•    
  Actuele planetaire posities
  18-maa-2018, 14:02 UT/GMT
  Zon2755' 8"0n50
  Maan1025'43"0n11
  Mercurius1535'13"8n37
  Venus1424' 8"4n47
  Mars030'36"23s28
  Jupiter235' 2"r17s21
  Saturnus823'34"22s18
  Uranus2645'52"9n49
  Neptunus1427'40"6s57
  Pluto2059' 5"21s28
  Ware Knoop1412'36"r16n34
  Cheiron2816'40"2n27
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Laurent Jalabert [Adb], geboren op 30 november 1968
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Boogschutter *Zon in Boogschutter *Zon in het Twaalfde Huis *Maan in Ram *Maan in het Derde Huis *Venus in Steenbok *Venus in het Eerste Huis *Mars in Weegschaal *Mars in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 30 november 1968 om 9:30 in Mazamet, France.

Uw zonneteken is Boogschutter. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat ook in Boogschutter en uw Maan staat in Ram.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Boogschutter

De liefde is voor u uitzicht op eindeloos plezier, sport en spel, waarvan u met volle teugen en vol passie geniet.

Het is niet de manier van liefhebben of de techniek die u opwindt, maar het delen van pure vreugde met uw partner en wederzijds ervaren.

Vergeet niet dat u veel meer uithoudingsvermogen hebt dan de meeste mensen. U kunt uw partner onopzettelijk uitputten met uw overdadige energie. Zoek uit wat uw geliefde al dan niet prettig vindt, zodat u niet onbedoeld op verboden terrein belandt.

naar boven

Zon in Boogschutter

Het is heel belangrijk voor u om persoonlijk betrokken te raken bij een geliefde. Voor u is fysieke seks een vorm van intimiteit en communicatie en niet slechts de bevrediging van lusten, hoe sterk die ook zijn. U bent dan ook het gelukkigste als u met uw partner intellectuele interesses kunt delen in een blijvende relatie.

Zoek een partner die seks niet al te serieus neemt, iemand die seks beschouwt als iets vriendelijks en niet als een doel op zich. Een geliefde met wie u veel tijd kunt doorbrengen, zowel samen werkend als samen spelend, past bij u.

Het sleutelwoord voor uw houding ten aanzien van de liefde is delen; hoe inniger, intiemer en hechter bevriend u bent in een liefdesrelatie, hoe gelukkiger u zich voelt.

Adverteren
naar boven

Zon in het Twaalfde Huis

Uw gevoel voor privacy en individualiteit is sterk ontwikkeld. U toont uw diepste gevoelens slechts in zeer intieme omstandigheden en alleen aan degenen die u als beste vrienden beschouwt. Die openheid is in feite de grootste eer en het mooiste teken van liefde dat u in een vriendschap of aan een geliefde kunt geven.

Door uw aangeboren reserve bent u niet actief uit op nieuwe relaties. U wacht liever af tot anderen nieuwsgierig worden naar u.

Voor anderen is uw privéleven een groot intrigerend mysterie, wat geroddel kan oproepen over geheime affaires. Zelden zullen zij ook echt doordringen tot uw privédomein, maar het mysterie op zich maakt u al begeerlijker en aantrekkelijker dan de meesten.

naar boven

Maan in Ram

U bent een zeer spontaan mens dat ondoordachte beslissingen neemt als het gaat om hartstocht en liefde.

Een affaire bouwt zich wat u betreft niet geleidelijk op; die begint als een donderslag bij heldere hemel en dendert op volle toeren door. Maar uw geliefde heeft wellicht niet zoveel energie en kan uw tempo na een tijdje nauwelijks bijbenen.

U verstaat de kunst een verhouding sprankelend te houden.

U bent ook in de liefde een geboren leider en u weet steeds nieuwe, interessante invalshoeken te verzinnen om uw genegenheid te tonen. Let echter wel op of het uw partner allemaal tevreden stemt.

naar boven

Maan in het Derde Huis

Meestal en bij voorkeur uit u uw emoties verbaal, dus aarzel niet om uw geliefde precies te laten weten hoe u zich voelt.

Het is ook niet verkeerd om persoonlijke problemen uitvoerig uit te praten met uw geliefde, dat is voor u de beste manier om ermee om te gaan.

Woorden zijn inderdaad uw allereerste medium om op alle fronten liefde en begrip over te brengen. In elke intieme situatie zullen uw lieve, bemoedigende woorden de seksuele ervaring verhogen, dus hou uzelf niet in.

De beste relatie met een geliefde heeft iets informeels en vriendschappelijks, met de intieme vertrouwelijkheid van een broer-zus relatie.

naar boven

Venus in Steenbok

U hebt minder behoefte aan fysieke aandacht dan anderen, want u haalt ook veel energie uit andere aspecten van de liefde.

Een relatie waarin de ene partner de andere overheerst, of waarin ieders autoriteit en de hiërarchie heel duidelijk is omlijnd en daardoor in balans, is voor u bevredigend.

U zoekt zekerheid en affectie bij uw geliefde, maar u geeft de voorkeur aan iemand die vrij discreet is en die de relatie niet frivool benadert, maar met respect en decorum.

naar boven

Venus in het Eerste Huis

Deze stand geeft een hoge mate van sociale charme en elegantie aan, naast fysieke aantrekkingskracht.

Van nature reageert u op de behoeften van andere mensen en velen van hen komen bij u voor sympathie en begrip. Laat niemand uw medeleven en tact zien als een zwakte, want mensen zullen proberen u te manipuleren en misbruik te maken van uw bereidheid om te luisteren.

Een ieder met zulke aangeboren pluspunten zou deze moeten inzetten om een potentiële geliefde langzaam te verleiden en in te pakken en niet te overrompelen.

Adverteren
naar boven

Mars in Weegschaal

U bent hoogstwaarschijnlijk degene die variatie aankaart in een relatie, want uw affaires zijn zelden statisch.

Al probeert u wellicht bewust afwisseling te brengen, in een sfeer van oprechte flexibiliteit en mogelijkheden, u kunt ontaarden in een patroon van zinloos omtoveren en schuiven. Wees u ervan bewust dat er eerst iets moet veranderen voordat u opnieuw kunt ordenen.

U bent zo uit op eerlijkheid in een relatie dat u zich terugtrekt als u het gevoel krijgt dat het de gelijkwaardigheid ten goede komt.

Wat fysieke affectie betreft is het voor u belangrijk dat u begripvol en aangenaam kunt functioneren, dus is het zaak dat u weet wat uw partner aanspreekt. Uw aanpak is vrij actief en hartstochtelijk, dus bent u op uw best samen met iemand die net zo spontaan is.

naar boven

Mars in het Negende Huis

U hebt een nogal theoretische kijk op seksualiteit. U hebt verwachtingen en bepaalt van tevoren wat u gaat doen. Fysieke voldoening hangt vervolgens af van het feit of uw partner het voorgeprogrammeerde spel wel meespeelt.

Wellicht bent u een expert op het gebied van seksuele rollenspellen en bouwt u meerdere, vrij heldere relaties op waarin u ontelbare vormen van seksuele communicatie kwijt kunt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Laurent Jalabert [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 30 november 1968 kloktijd: 9:30
in Mazamet, FR U.T: 08:30
2e24, 43n30 sterrentijd: 13:16:42

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Boogschutter 8°12'40 in huis 12 direct
Maan Ram 17°36'14 in huis 3 direct
Mercurius Boogschutter 4°26'57 in huis 11 direct
Venus Steenbok 18°35'09 in huis 1 direct
Mars Weegschaal 12°42'56 in huis 9 direct
Jupiter Weegschaal 2°12'37 in huis 9 direct
Saturnus Ram 19°06'01 eind van huis 3 retrograde
Uranus Weegschaal 3°18'24 in huis 9 direct
Neptunus Schorpioen 26°42'05 in huis 11 direct
Pluto Maagd 24°53'58 in huis 9 direct
Maanskn.(t) Ram 7°58'18 in huis 3 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Boogschutter 25°23'10
2de huis Waterman 3°55'57
3de huis Vissen 16°22'51
Imum Coeli Ram 20°45'36
5de huis Stier 16°08'25
6de huis Tweelingen 6°28'57
Descendant Tweelingen 25°23'10
8ste huis Leeuw 3°55'57
9de huis Maagd 16°22'51
Medium Coeli Weegschaal 20°45'36
11de huis Schorpioen 16°08'25
12de huis Boogschutter 6°28'57

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 3°46
Zon Sextiel Mars 4°30
Zon Sextiel Jupiter 6°00
Zon Sextiel Uranus 4°54
Maan Vierkant Venus 0°59
Maan Oppositie Mars 4°53
Maan Conjunct Saturnus 1°30
Maan Driehoek Ascendant 7°47
Mercurius Sextiel Jupiter 2°14
Mercurius Sextiel Uranus 1°09
Venus Vierkant Mars 5°52
Venus Vierkant Saturnus 0°31
Jupiter Conjunct Uranus 1°06
Jupiter Sextiel Neptunus 5°31
Neptunus Sextiel Pluto 1°48
Pluto Vierkant Ascendant 0°29
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst