Tweelingen 15°18'17
12de huis Kreeft 19°05'22

Majeure aspecten
Zon Sextiel Mars 0°43
Zon Sextiel Jupiter 1°56
Zon Driehoek Ascendant 1°00
Maan Sextiel Mercurius 1°25
Maan Driehoek Jupiter 7°40
Maan Oppositie Pluto 6°12
Mercurius Driehoek Pluto 4°47
Venus Vierkant Uranus 4°57
Venus Inconjunct Pluto 0°27
Mars Conjunct Jupiter 2°39
Mars Sextiel Ascendant 1°43
Jupiter Sextiel Ascendant 0°56
Saturnus Conjunct Uranus 1°35
Saturnus Driehoek Neptunus 1°28
Uranus Driehoek Neptunus 0°08
Uranus Sextiel Pluto 5°24
Neptunus Sextiel Pluto 5°32
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst