•    
  Actuele planetaire posities
  21-jan-2018, 09:17 UT/GMT
  Zon116'41"19s52
  Maan1854'24"7s07
  Mercurius1422'13"23s25
  Venus410' 2"20s18
  Mars2649'33"18s43
  Jupiter200' 7"16s41
  Saturnus342'40"22s30
  Uranus2443'23"9n03
  Neptunus1226'21"7s44
  Pluto1928'16"21s36
  Ware Knoop1456'31"16n21
  Cheiron2518' 2"1n24
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Jono Coleman [Adb], geboren op 29 februari 1956
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Kreeft *Zon in Vissen *Zon in het Tiende Huis *Maan in Weegschaal *Maan in het Vijfde Huis *Venus in Ram *Venus in het Elfde Huis *Mars in Steenbok *Mars in het Zevende Huis *Mars oppositie Ascendant

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 29 februari 1956 om 11:30 in London,.

Uw zonneteken is Vissen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Kreeft en uw Maan staat in Weegschaal.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Kreeft

Voor u zijn de belangrijkste aspecten van een relatie waarschijnlijk integriteit en veiligheid. U doorstaat allerlei beproevingen om een verhouding te laten slagen, zolang u maar het gevoel hebt dat uw partner net zo toegewijd is als u.

Als deze stand al een lastige kant heeft, dan is het overgevoeligheid en de neiging om grappige opmerkingen veel te serieus te nemen.

Deze stand geeft aan dat u een zeer trouwe geliefde bent. In het liberale klimaat van de huidige tijd kan elk incident van ontrouw heel traumatisch voor u zijn. Probeer overdreven bezitterigheid op fysiek gebied te vermijden. Trouw is eerder een kwestie van het hart dan van het lichaam.

naar boven

Zon in Vissen

Het is belangrijk dat u zich bewust bent van de grenzen van uw partners persoonlijkheid en die van uzelf, want met uw aangeboren altruïstische en vereenzelvigende eigenschappen kunt u zo danig in een ander opgaan dat u uzelf verliest.

Zoek een partner die stevig met beide benen op de grond staat en een stevige basis vormt voor uw liefdesaangelegenheden.

In een evenwichtige relatie kan de liefde u helemaal opeisen. Het allesomvattende van de liefde is een ervaring die uw persoonlijkheid zal verheffen en transformeren.

naar boven

Zon in het Tiende Huis

Waarschijnlijk ontmoet u eerder in de werksfeer, dan in puur sociale omstandigheden mensen met wie persoonlijke banden ontstaan.

Terecht of niet, u hebt vermoedelijk de reputatie een goede lover te zijn, want mensen neigen ernaar alleen goede dingen over u te geloven.

Het is verstandig om de doordeweekse nachten voor uzelf en weekenden en vakanties voor de lol met uw geliefde te reserveren, want dan kunt u er helemaal induiken. Anders krijgt u het gevoel dat uw carrière altijd in strijd is met uw liefdesleven en dat gaat ten koste van beide.

naar boven

Maan in Weegschaal

U verstaat de kunst andermans problemen op te lossen omdat u beide kanten van een situatie helder ziet.

Binnen een relatie bent u wellicht voortdurend aan het poetsen en verbeteren, maar dat is maar tot op bepaalde hoogte goed. Concentreert u zich alleen op moeilijkheden die de relatie actief in de weg staan.

U verbetert de algemene omstandigheden door zowel fysieke zaken te rangschikken als sociale situaties aan te pakken, waardoor u schoonheid en balans creëert.

De wereld is doorlopend een interessante uitdaging voor u, vooral als u een partner hebt die net zo bereid is als u om de waarheid onder ogen te zien en die er direct en helder mee kan omgaan.

naar boven

Maan in het Vijfde Huis

U hebt bepaalde, aanstekelijke eigenschappen waarmee u anderen veel plezier bezorgt.

U belandt dan ook met gemak in liefdesrelaties, al is het maar om de vreugde en het plezier die u met u meebrengt. U hebt wellicht niet zo'n zin in de serieuze of problematische aspecten van een relatie omdat u niet van plan bent om daardoor te worden opgeslokt.

Normaalgesproken bent u iemand die glimlachend van de liefde een kunstvorm maakt waarin u elk vreugdevol moment koestert en het spel tot grote hoogten opzweept.

naar boven

Venus in Ram

Uw lust wordt snel opgewekt en u zou het onderwerp van uw affectie onomwonden, direct willen bezitten.

Van de andere kant is uw verlangen meestal snel bevredigd. Dat verhoogt de kans dat u aan de lopende band van korte, hartstochtelijke affaires geniet. In een duurzame relatie hebt u al snel het gevoel dat uw partner die intense passie mist waarnaar u verlangt.

Doe uw best om uw verlangens in te tomen en wees tegemoetkomender in uw voorkeuren zodat die aansluiten bij die van uw partner. Het zal even duren voor zo'n relatie zich ontwikkelt, maar u bent het beste af met een geduldige, begripvolle geliefde die zich aan uw timing weet aan te passen.

naar boven

Venus in het Elfde Huis

U geeft de voorkeur aan een geliefde die fysiek, emotioneel en sociaal goed in elkaar zit, iemand die u vol trots kunt laten kennismaken met uw vrienden.

Uw oordeel is heel precies wat dit betreft, maar u moet wel onderscheid maken tussen de realiteit en dat wat cool of trendy is. Val uw partner niet onnodig lastig met details over kleding, imago en sociale wetten.

Dat is echt heel belangrijk, want u wilt met uw partner een innige, dierbare vriendschap delen en de liefde moet meer inhouden dan iets tijdelijks. Heb daarom geduld en vermijd futiliteiten, dan kunt u een blijvende relatie opbouwen die voor beiden verheffend is.

naar boven

Mars in Steenbok

U bent een zeer vakkundige geliefde wanneer u helemaal bent afgestemd op uw partner. Dat kan niet altijd zo zijn, dus moet u leren uzelf aan te passen en soms nieuwe vormen aan te gaan, zodat u uw geliefde ook echt kunt verwennen.

U bent in feite trouw aan uw geliefde omdat u zich niet steeds wilt aanpassen aan verschillende partners. U wordt veel gelukkiger van een liefdesrelatie die u kunt ontwikkelen en verfijnen tot u het punt van meesterschap bereikt, dan dat u uw energie moet verdelen zonder echt iets te bereiken.

U verkiest waarschijnlijk specifieke grenzen van seksuele expressie boven een emotionele of fysieke vrijzinnigheid.

naar boven

Mars in het Zevende Huis

U wordt aangetrokken door vrij intense, spannende relaties waarin zowel u als uw partner zich kunnen ontladen en die veel energie vergen.

Let u vooral op dat uw respectievelijke rollen binnen de relatie vastomlijnd zijn, zodat duidelijk is wat ieders territorium is.

U bent het beste af met een gewone partner die vaak in de buurt is, want u ontleent veel energie en motivatie aan uw geliefde, als is het maar door de romantische inspiratie.

NB: Mars staat technisch gezien op de grens van huis 6 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 7.

naar boven

Mars oppositie Ascendant

Uw fysieke energie wisselt, maar wanneer u op een laag peil zit kan het uw partner veel kracht en inspiratie kosten. Een geliefde zorgt ervoor dat u zich beter concentreert, want u doet bij voorkeur dingen samen.

U ziet uw partner wellicht als initiator in zowel de liefde als in andere activiteiten, maar niet op een overdreven dynamische of dominante manier.

Probeer uw energie te sparen. U hebt de neiging uzelf overal in te storten, maar dan loopt u kans 's avonds uitgeput te zijn en niet meer te kunnen genieten.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Jono Coleman [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 29 februari 1956 kloktijd: 11:30
in London, England U.T: 11:30
0w10, 51n30 sterrentijd: 22:02:22

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Vissen 9°51'59 in huis 10 direct
Maan Weegschaal 23°51'47 in huis 5 direct
Mercurius Waterman 14°30'43 in huis 9 direct
Venus Ram 21°26'50 in huis 11 direct
Mars Steenbok 0°25'17 eind van huis 6 direct
Jupiter Leeuw 24°49'12 in huis 3 retrograde
Saturnus Boogschutter 2°41'52 in huis 6 direct
Uranus Kreeft 28°46'24 in huis 2 retrograde
Neptunus Schorpioen 0°12'09 in huis 5 retrograde
Pluto Leeuw 27°04'11 eind van huis 3 retrograde
Maanskn.(t) Boogschutter 12°48'24 in huis 6 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Kreeft 3°15'53
2de huis Kreeft 19°23'32
3de huis Leeuw 6°33'54
Imum Coeli Leeuw 28°26'06
5de huis Weegschaal 0°47'21
6de huis Schorpioen 18°26'25
Descendant Steenbok 3°15'53
8ste huis Steenbok 19°23'32
9de huis Waterman 6°33'54
Medium Coeli Waterman 28°26'06
11de huis Ram 0°47'21
12de huis Stier 18°26'25

Majeure aspecten
Zon Vierkant Saturnus 7°10
Zon Driehoek Ascendant 6°36
Maan Oppositie Venus 2°25
Maan Sextiel Mars 6°34
Maan Sextiel Jupiter 0°57
Maan Vierkant Uranus 4°55
Maan Conjunct Neptunus 6°20
Maan Sextiel Pluto 3°12
Venus Driehoek Jupiter 3°22
Venus Driehoek Pluto 5°37
Mars Driehoek Jupiter 5°36
Mars Inconjunct Uranus 1°39
Mars Sextiel Neptunus 0°13
Mars Driehoek Pluto 3°21
Mars Oppositie Ascendant 2°51
Jupiter Sextiel Neptunus 5°23
Jupiter Conjunct Pluto 2°15
Saturnus Driehoek Uranus 3°55
Saturnus Vierkant Pluto 5°38
Saturnus Inconjunct Ascendant 0°34
Uranus Vierkant Neptunus 1°26
Neptunus Sextiel Pluto 3°08
Neptunus Driehoek Ascendant 3°04
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst