•    
  Actuele planetaire posities
  19-maa-2018, 18:53 UT/GMT
  Zon296'53"0n21
  Maan2629'26"5n39
  Mercurius1612'30"9n03
  Venus1553'30"5n24
  Mars111'48"23s30
  Jupiter232'46"r17s21
  Saturnus827' 1"22s17
  Uranus2649'37"9n51
  Neptunus1430'20"6s56
  Pluto210'17"21s28
  Ware Knoop143'11"r16n37
  Cheiron2820'59"2n29
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Roy Campanella [Adb], geboren op 19 november 1921
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Leeuw *Zon in Schorpioen *Zon in het Vierde Huis *Maan in Kreeft *Maan in het Twaalfde Huis *Venus in Schorpioen *Venus in het Derde Huis *Mars in Weegschaal *Mars in het Derde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 19 november 1921 om 22:45 in Philadelphia PA, Alaska.

Uw zonneteken is Schorpioen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Leeuw en uw Maan staat in Kreeft.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Leeuw

Deze Ascendant geeft aan dat u een plezierige, affectieve aard hebt waarmee u liefdevol de nadruk legt op fysieke expressie. Op een speelse, haast kinderlijke manier bent u uit op fysieke passie, waardoor anderen u zien als open en vriendelijk.

U lijkt toegankelijk en direct, zonder al te complexe kanten. U hebt zelfvertrouwen en bent charmant met een eerlijke, natuurlijke, sociale elegantie. Dit kan tevens uw innerlijke aard weerspiegelen, maar waarschijnlijk schuilt achter uw vrolijke, extraverte houding een gecompliceerde, ietwat gesloten persoonlijkheid.

Het nadeel van deze dualiteit is dat u hoe dan ook een bepaalde druk voelt om een imago hoog te houden dat u van binnen niet echt voelt. Oprecht en duurzaam contact ontstaat echter pas als u een innerlijke, begripvolle band opbouwt met uw partner. Dat bepaalt het succes van de relatie.

naar boven

Zon in Schorpioen

Van alle Zonnetekens is dat van u het nauwst verbonden met seksualiteit. Dat is omdat u het leven zo intens beleeft en u uw passies kwijt moet kunnen in alles wat u doet.

Het is verleidelijk om uw seksuele aantrekkingskracht te gebruiken om iets in uw geliefde los te maken dat materieel of psychologisch profijt oplevert. Het kan zijn dat u daarom minder verfijnde, naïeve partners aantrekt bij wie u de kans krijgt om de touwtjes in handen te nemen.

U bent over het algemeen zeer duidelijk over uw verlangens en u weet dat lang wachten loont om intense voldoening te bereiken.

U duikt tot op de bodem van elke affaire, u verandert erdoor en vervolgens laat u die volkomen los. Is een verhouding eenmaal voorbij, dan is dat voor u voor altijd. Maar zowel u als uw partner zullen niet meer dezelfde zijn als toen u elkaar ontmoette.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vierde Huis

U kunt net zoveel liefde kwijt in de sfeer en entourage die u creëert, als in fysieke seksualiteit. U gaat alleen met iemand in zee met wie u eerst hecht bevriend bent geraakt en bij wie u zich thuisvoelt.

U bent meer op uw gemak wanneer u de liefde kunt bedrijven in een vertrouwde omgeving waarop u vat hebt. Dat is gedeeltelijk te wijten aan een bepaalde onzekerheid, maar het is ook omdat liefde geven voor u veel meer inhoudt dan de fysieke daad.

Het is dan ook verstandig uit te kijken naar een geliefde die als verzetje liever een intiem avondje thuis doorbrengt, dan een bruisende kroegentocht organiseert.

naar boven

Maan in Kreeft

U hebt een uiterst vriendelijke inborst en bent altijd bereid te luisteren naar andermans problemen en ellende. In uw jeugd was u wellicht nauw betrokken bij mensen met emotionele problemen, wat een enorme druk heeft gelegd op uw persoonlijke kracht.

U put voldoening uit het troosten en helpen van een verdrietige geliefde. Dat is prima zolang uw partners problemen niet de hele relatie overschaduwen.

Hebt u eenmaal een relatie opgebouwd, dan bloedt die nooit dood, al zal de kwaliteit en aard van uw liefde voortdurend en aanzienlijk wisselen.

naar boven

Maan in het Twaalfde Huis

Zorg ervoor dat u niet al te overhaast reageert op een geliefde en denk twee keer na voor u zich compleet bindt aan wie of wat dan ook. Het is vaak beter om de gevoelens van uw geliefde te sparen door niet overhaast de hele waarheid te onthullen, ook al hebt u het gevoel dat dat beter is.

Wat voor relatie u ook hebt, het kost een hele hoop graafwerk om de ware emotionele motieven van zowel uzelf als uw geliefde te achterhalen. Verborgen ondernemingen en agenda's moeten worden onthult en uitgeplozen, maar de beloning is een diepgaand verbond op basis van wederzijds zelfinzicht, iets dat maar voor weinig mensen is weggelegd.

Voor u is een echt succesvolle relatie er een die innig, opbeurend en zelfs therapeutisch is.

naar boven

Venus in Schorpioen

U hebt een zeer intense, indringende manier van liefhebben. Hebt u eenmaal uw oog op iemand laten vallen dan geeft u niet op, tot u krijgt wat u wilt.

Niet het minste geringste, maar het opperste genot is de sleutel voor uw plezier in de liefde.

Wat uw aanpak ook is, u geniet optimaal als seksualiteit een machtsspel wordt, een onbeheersbare golf waarin u beiden opgaat. Dat is ideaal voor de seksuele ervaringen, maar in het dagelijks leven moet u opletten dat de macht wel weer gelijk verdeeld is en de gelijkwaardigheid tussen u beiden niet verloren gaat.

naar boven

Venus in het Derde Huis

Verliefde praatjes en een geliefde die verbaal affectief is zijn heel belangrijk voor u. Complimentjes en lief gefluister, naast een dialoog tijdens het liefdesspel, vertegenwoordigen voor u een belangrijk deel van seksueel genot.

Probeer een geliefde te vinden die net zoveel kennis van seks heeft als u en die bereid is om die kennis goed te gebruiken. Uw partner moet zeer communicatief zijn en met u over de liefde willen praten.

Adverteren
naar boven

Mars in Weegschaal

U bent hoogstwaarschijnlijk degene die variatie aankaart in een relatie, want uw affaires zijn zelden statisch.

Al probeert u wellicht bewust afwisseling te brengen, in een sfeer van oprechte flexibiliteit en mogelijkheden, u kunt ontaarden in een patroon van zinloos omtoveren en schuiven. Wees u ervan bewust dat er eerst iets moet veranderen voordat u opnieuw kunt ordenen.

U bent zo uit op eerlijkheid in een relatie dat u zich terugtrekt als u het gevoel krijgt dat het de gelijkwaardigheid ten goede komt.

Wat fysieke affectie betreft is het voor u belangrijk dat u begripvol en aangenaam kunt functioneren, dus is het zaak dat u weet wat uw partner aanspreekt. Uw aanpak is vrij actief en hartstochtelijk, dus bent u op uw best samen met iemand die net zo spontaan is.

naar boven

Mars in het Derde Huis

U bent in verbaal opzicht waarschijnlijk een vrij speelse geliefde. Uw vleiende of stimulerende zinsneden voegen veel toe aan het liefdesspel.

Wellicht uit u dit talent door verheven liefdespoëzie te schrijven, wat op zich een waardevolle gave kan zijn, of gewoon door een geliefde assertief het bed in te praten. Ook bent u vrij inventief, u verzint steeds weer nieuwe kicks voor uw partner.

Mocht deze stand problemen geven dan is het omdat u de ontwikkeling van diepgaande persoonlijke communicatie in een relatie over het hoofd ziet.

U bent een heel kordaat mens. U bent zelden overemotioneel of buitensporig in een affaire, al bent u wel mededeelzaam. Uw stijl in de liefde is vriendelijk en subtiel en u bent het beste af met iemand die tederheid in de liefde weet te waarderen.

NB: Mars staat technisch gezien op de grens van huis 2 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 3.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Roy Campanella [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 19 november 1921 kloktijd: 22:45
in Philadelphia PA, USA U.T: 03+45
75w09, 39n57 sterrentijd: 02:38:52

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Schorpioen 27°17'32 in huis 4 direct
Maan Kreeft 26°34'33 in huis 12 direct
Mercurius Schorpioen 8°26'34 in huis 3 direct
Venus Schorpioen 7°50'35 in huis 3 direct
Mars Weegschaal 8°14'41 eind van huis 2 direct
Jupiter Weegschaal 11°15'19 in huis 3 direct
Saturnus Weegschaal 4°45'29 in huis 2 direct
Uranus Vissen 5°43'26 in huis 7 stationair (D)
Neptunus Leeuw 15°58'26 in huis 12 stationair (R)
Pluto Kreeft 9°45'48 in huis 11 retrograde
Maanskn.(t) Weegschaal 17°18'11 in huis 3 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Leeuw 20°05'14
2de huis Maagd 12°15'03
3de huis Weegschaal 9°26'18
Imum Coeli Schorpioen 12°09'41
5de huis Boogschutter 17°41'12
6de huis Steenbok 21°03'25
Descendant Waterman 20°05'14
8ste huis Vissen 12°15'03
9de huis Ram 9°26'18
Medium Coeli Stier 12°09'41
11de huis Tweelingen 17°41'12
12de huis Kreeft 21°03'25

Majeure aspecten
Zon Driehoek Maan 0°43
Zon Sextiel Saturnus 7°28
Zon Vierkant Ascendant 7°12
Mercurius Conjunct Venus 0°36
Mercurius Driehoek Uranus 2°43
Mercurius Driehoek Pluto 1°19
Venus Driehoek Uranus 2°07
Venus Driehoek Pluto 1°55
Mars Conjunct Jupiter 3°01
Mars Conjunct Saturnus 3°29
Mars Inconjunct Uranus 2°31
Mars Vierkant Pluto 1°31
Jupiter Sextiel Neptunus 4°43
Jupiter Vierkant Pluto 1°30
Saturnus Inconjunct Uranus 0°58
Saturnus Vierkant Pluto 5°00
Uranus Driehoek Pluto 4°02
Neptunus Conjunct Ascendant 4°07
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst