•    
  Actuele planetaire posities
  24-jan-2018, 02:44 UT/GMT
  Zon43'10"19s14
  Maan2355'25"4n41
  Mercurius1826'45"23s12
  Venus735'40"19s31
  Mars2830'27"19s07
  Jupiter2020'52"16s47
  Saturnus40'24"22s30
  Uranus2446'13"9n04
  Neptunus1231'23"7s42
  Pluto1933'44"21s36
  Ware Knoop1459'14"16n20
  Cheiron2524'43"1n26
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Sascha Seinfeld [Adb], geboren op 7 november 2000
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Weegschaal *Zon in Schorpioen *Zon in het Tweede Huis *Maan in Vissen *Maan in het Zesde Huis *Venus in Boogschutter *Venus in het Derde Huis *Mars in Weegschaal *Mars in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 7 november 2000 om 4:00 in Manhattan, New York.

Uw zonneteken is Schorpioen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Weegschaal en uw Maan staat in Vissen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Weegschaal

Met de Ascendant in Weegschaal bent u zo goed als verslingerd aan schoonheid en stijl, ook op seksueel gebied.

Zou er al een nadeel kleven aan deze stand, dan is het wellicht dat u de liefde zo hevig idealiseert dat het voor elke partner moeilijk wordt om, zowel fysiek als emotioneel, aan uw verwachtingen te voldoen. Stel uzelf zo nu en dan wat aardser op, anders legt u de lat te hoog voor een realistische relatie.

In de meeste relaties bent u degene die de ideeën uitvoert, niet zo zeer degene die ze bedenkt. Geeft u uw geliefde echter de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vermijdt de verleiding te manipuleren om uw zin te krijgen.

Is de relatie in balans, dan kunt u deze subtiel vormen en bijvijlen tot het punt waarop anderen u samen zien als "een prachtig stel".

naar boven

Zon in Schorpioen

Van alle Zonnetekens is dat van u het nauwst verbonden met seksualiteit. Dat is omdat u het leven zo intens beleeft en u uw passies kwijt moet kunnen in alles wat u doet.

Het is verleidelijk om uw seksuele aantrekkingskracht te gebruiken om iets in uw geliefde los te maken dat materieel of psychologisch profijt oplevert. Het kan zijn dat u daarom minder verfijnde, naïeve partners aantrekt bij wie u de kans krijgt om de touwtjes in handen te nemen.

U bent over het algemeen zeer duidelijk over uw verlangens en u weet dat lang wachten loont om intense voldoening te bereiken.

U duikt tot op de bodem van elke affaire, u verandert erdoor en vervolgens laat u die volkomen los. Is een verhouding eenmaal voorbij, dan is dat voor u voor altijd. Maar zowel u als uw partner zullen niet meer dezelfde zijn als toen u elkaar ontmoette.

naar boven

Zon in het Tweede Huis

Uw aanpak in de liefde is heel concreet en u bespaart kosten nog moeite om uw geliefde tastbare bewijzen te geven van uw genegenheid.

U zoekt mooie eigenschappen in een geliefde en de mooiste zijn voor u trouw en loyaliteit, precies wat u ook graag wilt laten zien wanneer u eenmaal hebt gekozen voor iemand die bij u past.

Het kost even tijd voor u zich in een relatie hebt genesteld. Maar zodra het zover is, bent u een toonbeeld van vastberadenheid.

Wat het lot ook brengen gaat, uw doorzettingsvermogen sleept elke relatie door de moeilijkste perioden, opdat u uw belangrijkste doel kunt bereiken; een solide, duurzame vereniging van zielen.

naar boven

Maan in Vissen

Uw emoties zijn zeer gevoelig en subtiel afgesteld, dus ziet u vaak eerder de kern van een affaire dan uw partner. U hebt last van aanzienlijke stemmingswisselingen en veranderlijke gevoelens in een relatie, tot die vervolgens weer voor langere tijd tot rust komen. U zou daarom een partner moeten vinden die stabieler is dan u.

Het zou mooi zijn als u een partner hebt die zich bezighoudt met de dagelijkse, triviale zorgen van het bestaan, zodat u zich kunt buigen over de betekenisvolle thema's van het leven. Onder die omstandigheden kunt u liefde omzetten in een helder, puur instrument voor persoonlijk begrip en inzicht, voor zowel uzelf als uw geliefde.

naar boven

Maan in het Zesde Huis

Met veel fantasie creëert u de liefdesstructuren waaraan een affaire voor u moet voldoen om echt bevredigend te werken.

Zodra u ervaring hebt opgedaan in de liefde, bent u een zeer begripvolle en zorgzame geliefde, die als raadgever en lover een jonger iemand kan binnenleiden in de geheimen van het liefdesspel. In dat geval kan het moeilijk zijn voor uw geliefde om de overstap te maken van student naar gelijke, maar dat moet wel gebeuren als u een duurzame relatie voor ogen hebt.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 5 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 6.

naar boven

Venus in Boogschutter

Seksueel vuurwerk staat voor u de onmisbare liefdescommunicatie maar in de weg. Het leidt u af van de warmte en vriendschap die ware, vervullende seksualiteit voor u met zich meebrengt.

U experimenteert eerder wat betreft uw geliefden, dan in de manier waarop u de liefde bedrijft. Uw geliefden zijn over het algemeen ook expressief, gedreven en wispelturig, maar minder behoedzaam dan u. U moet zo nu en dan maar de rol van stabilisator op u nemen.

naar boven

Venus in het Derde Huis

Verliefde praatjes en een geliefde die verbaal affectief is zijn heel belangrijk voor u. Complimentjes en lief gefluister, naast een dialoog tijdens het liefdesspel, vertegenwoordigen voor u een belangrijk deel van seksueel genot.

Probeer een geliefde te vinden die net zoveel kennis van seks heeft als u en die bereid is om die kennis goed te gebruiken. Uw partner moet zeer communicatief zijn en met u over de liefde willen praten.

naar boven

Mars in Weegschaal

U bent hoogstwaarschijnlijk degene die variatie aankaart in een relatie, want uw affaires zijn zelden statisch.

Al probeert u wellicht bewust afwisseling te brengen, in een sfeer van oprechte flexibiliteit en mogelijkheden, u kunt ontaarden in een patroon van zinloos omtoveren en schuiven. Wees u ervan bewust dat er eerst iets moet veranderen voordat u opnieuw kunt ordenen.

U bent zo uit op eerlijkheid in een relatie dat u zich terugtrekt als u het gevoel krijgt dat het de gelijkwaardigheid ten goede komt.

Wat fysieke affectie betreft is het voor u belangrijk dat u begripvol en aangenaam kunt functioneren, dus is het zaak dat u weet wat uw partner aanspreekt. Uw aanpak is vrij actief en hartstochtelijk, dus bent u op uw best samen met iemand die net zo spontaan is.

naar boven

Mars in het Twaalfde Huis

U verlangt er hevig naar uw idealistische en hoogst ongebruikelijke motivaties te realiseren, zowel seksueel als anderszins. U bent bereid om veel op te geven voor een relatie opdat u het onbekende kunt induiken.

Dwaal niet rond op vreemd terrein zonder eerst zorgvuldig uit te zoeken waar het om gaat, want uw neiging om overhaaste stappen te zetten kan problemen opleveren.

Bent u voorzichtig dan zal het risico de moeite waard zijn en kan de voldoening die deze ervaring oplevert uniek voor u zijn.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Sascha Seinfeld [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 7 november 2000 kloktijd: 4:00
in Manhattan, NY (US) U.T: 09:00
73w59, 40n46 sterrentijd: 07:11:33

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Schorpioen 15°15'33 in huis 2 direct
Maan Vissen 19°23'25 eind van huis 5 direct
Mercurius Weegschaal 29°59'27 in huis 1 retrograde
Venus Boogschutter 23°07'30 in huis 3 direct
Mars Weegschaal 2°01'38 in huis 12 direct
Jupiter Tweelingen 8°49'50 in huis 8 retrograde
Saturnus Stier 28°28'04 in huis 8 retrograde
Uranus Waterman 16°57'15 in huis 4 direct
Neptunus Waterman 3°56'10 in huis 4 direct
Pluto Boogschutter 11°42'40 eind van huis 2 direct
Maanskn.(t) Kreeft 17°45'22 in huis 10 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 14°10'25
2de huis Schorpioen 11°16'34
3de huis Boogschutter 12°27'23
Imum Coeli Steenbok 16°29'37
5de huis Waterman 19°52'49
6de huis Vissen 19°26'25
Descendant Ram 14°10'25
8ste huis Stier 11°16'34
9de huis Tweelingen 12°27'23
Medium Coeli Kreeft 16°29'37
11de huis Leeuw 19°52'49
12de huis Maagd 19°26'25

Majeure aspecten
Zon Driehoek Maan 4°08
Zon Vierkant Uranus 1°42
Maan Vierkant Venus 3°44
Maan Vierkant Pluto 7°41
Mercurius Inconjunct Saturnus 1°31
Mercurius Vierkant Neptunus 3°57
Mars Driehoek Saturnus 3°34
Mars Driehoek Neptunus 1°55
Jupiter Driehoek Neptunus 4°54
Jupiter Oppositie Pluto 2°53
Jupiter Driehoek Ascendant 5°21
Saturnus Driehoek Neptunus 5°28
Uranus Sextiel Pluto 5°15
Uranus Driehoek Ascendant 2°47
Pluto Sextiel Ascendant 2°28
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst