•    
  Actuele planetaire posities
  18-feb-2018, 09:53 UT/GMT
  Zon2941'17"11s35
  Maan2849'53"3s49
  Mercurius024'42"13s08
  Venus918'52"9s26
  Mars1355'47"22s02
  Jupiter2240'38"17s19
  Saturnus628'24"22s24
  Uranus2529'15"9n21
  Neptunus1323'56"7s22
  Pluto2020'38"21s31
  Ware Knoop1455'51"r16n21
  Cheiron2638'43"1n51
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Carla Bruni [Adb], geboren op 23 december 1967
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Kreeft *Zon in Steenbok *Zon in het Zesde Huis *Maan in Maagd *Maan in het Derde Huis *Venus in Schorpioen *Venus in het Vijfde Huis *Mars in Waterman *Mars in het Achtste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 23 december 1967 om 18:10 in Torino, Italy.

Uw zonneteken is Steenbok. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Kreeft en uw Maan staat in Maagd.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Kreeft

Voor u zijn de belangrijkste aspecten van een relatie waarschijnlijk integriteit en veiligheid. U doorstaat allerlei beproevingen om een verhouding te laten slagen, zolang u maar het gevoel hebt dat uw partner net zo toegewijd is als u.

Als deze stand al een lastige kant heeft, dan is het overgevoeligheid en de neiging om grappige opmerkingen veel te serieus te nemen.

Deze stand geeft aan dat u een zeer trouwe geliefde bent. In het liberale klimaat van de huidige tijd kan elk incident van ontrouw heel traumatisch voor u zijn. Probeer overdreven bezitterigheid op fysiek gebied te vermijden. Trouw is eerder een kwestie van het hart dan van het lichaam.

naar boven

Zon in Steenbok

U bent zeer standvastig en betrouwbaar in liefdesaangelegenheden. Wanneer u zich bindt, blijft u daar ook bij. Maar u bindt zich niet overhaast.

Voor die tijd moet uw geliefde helemaal voldoen aan al uw verwachtingen, want zelf bent u ook bereid om u compleet te geven.

Voor geluk op de lange termijn zou het goed zijn om een geliefde te zoeken die de relatie fris en origineel houdt. U kunt dan de stabiliserende factor en emotionele basis voor dat type partner zijn.

U hebt de neiging gevoelens die u eigenlijk zou willen uitwisselen voor u te houden. Dus hebt u behoefte aan een flexibele, gevoelige compagnon die de stille wateren van uw persoonlijkheid induikt, zonder gevoelige snaren te raken van zaken die u nog niet kwijt wilt.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zesde Huis

Om uw seksuele ontwikkeling echt succesvol te laten zijn, moet uw liefdesrelatie een duidelijk omlijnd kader hebben. U bent beter af met een vaste partner dan wanneer u maar wat aanrommelt. Uw sterkste kant in persoonlijke relaties is dat u de kunst verstaat om goed doordachte, solide banden te smeden die jarenlang standhouden.

Vriendschapsgevoelens voor een geliefde zijn heel belangrijk voor u. Zonder dat zal de meest hartstochtelijke nacht toch een beetje leeg lijken.

Het is dan ook niet verstandig om een partner te kiezen die de extraverte, beweeglijke spil van een feest is, ook al voelt u zich nog zo tot zo iemand aangetrokken.

naar boven

Maan in Maagd

U stelt hele specifieke eisen aan een geliefde en hebt de neiging er uiterst behoedzaam een te selecteren.

Ook bent u heel expliciet over de omgeving en omstandigheden waarin u de liefde bedrijft, zomaar ergens willekeurig is niets voor u.

Probeer uzelf niet al te bezitterig op te stellen naar uw partner en kunt u dat niet laten, zoek dan iemand die absoluut trouw is.

U bent een enorme steun bij het oplossen van problemen van uw partner en anderen en weet praktische adviezen te geven over hoe zijzelf beter tot hun recht komen.

naar boven

Maan in het Derde Huis

Meestal en bij voorkeur uit u uw emoties verbaal, dus aarzel niet om uw geliefde precies te laten weten hoe u zich voelt.

Het is ook niet verkeerd om persoonlijke problemen uitvoerig uit te praten met uw geliefde, dat is voor u de beste manier om ermee om te gaan.

Woorden zijn inderdaad uw allereerste medium om op alle fronten liefde en begrip over te brengen. In elke intieme situatie zullen uw lieve, bemoedigende woorden de seksuele ervaring verhogen, dus hou uzelf niet in.

De beste relatie met een geliefde heeft iets informeels en vriendschappelijks, met de intieme vertrouwelijkheid van een broer-zus relatie.

naar boven

Venus in Schorpioen

U hebt een zeer intense, indringende manier van liefhebben. Hebt u eenmaal uw oog op iemand laten vallen dan geeft u niet op, tot u krijgt wat u wilt.

Niet het minste geringste, maar het opperste genot is de sleutel voor uw plezier in de liefde.

Wat uw aanpak ook is, u geniet optimaal als seksualiteit een machtsspel wordt, een onbeheersbare golf waarin u beiden opgaat. Dat is ideaal voor de seksuele ervaringen, maar in het dagelijks leven moet u opletten dat de macht wel weer gelijk verdeeld is en de gelijkwaardigheid tussen u beiden niet verloren gaat.

naar boven

Venus in het Vijfde Huis

De liefde is voor u een vrolijke, positieve ervaring en een partner zou die open en optimistische mening moeten delen. Hebt u uw zinnen op iets of iemand gezet, dan wilt u ook meteen, ter plekke scoren.

U hecht waarde aan de innige, persoonlijke communicatie met een partner maar hebt het gevoel dat dat eerder verstandelijk ontstaat dan door seks.

U kunt genieten van een kunstzinnige geliefde, maar wel een die de jeugdige onschuld bewaart, voor wie ervaring en techniek niet een doel op zich is. Probeer uw natuurlijke, pure schoonheid en creatieve inspiratie vast te houden.

Adverteren
naar boven

Mars in Waterman

Uw expressie kent meerdere gezichten en u richt zich liever op de ontdekking van verschillende vormen van bevrediging dan op de ontwikkeling van één specifiek terrein. Het zou ideaal zijn als uw partner net zo veelzijdig georiënteerd is als u, zodat u afwisseling met oprecht bevredigende intimiteit kunt combineren.

U hebt er alles voor over om tegemoet te komen aan alle fantasieën van uw geliefde. Vermijd jaloerse types, want u moet vrij zijn in de expressie van uw persoonlijkheid, ook al kiest u wellicht ervoor om die vrijheid niet te gebruiken.

naar boven

Mars in het Achtste Huis

U houdt graag een bepaald mysterie op over uw aanpak en motivaties omtrent seksualiteit. Dat voegt macht en aantrekkingskracht toe aan uw imago zoals anderen dat zien. Om uw soms complexe en aanzienlijke innerlijke krachten te kunnen beheersen, moet u bepaalde stappen ondernemen om ze te onderzoeken en een bepaald niveau van zelfinzicht bereiken.

Seksuele activiteiten hebben een verfrissend effect op uw gestel.

Met uw systeem bent u vrij goed in het ontrafelen van verwarrende toestanden in andermans levens. In een liefdesrelatie weet u verborgen redenen op te sporen die de speciale behoeften van uw partner verhullen en die vervolgens te bevredigen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Carla Bruni [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 23 december 1967 kloktijd: 18:10
in Torino, ITALY U.T: 17:10
7e40, 45n03 sterrentijd: 23:46:53

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Steenbok 1°11'02 in huis 6 direct
Maan Maagd 21°49'23 in huis 3 direct
Mercurius Boogschutter 28°11'55 in huis 6 direct
Venus Schorpioen 19°01'10 in huis 5 direct
Mars Waterman 16°58'33 in huis 8 direct
Jupiter Maagd 5°50'18 in huis 3 stationair (R)
Saturnus Ram 5°49'55 in huis 10 direct
Uranus Maagd 29°09'17 in huis 4 direct
Neptunus Schorpioen 25°23'15 in huis 5 direct
Pluto Maagd 22°51'35 in huis 3 stationair (R)
Maanskn.(t) Ram 25°25'32 in huis 10 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Kreeft 19°07'09
2de huis Leeuw 7°19'39
3de huis Leeuw 28°39'02
Imum Coeli Maagd 26°25'34
5de huis Schorpioen 3°15'30
6de huis Boogschutter 14°25'12
Descendant Steenbok 19°07'09
8ste huis Waterman 7°19'39
9de huis Waterman 28°39'02
Medium Coeli Vissen 26°25'34
11de huis Stier 3°15'30
12de huis Tweelingen 14°25'12

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 2°59
Zon Driehoek Jupiter 4°39
Zon Vierkant Saturnus 4°39
Zon Vierkant Uranus 2°02
Maan Vierkant Mercurius 6°23
Maan Sextiel Venus 2°48
Maan Conjunct Uranus 7°20
Maan Sextiel Neptunus 3°34
Maan Conjunct Pluto 1°02
Maan Sextiel Ascendant 2°42
Mercurius Vierkant Uranus 0°57
Mercurius Vierkant Pluto 5°20
Venus Vierkant Mars 2°03
Venus Sextiel Pluto 3°50
Venus Driehoek Ascendant 0°06
Mars Inconjunct Ascendant 2°09
Jupiter Inconjunct Saturnus 0°00
Uranus Sextiel Neptunus 3°46
Neptunus Sextiel Pluto 2°32
Pluto Sextiel Ascendant 3°44
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst