•    
  Actuele planetaire posities
  19-maa-2018, 12:04 UT/GMT
  Zon2849'56"0n28
  Maan2239'55"4n22
  Mercurius164'44"8n57
  Venus1532'23"5n15
  Mars12' 5"23s29
  Jupiter233'20"r17s21
  Saturnus826'13"22s17
  Uranus2648'44"9n50
  Neptunus1429'42"6s57
  Pluto210' 0"21s28
  Ware Knoop145'26"r16n36
  Cheiron2819'58"2n29
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Mantovani [Adb], geboren op 15 november 1905
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Schorpioen *Zon in Schorpioen *Zon in het Twaalfde Huis *Zon Conjunct Ascendant *Maan in Tweelingen *Maan in het Achtste Huis *Venus in Schorpioen *Venus in het Elfde Huis *Mars in Steenbok *Mars in het Tweede Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 15 november 1905 om 7:30 in Venice, Italy.

Uw zonneteken is Schorpioen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat ook in Schorpioen en uw Maan staat in Tweelingen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Schorpioen

Met deze stand bent u aanvankelijk nogal heimelijk over uw emoties.

U bewaart de onthulling van uw ware gevoelens voor degenen met wie u werkelijk intiem bent, mensen die u met de volle kracht van uw emoties kunt vertrouwen. Gaat u eenmaal in zee met een geliefde dan is uw fysieke passie enorm.

U gaat volledig op in seksualiteit, het neemt u totaal in beslag. Het kan daarom zijn dat u aangetrokken wordt door onconventionele vormen van seks, waarin u controle uitoefent of ondergaat in bepaalde situaties.

Uw gevoelens zijn heel intens, wat een terugslag kan geven als de affaire op niets uitdraait. Probeer, als dat gebeurt, geen wrok te koesteren naar uw ex-geliefde. Sommige verhoudingen werken niet, daar hoeft niemand schuldig aan te zijn.

naar boven

Zon in Schorpioen

Van alle Zonnetekens is dat van u het nauwst verbonden met seksualiteit. Dat is omdat u het leven zo intens beleeft en u uw passies kwijt moet kunnen in alles wat u doet.

Het is verleidelijk om uw seksuele aantrekkingskracht te gebruiken om iets in uw geliefde los te maken dat materieel of psychologisch profijt oplevert. Het kan zijn dat u daarom minder verfijnde, naïeve partners aantrekt bij wie u de kans krijgt om de touwtjes in handen te nemen.

U bent over het algemeen zeer duidelijk over uw verlangens en u weet dat lang wachten loont om intense voldoening te bereiken.

U duikt tot op de bodem van elke affaire, u verandert erdoor en vervolgens laat u die volkomen los. Is een verhouding eenmaal voorbij, dan is dat voor u voor altijd. Maar zowel u als uw partner zullen niet meer dezelfde zijn als toen u elkaar ontmoette.

Adverteren
naar boven

Zon in het Twaalfde Huis

Uw gevoel voor privacy en individualiteit is sterk ontwikkeld. U toont uw diepste gevoelens slechts in zeer intieme omstandigheden en alleen aan degenen die u als beste vrienden beschouwt. Die openheid is in feite de grootste eer en het mooiste teken van liefde dat u in een vriendschap of aan een geliefde kunt geven.

Door uw aangeboren reserve bent u niet actief uit op nieuwe relaties. U wacht liever af tot anderen nieuwsgierig worden naar u.

Voor anderen is uw privéleven een groot intrigerend mysterie, wat geroddel kan oproepen over geheime affaires. Zelden zullen zij ook echt doordringen tot uw privédomein, maar het mysterie op zich maakt u al begeerlijker en aantrekkelijker dan de meesten.

naar boven

Zon Conjunct Ascendant

U bent geboren op het moment dat de zon opkwam en dus met recht een vroege vogel. U hebt meestal eerste keus in competitiesferen als het gaat om aantrekkelijke partners.

Door uw krachtige aanwezigheid bent u heel bepalend in een relatie. U verstaat de kunst uzelf te verkopen waardoor u meestal uw zin krijgt, maar gebruik deze aanleg respectvol, maak er geen misbruik van. Het ligt er aan met hoeveel wijsheid u dit talent gebruikt, want u kunt zowel een levendige, stralende persoonlijkheid zijn als een opdringerige druktemaker.

Probeer in uw zoektocht naar een partner niet te pas en te onpas iedereen voor u te winnen, maar versier alleen potentiële kandidaten met wie u een creatieve relatie kunt opbouwen.

naar boven

Maan in Tweelingen

Uw stijl van liefhebben is flexibel en meegaand. U sluit uzelf vrolijk aan bij alle vormen van expressie die uw partner aandraagt.

Laat de fysieke seksuele kanten de emotionele elementen van de liefde niet overheersen of in de weg staan.

U hebt er vast geen moeite mee om openlijk over seks te praten en zo te ontdekken wat de smaak van uw geliefde is en hoe u elkaar het beste kunt laten genieten.

Kies voor een partner die niet al te bezitterig is, want u hebt behoefte aan vrijheid, al kiest u er wellicht voor om die niet te gebruiken. Wees voorzichtig met persoonlijke verklaringen. Een geliefde kan die serieuzer opvatten dan u bedoelt en dat zou ongewild pijn kunnen doen.

naar boven

Maan in het Achtste Huis

U wordt aangetrokken door intense, veelbetekenende, ietwat mysterieuze relaties met een intens emotionele diepgang. U moet wel uw best doen om de situatie in de hand te houden, zodat de emotionele stormen die u creëert u niet overrompelen.

Loopt een relatie om een of andere reden toch uit de hand, dan is de beste oplossing de druk van de ketel halen en gewoon de problemen uitpraten.

Hoe meer ervaring uw geliefde heeft hoe beter, want fysieke aandacht is hoogst lonend voor u. Hoe meer u zich op dit gebied kunt ontwikkelen, hoe meer de relatie opbloeit.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 7 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 8.

Adverteren
naar boven

Venus in Schorpioen

U hebt een zeer intense, indringende manier van liefhebben. Hebt u eenmaal uw oog op iemand laten vallen dan geeft u niet op, tot u krijgt wat u wilt.

Niet het minste geringste, maar het opperste genot is de sleutel voor uw plezier in de liefde.

Wat uw aanpak ook is, u geniet optimaal als seksualiteit een machtsspel wordt, een onbeheersbare golf waarin u beiden opgaat. Dat is ideaal voor de seksuele ervaringen, maar in het dagelijks leven moet u opletten dat de macht wel weer gelijk verdeeld is en de gelijkwaardigheid tussen u beiden niet verloren gaat.

naar boven

Venus in het Elfde Huis

U geeft de voorkeur aan een geliefde die fysiek, emotioneel en sociaal goed in elkaar zit, iemand die u vol trots kunt laten kennismaken met uw vrienden.

Uw oordeel is heel precies wat dit betreft, maar u moet wel onderscheid maken tussen de realiteit en dat wat cool of trendy is. Val uw partner niet onnodig lastig met details over kleding, imago en sociale wetten.

Dat is echt heel belangrijk, want u wilt met uw partner een innige, dierbare vriendschap delen en de liefde moet meer inhouden dan iets tijdelijks. Heb daarom geduld en vermijd futiliteiten, dan kunt u een blijvende relatie opbouwen die voor beiden verheffend is.

naar boven

Mars in Steenbok

U bent een zeer vakkundige geliefde wanneer u helemaal bent afgestemd op uw partner. Dat kan niet altijd zo zijn, dus moet u leren uzelf aan te passen en soms nieuwe vormen aan te gaan, zodat u uw geliefde ook echt kunt verwennen.

U bent in feite trouw aan uw geliefde omdat u zich niet steeds wilt aanpassen aan verschillende partners. U wordt veel gelukkiger van een liefdesrelatie die u kunt ontwikkelen en verfijnen tot u het punt van meesterschap bereikt, dan dat u uw energie moet verdelen zonder echt iets te bereiken.

U verkiest waarschijnlijk specifieke grenzen van seksuele expressie boven een emotionele of fysieke vrijzinnigheid.

naar boven

Mars in het Tweede Huis

Uw liefde uit u bij vookeur op tastbare wijze, niet lichamelijk, maar door uw geliefde te omringen met een scala aan fysieke luxe, cadeautjes en tekenen van genegenheid.

Deze stand geeft uw talent op het gebied van seksuele stimuli aan. Eindeloos veel afwisseling creëert u eenvoudigweg door uw fysieke omgeving te veranderen en deze sensueler en aangenamer te maken.

Negatief gezien bent u fysiek bezitterig naar uw geliefde, met alle problemen die jaloezie met zich meebrengt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Mantovani [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 15 november 1905 kloktijd: 7:30
in Venice, ITALY U.T: 06:30
12e21, 45n27 sterrentijd: 10:54:06

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Schorpioen 22°14'12 in huis 12 direct
Maan Tweelingen 26°03'06 eind van huis 7 direct
Mercurius Boogschutter 10°54'07 in huis 1 direct
Venus Schorpioen 0°24'26 in huis 11 direct
Mars Steenbok 27°49'07 in huis 2 direct
Jupiter Tweelingen 2°38'59 in huis 7 retrograde
Saturnus Waterman 26°23'38 in huis 3 direct
Uranus Steenbok 2°01'32 in huis 2 direct
Neptunus Kreeft 10°08'16 in huis 8 retrograde
Pluto Tweelingen 22°15'56 in huis 7 retrograde
Maanskn.(t) Leeuw 25°39'12 in huis 9 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 25°17'03
2de huis Boogschutter 26°27'25
3de huis Waterman 4°17'22
Imum Coeli Vissen 12°08'01
5de huis Ram 12°49'51
6de huis Stier 6°20'16
Descendant Stier 25°17'03
8ste huis Tweelingen 26°27'25
9de huis Leeuw 4°17'22
Medium Coeli Maagd 12°08'01
11de huis Weegschaal 12°49'51
12de huis Schorpioen 6°20'16

Majeure aspecten
Zon Sextiel Mars 5°35
Zon Vierkant Saturnus 4°09
Zon Inconjunct Pluto 0°02
Zon Conjunct Ascendant 3°03
Maan Driehoek Venus 4°21
Maan Inconjunct Mars 1°46
Maan Driehoek Saturnus 0°21
Maan Oppositie Uranus 5°58
Maan Conjunct Pluto 3°47
Maan Inconjunct Ascendant 0°46
Mercurius Inconjunct Neptunus 0°46
Venus Vierkant Mars 2°35
Venus Inconjunct Jupiter 2°15
Venus Driehoek Saturnus 4°01
Venus Sextiel Uranus 1°37
Mars Driehoek Jupiter 4°50
Mars Sextiel Ascendant 2°32
Jupiter Inconjunct Uranus 0°37
Saturnus Sextiel Uranus 5°38
Saturnus Driehoek Pluto 4°08
Saturnus Vierkant Ascendant 1°07
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst